Back to Question Center
0

Ultimate Guide Social Media yrityksille

1 answers:

Seuraavassa kerrotaan mitä oppaassa

.

.

Miksi tarvitsen sosiaalisen median pienyrityksille?

.

Miten tunnistaa oikeat sosiaalisen median alustat yrityksellesi

- sivi l karnitin.

Mitä pienyrityksiä tarvitsee tietää sosiaalisen median mainonnasta

.

Teollisuus Vinkkejä: Sosiaalinen media ravintolat

.

Teollisuus Vinkkejä: Sosiaalinen media Retailers

.

Teollisuusvinkkejä: Sosiaalinen media palveluntarjoajille

.

Sosiaalisen median mittareita, jotka aiheuttavat - ja miten niitä käytetään

.

.

Miksi tarvitsen sosiaalisen median pienyrityksille?

.

Kun ajattelet liiketoiminnan markkinointikustannuksia, se voi kasvaa nopeasti: paikallisten papereiden mainonta, suorat postitupot tai muut tarjoukset, hakumainonta, paikalliset tarjoukset, kuten Groupon ja muut. Joillakin pienillä yrityksillä ei ehkä ole budjettia tai aikaa luoda omia verkkosivustoja. Toisaalta sosiaalinen media on suhteellisen edullinen markkinointimahdollisuus - kaikki mitä tarvitset on vähän aikaa - ja se voi antaa sinulle digitaalisen läsnäolon riippumatta siitä, onko sinulla verkkosivusto.

.

Tiedän, mitä ajattelet, "mutta minulla ei ole paljon aikaa kuin se on. ”

.

Joitakin huolellisuutta ja selkeää strategiaa voit lisätä sosiaalisen median yrityksesi markkinointisekoituksiin pienellä vaivalla ja nähdä tuloksia!. Näin pääset alkuun.

Haluatko jatkaa liiketoimintaa?. Haluatko uuden liiketoiminnan?. Tarvitsetko paikan, jolla ihmiset löytävät yrityksesi?. Vastaus on luultavasti jokin näistä asioista.

.

Tieto tavoite auttaa sinua ymmärtämään, miten sinun pitäisi edistää sosiaalisen median läsnäoloa. Jos haluat toistaa liiketoiminnan, kerro asiakkaille, kun he asettavat tilauksen joko ravintolassasi tai puhelimessa, että sinulla on Facebook-sivu ja tarjoat erikoisuuksia siellä aika ajoin. Jos haluat uusia yrityksiä, harkitse mainostesi mainostamista tai mainostamisen pienellä budjetilla kohdeyleisösi maantieteellisellä kattavuudella. Jos sinulla ei ole verkkosivustoa ja käytät sosiaalisen median online-läsnäoloasi varten, osoita URL-osoitteesi materiaaleissasi (eli poista valikoita, pizza-laatikoita, käyntikortteja tai sähköpostiosoitteita) ja pyydä asiakkaita antamaan sinulle. arvostelu Facebook-sivullasi.

Kuka on ihanteellinen asiakas?. Se on kuka haluat kohdistaa myös sosiaaliseen mediaan.

.

Kirjoita kuka on ihanteellinen asiakas. Mikä on heidän ammatti tai perheen tilanne?. Mikä on heidän ikä ja sukupuoli?. Mitä ongelmia voit auttaa heitä ratkaisemaan?. Miten ilmoittaisit ratkaisusi

.

Oletetaan, että omistat pizzamyymälän esikaupunkialueella. Ihanteellinen asiakas voi olla perhe, joka tilaa tilauksen pari kertaa viikossa. Kuka yleensä kutsuu järjestyksessä?. Onko kotitalouden äiti?. Jos on, kuinka vanha hän on?. Ehkä 30-45-vuotias?. Mikä ongelma auttaa häntä ratkaisemaan?. Ehkä auttoitte hänelle laittaa illallisen pöytään kiireisen yön viikon aikana, kun hän joutui hellittelemään lapsia kouluun, omaan työhönsä ja koulujen urheilutoiminnan jälkeen. Ehkä hän haluaa jotain nopeaa ja helppoa, mutta myös terveellistä, minkä vuoksi palvelet perhekokonaisia ​​salaatteja ja kokojyväleipiä.

.

Kun tarkastelet kaikkia näitä tekijöitä, tiedät jo paljon tästä asiakkaasta. Tiedät, että hän on:

.
 • Perhekeskeinen
 • .
 • Varattu
 • .
 • Terveystietoiset
 • .
 • Haluaa mukavuus
 • .

Tämä ei ainoastaan ​​anna sinulle sopivia aiheita, jotka kiinnostaisivat häntä (lisää tästä myöhemmin), se antaa myös paremman käsityksen siitä, missä hän tulee sosiaaliseen mediaan ja milloin hän tulee. aktiivisin. Tässä esimerkissä hän on todennäköisesti Facebookissa, esimerkiksi Instagramissa ja Pinterestissä, ja todennäköisesti vierailee näitä sivustoja illalla, kun lapset ovat sängyssä ja kiireinen päivä on poissa tieltä.

Kun tiedät, kuka kohdeyleisösi on ja sinulla on idea siitä, missä henkilö on sosiaalisessa mediassa, sinun on tarkasteltava omaa aikataulua ja kuinka paljon aikaa voit sitoutua.

.

Esimerkissämme valitset Facebookin ja haluat todennäköisesti aktiivisen lähetyksen joskus välillä 8 - 10 pm.

Täällä tiedät, että ihanteellinen asiakas on todella kätevä. Esimerkissämme ymmärsimme, että pizzamyymälän ihanteellinen asiakas oli äiti, ikä 30 - 45, joka on kiireinen, terveystietoinen ja haluaa mukavuus. Jos haluat ottaa tämän henkilön käyttöön, sinun on lähetettävä sisältöä, joka hakee hänen tarpeitaan. Tee nopea haku internetissä joka ilta aikaa säästäville perheorganisaation vinkkeille tai terveellisille perheen resepteille ja postitse linkkejä löytämiisi artikkeleihin.

