Back to Question Center
0

Pitäisikö sinun rakentaa tai ostaa tapa kasvattaa yritystäsi?

1 answers:
.
.
. Organic vs Inorganic Business Growth

Monet omistajat unelmoivat kasvattavat pienyritystensä suuremmiksi - rdp vps windows 7. Saapuessa siihen liittyy runsaasti päätöksiä, jotka tulevat matkalla. Mutta yksi tärkeimmistä seikoista on, miten kasvatat pienyrityksesi . Yksi tapa on tuottaa kasvua orgaanisesti, johon kuuluu tuoton ja tuloksen rakentaminen lisäämällä asiakaskuntaa, sijoittamalla voitot uudelleen ja tehostamalla tehokkuutta. Toinen tapa kasvaa on yhdistämällä tai hankkimalla toinen yritys. Tämä voi nopeasti kasvattaa asiakaskuntaa ja antaa sinulle täysin uusia kanavia, jotka voivat nopeuttaa liiketoiminnan kasvua.

Yrityskonsultit Karl Stark ja Bill Stewart sanovat, että asiakkaidensa kanssa tekemästään työstä lähtien he ovat huomanneet, että eri kokoisten yritysten lähestymistavasta on havaittavissa selkeää mallia. Pienet yritykset, kuten sanovat, tyypillisesti pitävät yritystoimintaa itsenäisenä orgaanisena lähestymistapana, kun taas suuryritykset pyrkivät kääntymään hankintaan. Mutta todellisuus, he sanovat, on, että kaikenkokoisten yritysten pitäisi pystyä menestyksekkäästi tekemään joko yksi. Avain on rakentaa ja perustaa kasvustrategia oikeaan liiketoimintapaikkaan.

Ajatuksena käynnistin, pienyritys. Chron. com tarkastelee eräitä orgaanisen ja epäorgaanisen kasvun etuja ja haittoja.

.

Orgaanisen kasvun ja epäorgaanisen kasvun edut

.

Kun kasvatat yritystänne itseäsi, tunnet yrityksen sisällä ja ulkona ja olet tyytyväinen nähdessäsi näkemäsi elämään. Voit hallita kasvunopeutta ja jopa päättää myydä liiketoiminnan, kun se on saavuttanut tietyn koon.

Toisaalta, jos yhdistät tai ostat toisen yrityksen, markkinaosuutesi ja omaisuutenne ovat välittömästi suurempia. Uusi, laajennettu liiketoiminta on arvokkaampaa, mikä voi helpottaa sinua pääsemään pääomaan, kun tarvitset sitä. Voit myös hyötyä lisätyöntekijöiden osaamisesta ja asiantuntemuksesta.

.

Orgaanisen kasvun ja epäorgaanisen kasvun haitat

.

Yrityksesi kasvattaminen omalla voimalla voi rajoittaa resursseja, tai saatat huomata, että voit vain kasvaa tiettyyn pisteeseen. Kilpailu ja muut markkinatekijät ovat jatkuva uhka strategialle, ja kassavirran pitäminen vuosi vuodelta on yleensä ikuinen haaste. Sinun on myös pidettävä markkinointia ja myyntiä jatkaaksesi kasvua.

Jos olet yhdistämässä tai hankkinut, olet yhtäkkiä suuri ja tarvitset välittömästi valmiuksia ja järjestelmiä - hallita vain paljon enemmän. Sinun voisi mennä uuteen suuntaan, mikä tarkoittaa jyrkän oppimiskäyrän, eikä et voi hallita nopeutta, jolla kasvaa. Teillä on ehdottomasti rahoitusvelka, ja laskemalla oikein, kuinka huollat ​​tämän velan uudesta kasvusta, on ratkaisevan tärkeää pysyä liuotinaineena.

Mistä tiedät, mikä kasvustrategia on paras sinulle?. Stark ja Stewart kuvaavat yhden mahdollisen lähestymistavan vaiheita inc. com .

.
   • Määritä polttolavasi . "Kirjoittajat sanovat, että asiakkaasi mieltymykset tai todelliset liiketoimintamallit aiheuttavat muutoksia kilpailuun voivat tarjota" palava alustan ", jolla rakennetaan uusi yritys.
   • .
   • Piirrä tapaus orgaaniselle rakenteelle . Tämä voi olla halvin tai joustavin reitti, mutta se ei ehkä ole paras. Sinun on kysyttävä itseltäsi tiettyjä erityisiä kysymyksiä, jotka liittyvät uuden liiketoimintamallin mahdollisuuksiin ja miten voitte hyödyntää niitä.
   • .
   • Esitä epäorgaanisen rakenteen .
   • .
   • Kohdista toimintasuunnitelma . Tämä tarkoittaa yksityiskohtaista selkeää polkua, joka käsittelee asioita, kuten vastuullisuutta ja päätöksentekoa.
   • .

Jälleen kirjoittajat korostavat, että yritystoiminnan paras orgaanisen, epäorgaanisen tai jopa hybridi-lähestymistavan parhaiden kasvustrategioiden määrittely ja jatkaminen kaikki riippuvat oikeiden kysymysten esittämisestä.

.

Onko kasvustrategiasi orgaaninen, epäorgaaninen tai jokin näiden yhdistelmä

.Image courtesy of ddpavumba / FreeDigitalPhotos. netto .

.
.
. Jose Terrier
.
.

Jose Terrier on BFS Capitalin digitaalinen markkinointijohtaja. Hän kirjoittaa SEO, PPC, sosiaalinen media, sisällön markkinointi ja muut digitaalisen markkinoinnin aiheet, jotka liittyvät pienyritysten omistajille. Yhdistä Jose päälle Twitter ja Google+ .

.
April 6, 2018