Back to Question Center
0

BFS Capital Inc. ilmoittaa Luottoluettelo-ilmoituksen luottamuksellisesta toimittamisesta ehdotetulle alustavalle julkiselle ostotarjoukselle

1 answers:

. Coral Springs, . Florida, . 24 - servicio de hosting y dominio peru. syyskuuta 2015 .

BFS Capital Inc., aiemmin tunnettu nimellä Business Financial Services, Inc. ilmoitti tänään, että se on toimittanut luottoluokiteltulomakkeen luonnoksen S-1-lomakkeelle Arvopaperi- ja Pörssikomitean (SEC) kanssa ehdotetun. julkisen ostotarjouksen julkinen ostotarjous. Myytyjen osakkeiden määrää ja ehdotetun tarjouksen hintaluokkaa ei ole vielä määritetty.

.

Alkuperäisen julkisen ostotarjouksen odotetaan alkavan sen jälkeen, kun SEC täydentää tarkasteluprosessiaan markkinoiden ja muiden ehtojen mukaisesti.

.

Näitä arvopapereita ei saa myydä eikä ostaa tarjouksia hyväksyä ennen rekisteröintitodistuksen voimaantuloa.

.

Tämä lehdistötiedote on tehty vuoden 1973 arvopaperimarkkinalain, sellaisena kuin se on muutettuna, 135 säännön mukaisesti ja sen mukaisesti, eikä se ole tarjouksen myyntiin tai ostotarjouksen pyytämiseen eikä myyntiin. näissä arvopapereissa missä tahansa valtiossa tai lainkäyttöalueella, jossa tällainen tarjous, tarjous tai myynti olisi lainvastaista ennen rekisteröintiä tai pätevyyttä kyseisen valtion tai lainkäyttövallan arvopaperilainsäädännön mukaisesti.

April 6, 2018