.

Ja koska olet määrittänyt tavoitteesi, tiedät myös, haluatko julkaista erikoisuuksia seuraavalle päivälle tai viikolle, päivittäiset tarjoukset (mainitse Facebook perjantaina, kun soitat maksamaan $ 2 tilauksestasi) ja lisätietoja. joka on yrityksesi erityinen tavoite lisätä myyntiä.

Jos saat uuden arvostelun, lähetä vastaus. Kiitos yleisösi ajasta ja yrityksestä. Ota muutamia kuvia asiakkaista säännöllisesti, lähetä ne sivuillesi ja (kun pyydät ottamaan kuvan) kannustavat asiakkaitasi merkitsemään ja jakamaan.

Kun tiedät kenen kanssa puhut, mitä haluat sanoa, kun haluat sanoa sen ja missä sinun pitäisi sanoa, sinulla on rutiini. Määritä määrätty aika joka päivä sisäänkirjautumisessa, vastaamalla kysymyksiin, vastaamalla kommentteihin ja kirjoittamalla kiinnostavia artikkeleita. Sen ei tarvitse olla pitkä, 30 minuuttia päivässä, ja sen jälkeen, kun se tulee osa rutiiniasi, sinua kurditetaan antamaan liiketoiminnallesi etumatka arvokkaimpien asiakkaiden kanssa ja toivottavasti lisäämään liiketoimintaa vastineeksi.

.

.

.

.

Miten tunnistaa oikeat sosiaalisen median alustat yrityksellesi

.

Katsotaanpa joitakin nykyisin käytössä olevia sosiaalisen median alustoja, mukaan lukien niiden demografiset käyttötilastot ja kunkin sivuston käytettävyys. Täältä voit päättää, mikä alusta on tärkein kohderyhmäsi - tai arvokkaimmalle asiakkaallesi - ja joka tarjoaa ominaisuuksia, joiden avulla tavoitat tavoitteesi. Se auttaa myös näkemään, missä kilpailijasi ovat jo läsnä.

.

.

Facebook on epäilemättä yleisimmin käytetty sosiaalisen median alusta. Sen avulla käyttäjät voivat luoda profiileja, ladata valokuvia ja videoita, lähettää ja lähettää viestejä sekä seurata ystäviä, kollegoja, julkkiksia ja tuotemerkkejä.

.

Yli 1,7 miljardia globaalia käyttäjää on mahdollisuuksia, kohdeyleisösi on olemassa. Pew Research totesi vuonna 2015, että koko aikuisväestöstä 62 prosenttia käytti Facebookia. Jakaessaan edelleen, 89 prosenttia 18-29-vuotiaista aikuisista käyttää Facebooka ja 79 prosenttia 30-49-vuotiaista, 64 prosenttia 50-64-vuotiaista ja 48 prosenttia 65-vuotiaista ja sitä vanhemmista.

.

Kun olet määrittänyt sivun yrityksellesi Facebookissa, voit pyytää oman URL-osoitteen (facebook.com / yourcompany), joka, jos sinulla on rajoitettuja resursseja, voidaan käyttää mainoksesi korvauksena itsenäisestä yrityssivustosta. Voit käyttää sivusi näyttämään osoitteesi, puhelinnumerosi, tarjotut tuotteet tai palvelut, asiakkaiden arvostelut ja päivitykset.

.

Facebook on helppo tapa sitouttaa asiakkaitasi. Opi luomaan Facebook-sivu täällä .

.

.

Googlen omistuksessa oleva YouTube on videoalusta, jota käytetään ihmisten liittämiseen ympäri maapalloa käyttäjien ja tuotemerkkiin perustuvien sisältöjen kautta.

.

Yhdysvalloissa on yli 1 miljardia maailmanlaajuista käyttäjää - mukaan lukien yli 81 prosenttia Yhdysvaltain Internetin käyttäjistä - ja yli 18-49-vuotiaita yli Yhdysvalloissa. Mobiililaitteissa keskimäärin. istunto on nyt yli 40 minuuttia.

.

YouTube houkuttelee tasainen jakautuminen naisille ja miehille, mutta miehet käyttävät yli 44 prosenttia enemmän aikaa sivustoon kuukaudessa. Ihmiset katsovat YouTubesta sisältöä varten, joka opettaa, tiedottaa tai viihdyttää, joten se on erinomainen paikka esitellä osaamistasi. Oletko putkiurakoitsija?. Näytä heille, kuinka voit korjata tukoksen. Saat idean.

.

Kun luot YouTube-kanavan yrityksellesi, luo automaattisesti Google+ -sivu samanaikaisesti. Kaksi yhdestä!. YouTubessa on "Tietoja" -välilehti, johon voit kirjoittaa kaikki tärkeät yhteystiedot kanavan kuvauksessa. Jos työskentelet yhteistyökumppaneiden kanssa, joilla on oma kanava, YouTuben avulla voit lisätä ne käyttämällä "Lisää kanavia" -toimintoa.

.

Creators Studioissa voit hallinnoida ja muokata videoita, jotka on luotu suoraan puhelimellasi, jos sinulla ei ole pääsyä ammattilaislaatuisiin laitteisiin. Parasta on, että videosi voi lähettää tai jakaa Facebookissa, LinkedInissä, Twitterissä tai jopa silloin, kun lähetät sähköpostia asiakkaille.

.

Napsauttamalla tätä saat lisätietoja siitä, miten YouTube-kanava voidaan luoda yrityksellesi.

.

.

