Back to Question Center
0

Oppaat etuja pienyrityksille

1 answers:
.
.
. Guide Benefits Small Business Insurance

Sinulla ei ole varaa videokameroon tauon huoneessa. Me tajuamme sen - create free watermark online. Luultavasti ei myöskään ole varaa käydä joogakoulutusta, Michael Minan tarjoamia lounaita ja muita epärehellisiä etuja, kuten esimerkiksi Google ja Facebook.

.

Mutta tämä ei tarkoita, että et voi tehdä jotain . Jotta "jotain" olisi selvää, puhumme erityisesti siitä, että luodaan houkutteleva pienyritysten etuuspaketti.

.

Small Business Benefits -pakettien arvo

.

MetLife 13: n vuosittaisen työsuhde-etuisuustutkimuksen 6 luvun 23 pykälän mukaan työntekijät, jotka haluavat etuuksiaan, ovat neljä kertaa todennäköisemmin tyytyväisiä työhönsä. Mikä tarkoittaa , että vaikka et pysty maksamaan paljon, työntekijänne pysyvät todennäköisemmin kiinni, jos liiketoiminta tarjoaa hyviä etuja (6. ) .

.

Pienten yritysten edut voivat olla hämmentäviä vaikka , ja työntekijät haluavat valintoja. Ja vaikka on ehdottomasti syytä neuvotella hyödyksi koordinaattorin kanssa tästä asiasta, tässä on nopea opas pienyritysten hyödyistä, jotka keskittyvät siihen, mitä voit tarjota ja mitä sinun pitäisi odottaa.

. Yksinkertaisesti sanottuna pienet liiketaloudelliset edut voidaan jakaa kolmeen pääluokkaan: Terveydenhuolto , eläkkeelle siirtyminen ja vapaaehtoiset edut.

.

Terveydenhuolto

.

. tarvitsevat sairausvakuutuksen tarjoamista, se on silti jotain, mitä odotetaan kokopäivätyössä tällä hetkellä . ja ikä . Ja jos et tarjoa sairausvakuutusta, työntekijän kaliiperi voi olla huomattavasti pienempi.

.

Sairausvakuutuksen tarjoamat mahdollisuudet saattavat tuntua ylivoimaisilta, mutta pienyrittäjinä vain muutamat ovat järkeviä.

.
 1. Pienryhmäryhmän terveyttä koskeva suunnitelma
 2. .

Tämä voi olla edullisempaa kuin luulet. Edullinen hoitolaki (tai Obamacare) sisältää määräyksiä, jotka sallivat pienille yrityksille verohyvitykset, jos ostat vakuutuksen Marketplacen kautta. tarjota tätä hyötyä. Pienellä ryhmäsuunnitelmalla on kuitenkin monitahoisia valintoja.

.

Ensin sinun on päätettävä, valitaanko HMO- tai PPO-vakuutussuunnitelma. Tyypillisessä HMO-vakuutussuunnitelmassa työntekijät valitsevat ensisijaisen lääkärin ja kyseinen henkilö tekee viittauksia verkossa. Vaikka se on paljon halvempaa, se myös rajoittaa potilaiden vaihtoehtoja ja voi joskus kestää kauemmin nähdä tiettyjä asiantuntijoita.

.

PPO-suunnitelma antaa kuitenkin potilaille mahdollisuuden valita paljon laajemmasta lääkäriasemasta. Tämä on paljon kalliimpi vaihtoehto, eikä se välttämättä ole pienyritysten viisainta.

.

Samalla tavoin sinun täytyy pelata vähennyskelpoisilla / copay-yhdistelmillä, jotta näet, mikä toimii parhaiten työntekijöillesi. Nuorempi työvoima voi valita suuremmat vähennykset, koska he voivat käyttää vakuutustaan ​​paljon harvemmin.

.
 1. Työntekijöiden terveydenhuollon tuen myöntäminen
 2. .

  Obamacaren koittaessa terveydenhuollon korvausvaihtoehdon suosio on noussut, mikä tekee tästä mahdollisuuden harkita, kun luodaan pienyritysten etuuspaketti . Pohjimmiltaan olet varannut rahaa antamaan työntekijöille terveydenhuollon avustuksen. Sitten he ostavat vakuutuksen omasta.

  .

  Niiden työntekijöiden osalta, jotka tarvitsevat hyvin vähän kattavuutta, he voivat valita korkeasti vähennyskelpoisia suunnitelmia pienemmillä kopioilla, kun taas muut työntekijät saattavat tarvita erilaista kattavuutta. Esimerkiksi jos sinulla on erityisiä terveydenhuollon tarpeita (kuten nykyisiä sairauksia) tarjoavia työntekijöitä, jotka tarjoavat terveydenhuollon tuen pienyritysten etuuspaketissa, he voivat valita suunnitelman, joka parhaiten sopii heidän. terveydentilanne. Voit halutessasi keskustella heidän palkkojensa kanssa ja miten se sopii avun kriteereihin, ja selvitä, mikä on järkevämpää sekä työntekijöille että yrityksellesi.

