Back to Question Center
0

Miten Small Business -yrityksen markkinat avautuvat helmikuussa

1 answers:
.
.
. la gestion de temps.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575732540000000" alt="Marketing Small Business February">

Helmikuu on todennäköisesti vuoden tehokkain kuukausi.

.

Joulun jälkeisen markkinointikierroksen jälkeen, joka on tammikuussa, vuoden lyhin kuukausi tarjoaa kolme erillistä lomaa, joita voit edistää. Sillä, kyllä, Super Bowl on virallisesti loma (melkein). Ja 114 miljoonalla ihmisellä, jotka katsovat tätä peliä, Ystävänpäivä 13 miljardin dollarin markkinat ja vapaapäivät (toivottavasti) presidenttipäivänä, sinulla on vakavia mahdollisuuksia saada yrityksenne nimi siellä.

.

Mutta et ole ainoa pienyrittäjä, joka tajuaa, että helmikuu tarjoaa hyviä markkinointimahdollisuuksia. Jokainen tarjoaa Super Bowl -juomatarjouksia, Ystävänpäivä-illallisia ja presidentinpäivän myyntiä. Joten mitä voit tehdä asettaaksesi itsesi erilleen?. Seuraavassa on muutamia markkinointivinkkejä jokaiselle helmikuun lomalle, jotta voit säilyttää yrityksesi kilpailijoidesi edessä.

.

Super Bowl-markkinointivihjeitä pienyrityksille

.
 • Edistää ihmisiä, jotka eivät ole katsomassa peliä
 • .

Vaikka Super Bowl houkuttelee Yhdysvaltoihin 114 miljoonaa katsojaa, jää vielä 200 miljoonaa ihmistä, jotka eivät katsele peliä. Jos käytät kylpylä- tai kauneussalonkiyritystä , suorita "Super Bowl Widows" -kampanjaa ja anna alennusta pelipäivänä. Baarissa tai ravintolassa luodaan "jalkapallo vapaa alue" ja näytät jotain muuta hauskaa näytölläsi, kuten klassisia elokuvia houkutella ihmisiä, jotka haluavat tehdä jotain sosiaalista, ei jalkapalloa.

.
 • Merkkituotteet
 • .

Näin sitoudut Super Bowliin, kun yrityksellesi ei ole mitään tekemistä jalkapallon pelaamisen kanssa. Peliin johtavien viikkojen aikana anna parhaat asiakkaillesi merkkituotteita käytettäväksi Super Bowl -juhlilla, kuten Ernie's Lawn Service -muovikupissa tai AAA Auto Care -laastareissa.

.
 • Sisältömarkkinat Jalkapallo
 • .

Kukaan ei sano, että yrityksesi blogi on kaikki yrityksestäsi. Ja tilastollisesti, kappaletta, jotka saavat eniten sitoutumista tärkeimmistä sivustoista, ovat usein viihdettä ja urheilua. Joten voit vapaasti riff miksi ajattelet Tom Brady on ehdoton petos, tai miksi Packers ryöstettiin viime vuonna. Ihmiset rakastavat vahvaa urheilun mielipidettä, ja se on hyvä tapa saada ihmiset puhumaan yrityksestänne olematta liian kiistanalainen.

.
 • Puppy Bowlilla markkinat
 • .

Olet nyt luultavasti kuullut tästä Animal Planet -ohjelmasta, joka on pohjimmiltaan joukko pentuja, jotka pelaavat huoneessa 16 tuntia. Ja ihmiset rakastavat sitä. Jos yrityksesi tarjoaa promootioita Puppy Bowlin ympärille - olkoon se nurmikon korjaus pennuille, jotka tuhosivat nurmikkoasi tai katsojan juhliin baarissa, jossa on luovaa juomaa - se ainakin saa ihmiset pysähtymään ja näkemään, mitä se on.

.
 • Onko jotain hullua
 • .

Ajattele laatikon ulkopuolelle edistämään pienyrityksesi Super Bowl-sunnuntaina . Vuonna 2013 Gardiners Furniture Baltimore tarjosi täyden hyvityksen kenelle tahansa, joka osti huonekaluja muutama päivä ennen suurta peliä, jos Ravens teki kaksipisteen muuntamista. Ja no, he tekivät. Gardinersillä oli vakuutus, joka oli otettu vain esille, ja kasvatti pelin kulutusta. Kolme vuotta myöhemmin puhumme vielä siitä.

.

Presidentin päivä markkinointivihjeitä pienyrityksille

.
 • Tee se 4. heinäkuuta .. helmikuussa!
 • .

Isänmaapäivät kaikki näyttävät sisältävän lihan grillausta ja ulkona hauskaa - paitsi varapuheenjohtajien päivä. Se on luultavasti siksi, että se putoaa kylmän sääkuukauden aikana, mutta tämä tekee presidenttipäivän grilli niin ainutlaatuiseksi!. Aseta grilli yrityksesi ulkopuolelle, ja kylmällä päivällä ihmiset saavat pysähtyä, koska he eivät ole olleet ulkona grillattuja hampurilaisia ​​lokakuusta lähtien. Joten jos olet ravintola tai baari, tarjoile ilmainen viipale kirsikkapiirakka presidenttipäivänä ja Washingtonin todellinen syntymäpäivä 25. päivänä. Jos olet jokin muu yritys, tarjoa se joka tapauksessa. Kukaan ei pidä herkullista jälkiruokaa, kun he odottavat öljynvaihtoa, eikö?

