Back to Question Center
0

Koulutus: Yksinkertainen ratkaisu työntekijöiden tuottavuuden, moraalin ja tyydyttämisen edistämiseksi

1 answers:
.
.
- logiciel de paie en ligne. Employee Training

Koska pienyrittäjä jatkuvasti kiinnittää huomiota painopisteisiin, et ehkä ole ajatellut paljon koulutusta. Älä huoli, et ole yksin. Pienyrittäjät tyypillisesti pitävät koulutusta jotain, joka on osa monimutkaisempia yrityksiä, joissa on syvät taskut ja paljon säännöksiä. Tai sitä pidetään ylellisenä, "mukavana", mutta ei välttämättömänä.

Mutta konsultit kirjoittavat pienyrityskysymyksiä. com sanoa, että työntekijöiden koulutus on olennaista jokaiselle yritykselle, koosta riippumatta. Voidaan jopa väittää, että koulutus on tärkeämpää pienyrityksille kuin isommille yrityksille. Kun kaikki muuttuu niin nopeasti, miten muuten työntekijät pysyvät uusissa kehityksissä liiketoiminnassa, teollisuudessa tai tekniikassa, paitsi säännöllisen koulutuksen kautta?. Plus, useimmissa pienyrityksissä, cross-koulutus on välttämätöntä.

Uusien työntekijöiden kouluttaminen, kun he tulevat alukselle, saa heidät oikealle jalalle antamalla heille hyvää liiketoiminnan ja kulttuurin tuntemusta ja asettamalla odotuksia. Se on täydellinen aika tuottaa merkkituotteita, visioita ja arvoja. Kaikille työntekijöille, joilla on hallitseva osaaminen ja taidot työhön, lisää tyytyväisyyttä ja antaa tunteen uskollisuudesta yritykselle. Muista, että työntekijöiden kouluttaminen on edullisempaa kuin uusien palkkaaminen.

Älä rajoita itsesi luokkakoulutukseen. Kirjoittajat huomauttavat, että vaikka se on vaihtoehto, se ei ole ainoa. Voit käyttää DVD-levyjen, ohjelmistojen, videopelien tai ulkopuolisten asiantuntijoiden yhdistelmiä, jotka muokkaavat ohjelman sinulle.

Blackboard Blogs , sivusto, jossa tutkitaan teknologian roolia ja vaikutusta koulutukseen, korostetaan, että pienissä ja keskisuurissa yrityksissä tapahtuva koulutus ei saa olla klooni tai pienennetty. vaan sen pitäisi vastata pienempien yritysten ainutlaatuisia tarpeita ja ominaisuuksia. Se tarjoaa koulutusta "parhaat käytännöt" pienille ja keskisuurille yrityksille:

.
  • Juna aikaisin . Kuinka sinä aluksella olevat henkilöt asettavat heidän kokemuksensa.
  • .

.
  • Juna usein . Meidän kaikkien on pysyttävä ajan tasalla ja oppia uusia asioita. Koulutus auttaa myös kasvattamaan yrityksesi tarpeita.
  • .

.
  • Leikkaa hallinnollinen aika . Löydä keinoja tarjota laadukasta koulutusta asiakaspalveluratkaisuille, eikä hukata yrityksen resursseja koulutuksen hallinnassa.
  • .

.
  • Olka joustava . Olla ketterä ja joustava, jatkuvasti etsimällä uusia ja kiehtovia tapoja (tekniikoita) koulutuksen toimittamiseen.
  • .

.
  • Stay tech -tekijä . Sisällytä sosiaalisen median ja tekniikan työntekijät jo käyttävät, kuten tabletteja ja älypuhelimia, jotta koulutus voidaan suorittaa missä ja milloin tahansa.
  • .Kun harjoittelu oli kerran luokkahuoneen päähän päin, tämän päivän koulutus on dynaamista ja mielikuvitusta. Se vastaa työntekijöiden tarpeisiin ja persoonallisuuksiin, missä he ovat, ja näin he antavat yritykselle erinomaiset, kestävät tulokset. Jos olet kiinnostunut lukemaan muutamia esimerkkejä yrityksistä, jotka ovat panneet nämä periaatteet toimimaan koulutusohjelmissaan, on joitain mielenkiintoisia harjoituskenttään. KOM . Klikkaa tästä lukemaan koulutuksen toimittajat hakemaan innovatiivisia ja menestyksekkäitä oppimis- ja kehitysohjelmia ja -käytäntöjä.

Muista menestyksekkäistä parhaista käytännöistä on epäilemättä päästä pyöriisi kouluttamalla omia työntekijöitänne - tai jos tarjoat jo jonkin verran harjoittelua, miten voit kasvattaa harjoitteluasi. Yahoo Finance tarjoaa vinkkejä siitä, miten lähestyä koulutusohjelmasi kehitystä ja antaa entistä enemmän tapoja, joilla harjoittelu hyödyttää yritystäsi. netto

.

Annatko tällä hetkellä työntekijöillemme koulutusta?. Jaa työharjoittelukokemuksesi alla.

.
.
.
.

BFS Capital on suora rahoituslähde ja johtava yritysrahoituksen tarjoaja. Vuonna 2002 perustettu BFS Capital tarjoaa käyttöpääoman pienten ja keskisuurten yritysten omistajille kaikissa 50 valtiossa. Rahoituksen lisäksi BFS Capital pyrkii työskentelemään yritysten omistajien kanssa antamalla vinkkejä ja resursseja auttamaan yrityksiä menestymään. BFS Capitalilla olemme ylpeitä siitä, että olemme akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus. Seuraa meitä Google+ , Facebook ja Twitter ! .

.
April 6, 2018