Pinterest on kuvapohjainen sosiaalisen median sivusto, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa ja tallentaa sisältöä kokoelmista nimeltä "levyt". Sisältö ei asu tällä sivustolla, vaan se toimii yhdistelmänä muista lähteistä. Käyttäjät voivat luoda levyt mistä tahansa vanhempien neuvonnasta häät suunnitteluun ja kaiutinjärjestelmä päivittää ideoita fitness vinkkeihin.

.

Pew Researchin mukaan 26% koko aikuisväestöstä on Pinterestissä. Naiset ovat edelleen dominoiva väestörakenne tällä sosiaalisen median alustalla - 44% verkossa olevista naisista vs vain 16% verkossa olevista miehistä käyttää sivustoa. Lisäksi alle 50-vuotiaat käyttävät todennäköisesti sivustoa.

.

Yrityksen omistajana voit kohdistaa kohdeyleisösi kiinnostavaa sisältöä luokittain. Jos sinulla on blogi, voit myös mainostaa omia sisältöjä täällä.

.

Lisätietoja Pinterestin yrityssivun luomisesta ja hyödyllisistä vinkkejä sisällöstä napsauta tästä .

.

.

Instagram on liikkuvan valokuvien jakamisen ja videon jakamisen sosiaalisen median sivusto, jonka hallitsee nuori yleisö. Käyttäjät lataavat kuvia ja jakavat ne julkisesti tai yksityisesti suoraan mobiilisovelluksesta. Se on ihanteellinen alusta yrityksille, jotka myyvät aineellisia hyödykkeitä, kuten ravintoloita ja vähittäiskauppiaita.

.

Samassa raportissa Pew Research sanoo, että hieman alemman osan aikuisväestöstä - 24% - käyttää Instagramia. Se on suosittu muiden kuin valkoisten kanssa (47% afrikkalaisista ja 38% latinalaisamerikkalaisista käyttää sivustoa). Lisäksi naiset käyttävät sivuston todennäköisemmin sivustoni kuin minä (31% vs. 24%), vaikka miespuolisten Instagram-käyttäjien prosenttiosuus on edelleen paljon suurempi kuin miehet käyttävät Pinterestia.

.

Instagram on täysin liikkuva, visuaalinen, valokuvien jakokokemus. Jos haluat osallistua Instagramiin, ole valmis tekemään niin mobiililaitteestasi, ei työpöydältäsi. Voit lisätä puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja / tai sijaintiasi, jotta asiakkaat voivat tavoittaa sinut suoraan profiilistasi. Vaikka väestön ikä on nuorempi kuin useimmat sosiaalisen median alustat, sitoutuminen on myös paljon suurempi.

.

Voit valita tuotekuvien, myymälän tai työntekijöiden kuvia tai mitä luulet houkuttelevan asiakkaita tekemään kauppaa brändin kanssa. Yleensä tuotemerkit käyttävät isäntänimikettä, jossa on yrityksen nimi jokaisesta postista, ajattele #yourbusiness. Voit kannustaa asiakkaitasi lähettämään omat valokuvasi myös haun tunnuksen avulla. Tämä on loistava tapa rakentaa seuraajia

.

Sinulla on 150 merkin bio sekä sivustosi URL-osoite.

.

Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja yrityssivun luomisesta Instagramissa.

.

.

Jos tarjoat palveluja yrityksille tai ammattilaisille, LinkedIn on hyvä paikka . LinkedIn on maailman suurin ammatillinen verkosto, jonka tavoitteena on auttaa ammattilaisia ​​tuottamaan ja menestymään. 22% koko aikuisväestöstä on LinkedInissä, Pew Researchin mukaan suosituin työikäisille aikuisille ja niille, joilla on suhteellisen suuret kotitalouksien tulot - joten vaikka et tarjoisikaan yrityspalveluja, tämä saattaa olla hyvä paikka. jos olet ylellisessä tuotteessa ja huoltotilassa.

.

LinkedInin avulla voit olla melko voimakas kuvaus yrityksestäsi. Niitit, kuten verkkosivuston URL-osoite, sähköpostiosoite ja fyysinen osoite, lisäksi voit lisätä 2 000 merkin kuvausta ja erikoisluetteloasi.

.

Voit liittyä LinkedIn-ryhmään tiettyyn aiheeseen liittyvän aiheen perusteella, vastata kysymyksiin tai esittää joitain omia. Täällä on tarkoitus tulla kohdeyleisölle resurssi ja rakentaa verkkoyhteyksiä. Se on vähän aikaa vievää, mutta se on myös henkilökohtaisempaa.

.

Kuten muut sosiaalisen median alustat, sinun kannattaa ylläpitää asiaa koskevia artikkeleita ja blogiviestejä jakamalla päivitys linkillä. Haluat myös jakaa omia sisältöjäsi jos olet julkaissut jonnekin sivustosi tai blogisi.

.

Lisätietoja yrityksen sivun luomisesta napsauttamalla tätä .

.

.

Twitter, on sosiaalinen verkosto, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää ja lukea 140 merkkiviestiä nimeltä Tweets. Vaikka Facebookissa on vähemmän suosittuja 284 miljoonaa käyttäjää, se on edelleen hyvä tapa kommunikoida asiakkaidesi kanssa. Pew Researchin mukaan tämä on 20% koko aikuisväestöstä. Kaupunkialueilla internetin käyttäjät käyttävät todennäköisemmin Twitterä kuin lähiöissä tai maaseudulla. Tämä sivusto on suosittu myös alle 50-vuotiaiden nuorten aikuisten keskuudessa.

.

Verrattuna Facebookiin rajoitetusti näyttämäsi ja lähettämiesi tietojen määrä on rajallinen. Sivusi voi mainostaa verkkosivustosi URL-osoitetta, jos sinulla on yksi, kaupunkisi sijainti ilman katuosoitetta ja 160 merkin kuvaus siitä, mitä teet tai bio.

.