.
 • Tarjoa vetäytyminen presidentin päivän hulluudesta
 • .

Tämä loma liittyy usein hullun myyntiin tavarataloissa, ja melkein mustaperjantain kaltainen kaaos sen ympärillä. Kaikki eivät ole mukana. Kaikenlaista palveluliiketoimintaa, kuten kylpylä, salonki tai kuntosali, edistävät yritystäsi vetäytymiseksi hulluudesta. Jos olet baari tai ravintola, voit ehkä tarjota ilmaisen drinkin tai alkupalkin ostokuitin kanssa.

.
 • Heittää Syntymäpäiväjuhlat
 • .

Koska se on loppujen lopuksi yhteinen syntymäpäiväjuhla kahdelle suurimmalle presidenttikunnalle, kunnioitkaa heitä kuin olisit 7-vuotias kakku, ilmapallot, ehkä poni-ratsastus ja ehdottomasti räjähtävä luovutus. hyvää syntymäpäivää. Edistää sitä kovaa sosiaalisen median kautta "George ja Abe's Big Birthday Bash" ja saada jonkin verran jännitystä rakennettu asiakaskuntaasi.

.

Ystävänpäivä markkinointivihjeitä pienyrityksille

.
 • Opi asiakkaiden asenteet kohti Ystävänpäivä
 • .

Kuten edellä mainittu Super Bowl, ei kaikki tulevat Ystävänpäiväksi. Ja on olemassa vankka tilaisuus asiakkaasi keskuudessa. On myös mahdollista, että he rakastavat sitä. Ennen kuin siirryt kokonaan omaan "Kiitos Gosh I'm Single" -juhlista tai romanttisesta pariskunnasta, käytä sosiaalista mediaasi arvioimaan asiakkaiden asenteita ja suunnittelemaan kampanjasi sinne.

.
 • Lähetä sähköpostia: Something Free .. Nyt
 • .

Näyttää siltä, ​​että monet kaverit alkavat suunnitella Ystävänpäivä 13. helmikuuta. Jotkut itse asiassa tekevät hulluja juttuja, kuten suunnitelma eteenpäin Ystävänpäivä, ja ne voivat olla etsimässä päivällispaikkoja jo. No, pienyrityksesi voi valmistautua myös Ystävänpäivä . Lähetä sähköpostiviesti vapaalle jälkiruokalle tai juomien kierrokselle ystävänpäivänä sähköpostilistalle muutama viikko ennen. Pieni tappionjohtaja saa sinut varhain varhain ja saattaa jopa johtaa suurempia tarkistuksia.

.
 • Tervetuloa lapset
 • .

  Onko Ystävänpäivä ollut loma, jossa äiti ja isä voivat olla romanttinen päivällinen poissa lapsista?. Joo. Pitääkö tämä aina tapahtua?. Ei tietenkään. Ja lopullisella määrällä lapsenvahtija siellä paljon pariskunnilla on täysi perheen ystävänpäivä. Jos edistät ravintoloitsiasi paikkakunnallasi, voitte voittaa kahdella tavalla: käsitellä tärkeän kapeaman tarvetta ja pitää nämä lapset ulos ravintoloista, joissa lapsettomat parit eivät ehkä ole niin innoissaan nähdä niitä.

  .
  • Jätä Ystävänpäivä lahjat
  • .

  Hanki luovia ja anna pienet Ystävänpäivä lahjat näyttämään, kuinka paljon arvostat asiakkaitasi . Vaikka et välttämättä ole Ystävänpäivä-kohde, voit tarjota laiska V-Day -asiakkaille erinomaisen tekosyyn tulla sisään ja saada säteilijä huuhtelemaan: Tarjoa ilmaisen laatikon See's Candies -palveluun!. Onko se tee asiakkaallesi maailman huomaavainen kaveri sanomalla: "Sain nämä ilmaiseksi auto mekaanikkojani?" Ei. Mutta se ei ole sinun ongelmasi ja se varmasti rakentaa brändiuskollisuutta.

  .
  • Auta asiakkaitasi ostamaan lahjat
  • .

  Jotkut kaverit ovat upeita ostaa lahjoja. Tietenkin jotkut kaverit ovat myös upeita taustakuvien poimimisessa, mutta se ei tarkoita sitä, että suurin osa heistä ei tarvitse vakavaa apua. Jos sinulla on vähittäismyyntiyritys , suosittelemme henkilökohtaista ostospalvelua, jossa myyntiyritys auttaa asiakkaita valitsemaan oikean lahjan asiakkaidesi merkittäväksi muulle. Vaikka se ei olekaan mitä tallentaa yleensä, tämän vuoden aikana se on erityisen hyödyllistä.

  .

  Jos et rakastunut näihin ideoihin, tässä on muutamia muita ideoita Ystävänpäivä -tarjouksia pienyrityksille . Suunnittele nyt suunnitelmasi ja aloita toimintasi toiminta niin, että yrityksesi on valmis ansaitsemaan palkkioita helmikuun aikana.

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkinto UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
April 6, 2018