  .

  Terveydenhuollon tuen antaminen hyödyttää myös sinua. Ensinnäkin avulla voit hallita terveydenhuollon kustannuksia, sillä se on kiinteä summa talousarviostasi, eikä siihen kohdistu korkeampia palkkioita entistä riskialttiimmille työntekijöille. Ei enempää tietämättä, mitä tämä kulutus tulee olemaan vuosi vuodelta. Sen sijaan olet asettanut määrän ja määrää, kuinka paljon annat jokaiselle työntekijälle kunkin kalenterin tai tilikauden.

  .
  1. Ei sairausvakuutusta tarjoava
  2. .

  Nykypäivän markkinoilla tämä on aina toteuttamiskelpoinen vaihtoehto. Muista kuitenkin, että valtaosa pienimuotoisista sairausvakuutusyrityksistä tekee työtä, jossa ei ole sairausvakuutusta, ei ole kovin houkutteleva huippukunnille. Haluat olla erittäin varovaisia, jos päätät poistaa tämän vaihtoehdon pienyritysten etuuspaketista .

  .

  Ei ole väliä, mitä valitsit sairausvakuutuksesta (muut kuin "ei sairausvakuutusta") olettaa, että se maksaa 7,5%. ja 15% palkkalistoista.

  .

  Vanhuusetuudet

  .

  Jos luet uutisia, näyttää siltä, ​​että kaikki, jotka työskentelevät tänään, jättävät työpaikkansa ensin jalat, ja eläkkeelle siirtyminen on pikku unelma, joka on varattu vauvojen boomereille ja heidän vanhemmilleen. Mutta todellisuudessa se ei ole niin huono. Ja sinun pitäisi auttaa työntekijöitä suunnittelemaan sitä.

  .

  Eläkevakuutusten maailma on monimutkainen, varsinkin jos et ole sellainen, joka on hyvin perehtynyt rahoitukseen. Joten teemme tämän mahdollisimman yksinkertaiseksi.

  .

  Pienyrityksille on olemassa vain kaksi eläkevakuutusluokkaa , jotka koskevat pienyritysten etuuspakettia : 401K ja IRA (tai yksittäiset eläkejärjestelyt). Ja jokaisessa luokassa on myös muutama muu tyyppi.

  .
  • IRAs
  • .

  Vaikka erityyppisiä IRA-tyyppejä on useita, niiden suurin etu on se, että niitä hallinnoivat ensisijaisesti rahoituspalveluyritykset (5. ), ja ne on helppo asentaa. Kaksi yleisintä pienyrityksille ovat SEP IRAs ja SIMPLE IRAs. Mistä tiedät, mitä valita?

  .

  Yksinkertaiset IRA-todistukset ovat alle 100 työntekijän yrityksille, ja ne ovat helposti toteutettavissa;. ne vaativat vain neljä sivua paperityötä ja ne voidaan tehdä noin kymmenessä minuutissa. Ne antavat työntekijöille mahdollisuuden lahjoittaa enintään 12 500 dollaria palkan vuoteen ja sallia työnantajan sovittamisen jopa 3 prosenttiin kokonaiskorvauksista. Tämä on ihanteellista, jos haluat auttaa työntekijöiden eläkkeelle siirtymistä, mutta ei aseta täysimääräistä eläkettä osana pienyritysten etuuspakettia .

  .

  SEP IRAs (tai yksinkertaistetun työntekijän eläkkeen yksittäiset eläkejärjestelyt) on järkevää, jos olet itsenäinen ammatinharjoittaja, oma haltija tai yritys, joka koostuu vain teistä ja puolisosta. Tämä IRA on vain työnantajamaksuista, ja kaikki maksuosuudet ovat verovähennyskelpoisia liiketoiminnan kustannuksia.

  .
  • 401Ks
  • .

  Eräs toinen eläkepohjainen vaihtoehto, jonka avulla voit harkita pienyritysten etuuspaketin lisäämistä, on 401 kt. Nämä ovat yritystoiminnan hallinnoimia vapaaehtoisia maksuja koskevia ohjelmia, joissa työntekijät voivat osallistua veroa ennen veroja ja lainata tiliä vastaan ​​maksua vastaan. Jälleen on olemassa monia 401K suunnitelmia siellä, mutta tavallisimpia pienyrityksille ovat yksinkertaiset 401K, itsenäiset ammatinharjoittajat 401K ja koko 401K.

  .

  yksinkertainen 401K , aivan kuten yksinkertainen IRA, vaatii vain pari sivua paperityötä plus 350 dollaria ja 25 dollaria osallistujaa kohden. Ne mahdollistavat yhteensä yhteenlaskettujen maksujen (eli työntekijöiden osuuden + työnantajan sovittamisen) jopa 11 500 dollaria vuodessa ja ovat yleensä paras valinta pienyrityksille, joilla on työntekijöitä, jotka eivät ole yhtiön osakkeenomistajia.

  .

  Lopuksi täydellinen 401K ehdotetaan yleensä yrityksille, joiden palkkasumma on yli 500 000 dollaria.

  . Kun selvität, kuinka paljon työntekijän rahoitusosuus vastaa, , jos päätät lisätä tämän vaihtoehdon pienyritysten etuuspakettiin, . on budjettisi. Mutta melko säännöllinen taso vastaa 3% korvausta työntekijän vuotuisesta 6 prosentin vuosikorvauksesta. Ja ehkä harkitsemaan tämän varaamista työntekijöille, jotka ovat olleet kanssasi yli vuoden tai pidempään.

  .

  Valinnaiset edut

  .

  Vaikka kaikki edut ovat valinnaisia, monet vaativat suurempaa korvausta palkkatukista, eivätkä ne välttämättä ole asioita, joita työntekijät ovat kiinnostuneita. Tämä voi sisältää näkökykyä ja hammashoitoa, työkyvyttömyysvakuutusta, henkivakuutusta ja muita luontaisia ​​etuja,. kanssa.

  .

  Vision ja hammaslääkärinvakuutuksella on yleensä kolme vaihtoehtoa:

  .
  1. Työnantajan rahoittama vakuutus, jossa yritys maksaa kaiken
  2. .
  3. Työntekijärahoitettu vakuutus, jossa työntekijä maksaa
  4. .
  5. Osittain rahoitetut työnantajan suunnitelmat, joissa tyypillisesti nostetaan 80 prosenttia kustannuksista.
  6. .

  Muista, että jopa työntekijöiden rahoittamat suunnitelmat ovat yhä halvempia työntekijöille, kuin jos he ostavat ne itsenäisesti, joten se on olennaisesti hyötyä, joka ei maksa mitään.

  .

  Henkivakuutus ei ole niin tärkeä etu kuin edellisinä vuosina. Mutta jos aiot tarjota sitä, sen on katettava vähintään 20 000 dollaria ja hautauskulut. Muussa tapauksessa työntekijät eivät näe paljon hyötyä siitä.

  .

  Voit myös lisätä työkyvyttömyysvakuutuksen pienyritysten etuuspakettiin. Jos teet niin, tyypillisesti johtaa sinut 0. 5%: sta 1 prosenttiin kokonaiskorvauksesta, ja sen on katettava vähintään 60% työntekijän palkasta. On olemassa sekä pitkäaikaisia ​​(LTD) että lyhytaikaisia ​​(STD) työkyvyttömyysetuuksia;. STD: n pitäisi maksaa noin 1000 dollaria viikossa 13-26 viikon ajan, LTD: n pitäisi maksaa 6 000 dollaria kuukaudessa enintään kahteen vuoteen.

  . joustava aikataulutus , laajennettu perhe ja . , lukukausimaksut ja pitemmät lomat. Mutta nämä ovat paljon suhteellisia käsitteitä, jotka tulemme kattamaan tulevissa tehtävissä.

  .

  Voimakkaat pienyritysten edut Paketit ovat Win / Win

  .

  Pienyritysten edut voivat olla kalliita, ja sinun on tarjottava työntekijöille vaihtoehtoja, jos he haluavat työskennellä parhaimmillaan. Tämäntyyppinen tarjous on kuitenkin voitto / voitto, koska , jos pienyritykselläsi on vahva etuuspaketti, autat pitämään työvoimasi terveellisenä ja sisällöltään samalla kun houkuttelevat ja säilyttävät lahjakkaita työntekijöitä.

  .

  Toisin sanoen et voi vain säilyttää tähtihenkilöstömme - ne, jotka jo tekevät sinusta paistaa - mutta myös houkuttelevammat henkilöt, jotka voivat ottaa pienyrityksesi korkeammalle. tasoilla. Ne, jotka voivat katapultti sinut, mistä olet nyt, missä se on, lopulta haluat olla.

  .

  Ja he onnistuvat tekemään sen sinulle, koska tarjoat niin suurta pienyritysten etuja. Tämä tekee siitä yhden kustannuksen, joka on enemmän kuin kannattaa maksaa. .

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkinto UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
April 6, 2018