Tweets on rajoitettu 140 merkkiä ja lyhyt säilyvyysaika, joten sinun on lähetettävä useammin kyseiselle alustalle. Voit jakaa valokuvia ja videoita ja tietysti ylläpitää mielenkiintoista sisältöä, kuten linkkien lähettämistä artikkeleihin ja blogeihin, joita kohdeyleisösi kiinnostaa. Jälleen haluat myös lähettää alkuperäisen sisällön täällä myös, jos sinulla on se.

.

Viestien tiukan merkkisarjan takia monet ihmiset käyttävät linkkien lyhentämispalveluita, kuten bittiä. ly auttaa pitämään tekstin rajoissa.

.

Napsauttamalla tätä saat tietoja siitä, miten yritysviestin luominen Twitterissä ja täällä tai täällä vinkkejä perusasiakirjoihin.

.

.

.

Sosiaalinen media on tullut ravintolaksi, joka kaksinkertaistaa hinnat ja leikkaa sen osia, kun kaikki tietävät, että ne ovat suosittuja.

Mikä oli kerran suurin muoto koskaan luodusta ilmaisesta mainonnasta, se on saanut kiinni sen liiketoimintatavoitteesta ja haluaa nyt sinun maksavan palkkasi edistääkseen. Ja vaikka suurilla yrityksillä ei ole ongelmaa, joka uhkailee käteistä suurille Facebook-kampanjoille, pienyritykselle päätös mainostaa sosiaalisessa mediassa voi olla suuri.

Pienet yritykset ovat kuitenkin edelleen tekemässä sitä. BIA: n / Kelseyn raportti osoitti, että sosiaalinen media on nyt pienin pienyritysten suurin mediakustannusten lähde, joka vähentää tulostusta ja ulkona ensimmäistä kertaa. Kaksikymmentä prosenttia pienyritysten mainosbudjetista kuluu nyt sosiaaliseen mediaan, ja vaikka laskutavoite on kova, se on yhä suosittua kuin koskaan.

.

Mutta pienen mainosbudjetin mukaan sinun on hyödynnettävä sosiaalisen median mainoksia.

.

Seuraavassa kerrotaan, miten muutamat eri alustat toimivat ja jos se sopii sinulle.

.

.

Facebook on sosiaalisen median lohkon suurin koira, ja he tietävät sen. Heillä on 1,7 miljardia maailmanlaajuista käyttäjää. Enemmän kuin mikään muu sosiaalinen verkosto.

Ne tarjoavat mainoksia kahdessa paikassa:

.
 1. Syötteessä - voit määrittää työpöydän tai mobiilin tai molemmat
 2. .
 3. Oikeassa sarakkeessa - käyttäjien uutisotsakkeiden ulkopuolella
 4. .

  Käytettävissä olevat mainostyypit vaihtelevat useista tuote-karuselluloista, joiden avulla voit tuoda esiin useita tuotekuvia, videomainoksia ja dynaamisia tuotemainoksia, joiden avulla voit uudelleen kohdistaa käyttäjiä, jotka ovat jo olleet verkkosivustossasi. tuote.

  .


  Vaikka kiusaus hyppää suoraan Facebook-mainosjulisteessa saattaa olla viettelevää, sinun täytyy miettiä muutamia asioita.

  Ensinnäkin, onko yrityksesi tyyppi, jolla voisi olla hyötyä Facebook-mainoksista?. Vastaus on luultavasti kyllä, mutta kuvan käyttökelpoisuus ja kyky luoda erityisiä tapahtumia ja vastasuoritteita sopii paremmin visuaalisille yrityksille (ajattelutavat, 226) ravintoloita ja 228 kampaamoja (. 8)) ja tapahtumaketjuisista yrityksistä.

  Toiseksi sinun täytyy miettiä, mitä Facebook-mainontatavoitteesi on. Haluatko myydä myyntiä yrityksesi verkkosivuilla?. Tai haluatko lisätä Facebookin "tykkää", jotta voit muuntaa ne mahdollisille asiakkaille?

  Tämä on tärkeä tekijä päätettäessä millaisia ​​Facebook-mainoksia ostaa ja kuinka paljon maksat. Facebookin avulla voit maksaa klikkaamalla tai "kuten" tai tuhannen näyttökerran mukaan ja kuinka paljon maksaa riippuu kilpailusta kohdistetusta väestötieteellisestä.

  Kolmanneksi, sinun täytyy miettiä tarkalleen, kenelle aiot kohdistaa ja kuinka paljon se maksaa. Ehkäpä on olemassa kustannustehokkaampia tapoja tavoittaa korkean dollarin väestörakenne, ja voit halutessasi käyttää Facebooka tavoittamaan ryhmää, jota sinulla ei ole muilla arjen alueilla. Napsauta tästä kattavasta vaiheittaisesta oppaasta Facebook-mainoksiin.

  Twitter, sen 284 miljoonalla maailmanlaajuisella käyttäjällä, tarjoaa entistä kohdennetumman lähestymistavan sosiaalisen median mainontaan. Mainoksiasi voidaan mainostaa henkilöille, jotka etsivät tai tweet käyttävät tiettyjä avainsanoja tai termejä. Voit myös kohdistaa ihmisiä, jotka noudattavat tiettyjä suuntauksia, toimialoja, julkkiksia tai muita tärkeitä tilejä, jotka saattavat olla kiinnostuneita väestötieteellesi.

  .


  Kaksityyppisen mainonnan kaksi tyyppiä ovat Promoted Tweets ja Promoted Accounts. Mainostetut Tweetit ovat yrityksesi tililtä tweetejä, jotka näkyvät jonkun Twitter-syötteessä, jotta he voivat lisätä tietoisuuttaan.

  Mainostettu tili sijoitetaan käyttäjän Twitter-sivun (tai niiden ensimmäisten tweettien alla olevaan mobiilisovellukseen) vasemmanpuoleiselle sivupalkille ja ehdottaa yritystäsi jonkun käyttäjän haluamaksi.

  Promoted Tweets on paras, jos sinulla on tuote, kampanja tai muu erityinen sisältö, jonka haluat edistää. Suositeltu tili on paras, jos yrität saada seuraajia, kun maksat vain, kun ihmiset seuraavat sinua.

  Ne tarjoavat myös edistettyä trendivaihtoehtoa, mutta tällä hetkellä pienten yritysten ei ole käytettävissä.

  Jos olet pääasiassa B2B-yritys, Twitter voi olla sinun go-to vaihtoehto sosiaalisen median mainontaan. Tekstin mukaan. com , 85% B2B-markkinoijat käyttävät Twitterä, sillä microblogging-sivuston yritysasiat kasvattavat edelleen.

  .

  .

  LinkedIn - ammatillinen sosiaalisen median verkostoitumispaikka - on toiseksi suosittu pienten ja keskisuurten yritysten keskuudessa siinä, että BIA / Kelsey-tutkimus on 30. 1% mainonta siellä. Ja vaikka ihmiset, jotka suorittivat tutkimuksen, myöntävät, että numeroa saattaa horjuttaa mainoksia, jotka on tarkoitettu rekrytoimaan henkilöstöä, se edelleen tekee LinkedIn tärkeä toimija sosiaalisen median mainontaa pienyrityksille.

  LinkedInissä on 450 miljoonaa käyttäjää, ja kaksi ihmistä liittyy verkostoon joka toinen, joten kasvupotentiaali on valtava. Ne tarjoavat kaksi mainosmuotoa, jotka ovat melko samanlaisia ​​kuin Facebookin ja Twitterin tarjoamat mainokset:

  .
  1. Sponsoroidut päivitykset - tämä näkyy käyttäjien syötteissä yhdessä muiden tarinoiden kanssa ja näyttää aivan normaalisti.
  2. .
  3. Tekstimainokset - nämä mainokset näkyvät käyttäjän uutissyötteen oikealla puolella ja sisältävät pienoiskuvan ja tekstin.
  4. .

  Jos olet B2B, LinkedInin muoto voi olla erityisen hyödyllinen, koska voit olennaisesti markkinoida itsesi resursseiksi muille yrityksille, aivan kuten mahdollinen työnhakija voisi. Ja 65% B2B-yrityksistä on ostanut uuden asiakkaan LinkedInin kautta Wordstreamin mukaan.

  Mutta ole varovainen - mainonnan kustannukset eivät ole halpoja. 50, ja älä odota sitä laskevan LinkedInin kasvavalla yleisöllä.

  .

  .

  Kesäkuussa 2016 Google, joka omistaa YouTuben, ilmoitti YouTube Director -sovelluksesta, joka helpottaa pienyritysten itselleen luoda videomainoksia. Se sisältää malleja, musiikkia ja muokkaustyökaluja - ja parhaiten se on ilmainen.

  .

  YouTube-mainosten avulla maksat, kun joku on sitoutunut mainostasi. Jos he ohittavat sen ennen 30 sekuntia, maksua ei makseta. Voit valita muiden ikä-, sukupuoli-, sijainti- ja etunäkökohtien mukaan.

  .

  Mainoksen näyttäminen voi varmistaa, että kohdeyleisö löytää sisällön, vaikka eivät tunne tuotemerkkiäsi.

  .

  Käytettävissä on kahdenlaisia ​​videomainoksia:

  .
  1. In-display: Nämä mainokset näkyvät YouTube-hakutuloksissa liittyvänä videona. Nämä mainokset näkyvät myös Google Display -verkostossa, eli jos sivusto on osa verkkoa ja videomainoksia näytetään, mainoksesi voi näkyä myös siellä.
  2. .
  3. In-stream: Nämä ovat mainoksia, jotka näkyvät ennen kuin joku tarkkailee videota, jonka hän on valinnut. Ohita toiminto näkyy mainoksessa viisi sekuntia. Voit sisällyttää puhelun toimintojen päällekkäisyyteen, joka ohjaa katsojia tiettyyn URL-osoitteeseen, kuten verkkosivustoosi tai johonkin toiseen videoon. Nämä mainokset ovat myös osa Google Display -verkostoa.
  4. .

  Lisätietoja YouTube-mainoksen määrittämisestä napsauttamalla tätä .

  .

  Mikä on strategianne, sosiaalinen media on jälleen yksi monista tavoista, joilla voit maksaa yrityksesi tunnetuksi. He tietävät, että heillä on jotain hyvää ja heitä veloittavat sinut, mutta sinun on ajateltava, jos yrityksellesi ei ole varaa. Kun yhä useammin puhelimessa riippuvainen, sosiaalinen media ajaa maailma, vastaus ei todennäköisesti ole.

  .

  .

  Sosiaalinen media on erinomainen työkalu ravintoloitsijoille, jotka haluavat lisätä tietoisuutta brändinsä ja sitoutua ruokaansa. Sosiaalinen media voi lopulta auttaa sinua saamaan lisää ruokailijoita ovelle.

  .

  .

  Varmista, että osoite ja tunnit on lähetetty jokaiselle sosiaalisen median alustalle. Jos sinulla ei ole paikkaa, jolla voit tehdä sen (kuten Twitterissä ja Instagramissa), varmista, että asetat sen bioosi.

  .

  Jos verkkosivustollesi on URL-osoite, katsokaa, että lähetät yleisösi suoraan valikkosivulle tai paikkaan, jossa he voivat löytää valikon esimerkiksi Yelpin tai Zomato-sivuston sivuilla.

  .

  Luo oma hashtag, kuten #yourrestaurant, ja käytä sitä uskonnollisesti. Mainosta hashtagisi omalla lautasliinalla tai valikoilla ja kannusta asiakkaita käyttämään sitä ja lähettämään heidän kokemuksensa.

  .

  .

  Kannattaa toistaa .. kun tiedät, kuka ihanteellinen asiakas on, tiedät missä pää on, mikä tarkoittaa, että osaat puhua heille.

  .

  Tarjoatko satunnaisia ​​hintoja yhteisön omille perheille vai oletko hyväkuntoinen ravintola, joka tunnetaan intiimistä ja erinomaisesta ruokavastaanotosta?

  .

  Kuka tulee sinun ravintolassasi useimmin?. Onko se perheen kadulla, jossa on kolme lasta, jotka tietävät, että he voivat käydä laitoksessasi nopean, no hauskan aterian, joka myös heidän herkkä lapsi nauttivat?. Tai onko se pari, jolla oli ensimmäinen päiväsi ravintolassasi ja palasi kerran kuukaudessa kokeilemaan viimeisintä ruokaa ja liity mukaan.

  .

  Yleisön tunteminen on tiedossa eroa siitä, minkä tyyppinen sisältö valittaa parasta asiakasasi ja mikä ei.

  .

  .

  Suosittelemme 80/20 sääntöä, kun kyseessä on tarttuva sisältö. Kaksikymmentä prosenttia voi olla sinusta, i. e. uusia valikkokohtia, nykypäivän erikoistarjouksia tai tarjouksia ja tarjouksia, kun taas kahdeksankymmentä prosenttia pitäisi olla yleisösi.

  .

  Voit esimerkiksi luoda sitoutumisen voit jakaa suosikkisiru, jonka yleisö voi tulostaa ja luoda kotona. Pyydä heitä lähettämään valokuvan versiosta lautasastasi vastauksena. Tai anna yleisösi taaksepäin näyttävät ulkoasut ja tilaisuus muokata ravintoloitasi. Yritit päättää muutamasta valikosta?. Lähetä kuvia koekarjoista (ja henkilökuntaa, jotka valmistavat niitä) ja anna fanisi päättää sinulle. Olet henkilö, ei kone, joten anna persoonallisuuden loistaa.

  .

  Kiinnitä huomiota siihen, millaisia ​​virkoja saa kaikkein tykkää ja osakkeita. Tämä on sisältö, jonka yleisö haluaa nähdä.

  .

  .

  Kun saat huutoa tai tuulettimen mahtava arvostelu, älä anna sen huomaamatta. Kiitos heille, aivan kuten haluat, jos he kertovat sinulle henkilökohtaisesti. Varmista, että teet sen heti. Haluat, että kokemus on mielestäsi tuore, jos aiot käydä keskustelua.

  .

  Tämä koskee myös kielteisiä kommentteja. Ajattele sitä mahdollisuutena osoittaa, että todella huolehdit asiakkaasi kokemuksesta. Pane anteeksi nopeasti ja tarjoa ratkaisu uudelleen, aivan kuten haluat, jos valitus tuli suojelusäilöltä ravintolassasi. Ajattele, miten voit saada heidät takaisin oven eteen. Voitko tarjota heille ilmainen alkupala tai jälkiruoka? .

  Yritä antaa sosiaalisen median faneille koodi, jota käytetään seuraavalla kerralla, kun he ovat ravintolassasi erikoistapahtumaan. Tai tee erikoistarjous, kun saavutat tiettyjä virstanpylväitä, kuten 1000 seuraajaa tai 10 osaketta tietyssä paikassa.

  .

  Jos huomaat, että ruoka-aiheinen trendi tapahtuu sosiaalisessa mediassa, hyödynnä. #TacoTuesday on valtava, jos palvelet tacoja, lähetä valokuva heistä. Tai jos palvelet siivet, lähetä heille valokuva #SuperbowlSunday -tapahtumassa reseptiasi varten maukas Buffalo-kastike.

  .

  Live-video on valtava nyt Facebookissa. Voit kokeilla livestreaming baarissa kiireisen yön ja pyytää faneja tulemaan mukaan hauskanpitoon. Tai voit livestream videota, miten oikein shuck osteri Memorial Day viikonloppuna.

  .

  .

  Päätät kuitenkin käyttää sosiaalista mediaa, mutta sen tarkoituksena on kokeilla sitä. Jos jotain toimii, tee enemmän. Jos jotain ei ole, pysähdy ja siirry eteenpäin.

  .

  Sosiaaliseen mediaan osallistuminen on kuin ravintolasi merkki. Nykyään useimmat ihmiset käyttävät sosiaalista mediaa kaikenlaisiin toimintoihin. Yhä useammin sosiaalisen median alustoilla on tulossa myös ravintoloiden etsiminen. Joten jos et ole sosiaalisessa mediassa, saatat myös piiloutua asiakkaistasi. Ja miksi haluat tehdä sen?

  .

  Tutustu täydellisen sosiaalisen median strategiaan napsauttamalla tätä . Tai lisää elintarviketeollisuuden sosiaalisen median vinkkejä napsauttamalla tätä .

  .


  .

  .

  Sosiaalinen media yrityksille on enemmän kuin näkemästä kuinka monta tykkää tai seuraajaa saat. Kyse on siitä, että yhdistetään laadukkaita keskusteluja asiaankuuluvissa verkkoyhteisöissä.

  Vähittäiskaupan omistajana on tärkeää, että ymmärrät, mitä sinun on tehtävä sosiaalisen median ponnistelujen taakse ja kun olet kasvotusten edessä kuluttajien kanssa. Seuraavassa on muutamia sosiaalisen median vinkkejä vähittäismyyntiasi.

  .

  .

  Ensinnäkin, sinun on tarkasteltava yritystäsi lintuperspektiivistä. Mikä on myymäläsi myymälä?. Kuka myy?. Mikä on tuotteen tai palvelun tarve?. Kun selvität vastaukset näihin kysymyksiin, kysyt, miten pääsemme jo asiakkaisiin ja millä muilla tavoilla haluamme viestiä heidän kanssaan?. Sinun on myös selvitettävä, miten aiot kvantifioida ja mitata sosiaalisen median markkinoinnin aloitteita. Jos mahdollista, yritä keskittyä löytämään suora yhteys keskustelujen ja keskeisten suorituskykyindikaattorien, kuten liikenteen, johtojen ja myynnin, sijaan vain tykkää ja seuraa.

  .

  .

  .

  Kun vähittäismyymälää ja tuotteita puhutaan verkossa (koska se tapahtuu), kuuntele, mitä ihmiset sanovat. Vaikka huonoja asioita sanotaan sinusta tai yrityksestänne, verkkoyhteisöt ovat paras väline tunnistaa vahvuudet ja heikkoudet, jotka ovat tärkeitä nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille. Monet yrittäjät eivät ehkä ymmärrä verkossa käytävien keskustelujen todellista hyötyä. Tämä on ilmaista käsitystä asiakkaidesi mielistä. He kertovat sinulle, mitä he pitävät ja mitä he eivät pidä. Seuraa yritystesi sosiaalisia mainintoja ja kuuntele, mitä kuluttajat sanovat yleensä tuotteistasi ja vähittäismyyjiisi.

  .

  .

  Kuluttajan kokemus on yksi tärkeimmistä tekijöistä kuluttajan päätös- ja ostoprosessissa. Ota aika kuunnella asiakkaitasi. Jos näet, että heillä on valituksia tietystä tuotteesta tai palvelusta, lähetä heille henkilökohtainen vastaus, jossa heille ilmoitetaan, että työskentelet ongelman ratkaisemiseksi. Yhdistä vastauksesi nykyisiin kanaviin ja käytä sopivinta kanavaa suoritukseen. Esimerkiksi Twitter ja Facebook-käyttäjät ovat ihmisiä, jotka odottavat välittömiä tuloksia. Ne päivittyvät reaaliajassa ja haluavat päivityksiä reaaliajassa.

  .

  .

  Vaikka kojelaudat sisältävät sosiaaliset alustat ovat loistavia seuranta- ja järjestelytoimintoja, haluat varmistaa, että hajautat vuorovaikutuksesi. Käsittele kuluttajien kanssa suoraan, eikä aina "lähetä" yleisiä virkoja yleisölle. Varmista, että tiimisi pystyy kommunikoimaan muiden kanssa hyväksyttävällä tavalla. Kieli on tärkeä ja myös räätälöinti. Opi, mitä asiakkaasi ovat järkyttyneitä ja mitä heidän mieltymyksensä ovat, ja palvelevat heidän tarpeitaan niin paljon kuin voit.

  .

  .

  Suoritettujen digitaalisten markkinointikampanjoiden suorittaminen ei ole pelkästään tuotteiden siirtämistä ihmisten kasvoihin sosiaalisen median tai muiden digitaalisten kanavien kautta. Kyse on tietojen toimittamisesta, jotka täyttävät tarpeet ja sitoutuvat asiakkaisiin. Pysy ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu maailmassa ja tarkemmin markkinoillasi ja kentälläsi. Haluat antaa asiakkaille syyn seurata ja seurata sosiaalisen median kanssa. Tarjoamalla heille relevantteja, hyödyllisiä tietoja voi olla erinomainen tapa saada ja ylläpitää vankka asiakaskunta.

  .

  .

  Sosiaalinen media ei useinkaan ole yhtä paljon tuloja. Tämä vaikeuttaa sidosryhmien ymmärtää sosiaalisen median ponnistelujen arvoa. Jos yhdistät sosiaalisen sisällön organisaation ja osaston tavoitteisiin, voit yhdistää sen isoon kuvaan. Voit seurata tykkää, seurata, mainita jne., Mutta kaivaa syvempää kuin vain. Määritä kaikki sosiaaliset toimet, liikennettä sosiaalisen median sivustoista ja seurata paikan päällä tapahtuvia tuloksia. Tunnista, kuinka monta asiakaspalvelun vuorovaikutusta todella parantaa suhteita tai ratkaise ongelmia.

  Yrityksenomistajana on tärkeää, että pysyt ajan tasalla uusimmista teknologian kehityksestä, jotka vaikuttavat vähittäiskauppaan . Sosiaalisen median ottaminen omalle vähittäiskaupan yrityksellesi antaa sinulle paremman käsityksen siitä, mitä asiakkaat ja markkinat haluavat ja tarvitsevat. Kyse on seuraajiesi kuuntelemisesta, harjoittamisesta, personoinnista ja kouluttamisesta. Määritä, mitä sosiaalisen median työkaluja parhaiten sopii liiketoimintatavoitteihisi ja tee investoinnit liittymään verkkokeskusteluun.

  .

  .

  .

  Jos olet palvelualalla, olkoon kuluttajapuoli kuten hiuslääkäri tai hammaslääkäri tai yritystoiminnasta vastaava rakennusyritys tai IT-palvelujen tarjoaja, se on tärkeämpää kuin koskaan olla sosiaalisessa mediassa, jossa asiakkaasi ovat. todennäköisesti puhutaan sinusta. Haluat ohjata yrityksesi näkyvyyttä ja varmistaa, että keskustelu pysyy myönteisenä.

  .

  Jos sinulla on verkkosivusto, on tärkeää huomata, että sosiaalinen media voi auttaa lisäämään sivustosi ulottuvuutta ja näkyvyyttä, mikä voi johtaa liikenteen lisääntymiseen.

  .

  Seuraavassa on muutamia muita hienoja asioita, joita voit käyttää sosiaalisessa mediassa.

  .

  .

  Kolmannen osapuolen online-arvostelut voivat tehdä tai katkaista yrityksesi. Sosiaalinen media tarjoaa sinulle paremmat mahdollisuudet vastata näihin arvosteluihin, tarjoten sinulle mahdollisuuden vastata kielteisiin kokemuksiin ja tarjota ratkaisu, joka ei vain tietyn tyytymättömän asiakkaan arvostaisi, vaan myös ne, jotka vain arvioivat yrityksesi ennen rekisteröitymistä palveluihisi. Sen ansiosta voit myös kiittää niitä, jotka ovat tehneet sen, että kirjoitat jotain kivaa heidän kokemuksestansa.

  .

  .

  Useimmissa tapauksissa yksi henkilö on katsonut mainoksen.

  .

  .

  Sosiaalisen median avulla sinulla on nyt foorumi, jolla voit jakaa tietosi ja tuntemiesi henkilöiden tuntemuksen - luokkamallin ulkopuolella. Liittämällä itsesi toimialallasi tunnettuun palveluntarjoajaan (joka tarjoaa palveluita peittoalueesi ulkopuolelle) tuo oletusarvoisesti oman asiantuntemuksen. Se on helpoin tapa osoittaa asiakkaille, että pysyt trendeissä, jotka tekevät sinusta teollisuutesi asiantuntijan.

  .

  .

  Voit käyttää työtäsi, jonka olet tehnyt, ja asiakkaita, joita olet auttanut hyödyntämään projektikuvia ja asiakaskertomuksia. Sosiaalinen media on täydellinen paikka, jonka avulla voit kertoa yleisösi tarkalleen, mikä tekee sinusta parhaan, ilman että sinun on itse sanottava sitä.

  .

  .

  Luo buzzia nykyisen projektin ympärillä. Oletko juuri hankkinut laitteita, jotka tekevät projekteitasi paremmin?. Tässä on tilaisuutesi esitellä se. Kuvat ennen ja jälkeen toimivat yhtä hyvin hiuslääkäreissä kuin maalausyritysten ja rakennusurakoitsijoiden kanssa. Käytä sosiaalista mediaa, jotta ihmiset voivat puhua jännittävimmistä projekteistasi.

  .

  Vastaa heidän kysymyksiinsä ja käytä sosiaalista mediaa verkostoituna mahdollisuutena. Tule resursseja asiakkaisiisi ja olet varmasti toistuvasti liiketoimintaa.

  .

  .

  Jos haluat ihmisten osallistua, paras tapa tehdä se on pyytää heitä siitä. Haluatko tietää, mistä ihmiset parhaiten tuntevat nykyisestä hankkeestasi?. Kysy heiltä. Haluatko ihmisten jakavan kokemuksia yrityksesi kanssa?. Kysy heiltä. Haluatko mielipiteitä uudesta palvelusta, jonka aiot ottaa käyttöön?. Kysy heiltä.

  .

  Kaiken kaikkiaan aiot rakentaa brändi ja liiketoimintaprofiili sosiaaliseen mediaan, joten avain on oltava aktiivinen. Kiinnostavilla viesteillä voit todennäköisesti saada uusia asiakkaita ja pitää heidät tulemaan takaisin lisää.

  .

  .

  .

  Sosiaalisen median mittareita, jotka aiheuttavat - ja miten niitä käytetään

  .

  Kun olet sosiaalisessa mediassa ja käytät sitä, sinun on varmistettava, että sinulla on myös tarvittavat mittaustiedot.

  .

  Sosiaalisen median analyysissä on kolme laajaa vaihetta:

  .
  1. Tietojen kerääminen blogeista ja sosiaalisen median sivustoista
  2. .
  3. Tietojen analysointi
  4. .
  5. Tietojen käyttäminen yrityksiä koskevien päätösten tekemiseen
  6. .

  Vaikka monilla pienyrityksillä on jonkinlainen analyysi, he eivät silti välttämättä pysty maksimoimaan kerättyjen tietojen arvoa. Tai heillä ei ehkä ole käytössään mekanismia, jolla tosiasiallisesti käytettäisiin tietoja päätöksenteossa.

  .

  Mutta useimmat sosiaalisen median avulla kattavat myös sosiaalisen median analyysin yleisimmät muodot: Käyttävät asiakkaiden kommentteja ja palautetta ohjaamaan markkinointi- ja asiakaspalveluyritystään.

  .

  Tämä johtaa tärkeään kohtaan: Keräämäsi ja analysoitavat tiedot on yhdistettävä tiettyyn liiketoimintatavoitteeseen tai -tavoitteisiin, jotka lisäävät tuloja, vähentävät kustannuksia, parantavat käsitystä tai saavat palautetta tuotteesta tai palvelusta. Sitten sinun on määritettävä KPI (tärkeimmät suorituskykyindikaattorit), miten arvioit tietoja. Esimerkiksi mittaus tweets ja retweets ja maininnat on melko yksinkertainen tapa mitata kuinka sitoutunut asiakkaasi ovat. Ja tällaiselle rakenteettomalle tiedolle on olemassa paljon ohjelmistovaihtoehtoja sen analysoimiseksi.

  .

  Sosiaalisen median analyysit eivät ole yhden kokoisia. Itse asiassa sanoo Social Snap toimitusjohtaja Nan Dawkins, joka on myös kehittänyt sosiaalisen median mittausalustan , siellä ei ole "keittokirja" sosiaalisen median analyysille joka toimii jokaiselle yritykselle. Vain osa käytettävissä olevista sosiaalisen median tiedoista on sovellettavissa ja hyödyllisiä yrityksellesi. Se on hieman ylivoimainen pienyritysten omistajille, jotka yrittävät löytää tavallaan (järkevällä tavalla) sosiaalisen median analyysin viidakon kautta!. Dawkins varoittaa petosta vastaan ​​kolmesta suuresta ongelma-alueesta:

  .
  1. Yritetään lajitella datan avulla jonkin verran löytää hyödyllisiä bittejä. (Älä edes yritä - sitä ei voi tehdä.
  2. .
  3. