Back to Question Center
0

Lyhyen aikavälin yritysluotot

1 answers:

Pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka tarvitsevat lyhytaikaisia ​​yritysluottoja, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa. Laajentamalla, hankkimalla laitteita ja ilta ulos rahavirtaa voidaan hallita liiketoiminnan rahoitus . Lyhytaikaiset pienyritysten lainat perinteisiltä rahoituslaitoksilta eivät kuitenkaan ole tavan mennä monille nykyisistä yrityksistä, jotka haluavat kasvaa.

.

Pienyrityksen rahoitus voi olla haastava - zürich umzugsfirma. Nykypäivän yritysomistaja on jatkuvasti etsimässä kasvumahdollisuuksia, ja hänen on siirryttävä nopeasti hyödyntämään heitä. Hankinta- tai laajennusmahdollisuus voi ilmetä äkillisesti ja vaatii välitöntä vastausta ja välitöntä rahaa. On myös tarve hankkia laitteita tai varastoja. Ja tietenkin aina tulee olemaan hätätilanteita ja kassavirtaeroja, joita täytyy nopeasti hallita käyttöpääomalla.

.

Siksi lyhytaikaiset pienyritysten lainat ovat yritysten omistajien nopeimmin kasvava luottoväline. Lyhyen aikavälin liiketoiminnan rahoitus on nykyaikainen ratkaisu yrityksille, jotka tarvitsevat pääomaa polttoaineeksi tai nopeuttavat liiketoiminnan kasvua.

.

Perinteiset yritysluotot tehdään usein niin kauan kuin kymmenen vuotta, ja ne edellyttävät asiakirjojen ja tilinpäätösten vuoria. Sitten hyväksytään ja rahoitetaan pitkä odotusaika, joka voi kestää viikkoja tai kuukausia. Valitettavasti pienyritysten rahoituslaitosten luottokorkona alentunut korkokanta on melko korkea eikä se ole merkittävästi parantunut.

.

Lyhytaikaiset yritysluotot ja BFS Capital -rahoitusyritykset puolestaan ​​on räätälöity pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Tästä johtuen pienyritysten omistajat hyötyvät näistä lyhytaikaisista yrityslainoista:

.
 • .

  Laina-aika on lyhyempi, yleensä 12 tai 18 kuukautta.

  .
 • .
 • .

  Ne edellyttävät suhteellisen vähän paperityötä ja yksinkertaista sovellusta.

  .
 • .
 • .

  Merkintä- ja hyväksyntämenettely on suunniteltu tarjoamaan yrittäjille nopeita vastauksia.

  .
 • .
 • .

  Kun yritys on hyväksytty, yrityksen omistajat saavat rahoituksensa niinkin pian kuin kaksi arkipäivää.

  .
 • .
 • .

  Takaisinmaksuehdot ovat joustavia ja hinnat ovat kilpailukykyisiä.

  .
 • .
 • .

  Huono luotto ei automaattisesti merkitse sitä, että et ole oikeutettu.

  .
 • .

Syyt pienyritysten lyhytaikaisten lainojen käyttöön

.

Lyhytaikaisia ​​yrityssalainoja voidaan käyttää mihinkään lailliseen liiketoiminnan kuluun, remontointiin tai liiketoiminnan laajentamiseen - ostovälineisiin uuden markkinointitoiminnan käynnistämiseksi. Tärkeintä on kasvu , ja liiketoiminnan rahoitusratkaisumme ovat täydellinen valinta yrityksille, jotka haluavat hyödyntää kasvumahdollisuuksia. Nämä lyhytaikaiset lainat liiketoiminnalle ovat suosittuja kaikilla teollisuudenaloilla ja kaikissa Yhdysvaltain osavaltioissa. Valmistus ja kuljetusyritykset - ravintolat ja vähittäiskaupat. , lyhytaikaiset yritysluotot ovat tehokas ja kustannustehokas pääomanlähde.

.

Lyhyen aikavälin rahoitus voi auttaa yrityksiä rakentamaan tai nopeuttamaan liikevaihdon kasvua muutoin. Samalla lyhytaikaiset lainat voivat auttaa yrityselämän omistajia neuvottelemaan parempien alennusten tai ehtojen kanssa myyjien kanssa ja välttämään pitempiaikaisia ​​maksuja ja maksuja, jotka säästävät rahaa pitkällä aikavälillä. Ei ole mitään epäilystä siitä, miksi lyhytaikaiset yritysluotot ovat tulipaloa: he ovat äärimmäisen taloudellinen win-win -yritys pienille ja keskisuurille yrityksille.

.

Jos sinulla on kysyttävää lyhyen aikavälin pienyritysten lainoista, ota yhteyttä verkossa tai soita meille tänään. Voimme auttaa sinua hakemaan ja vastaanottamaan vastauksen nopeasti. Haluamme, että sinä onnistut BFS Capitalissa. Hyödyntämällä lyhytaikaisia ​​lainoja yritysten omistajille on erinomainen tapa varmistaa, että yrityksesi pysyy ennallaan.

April 6, 2018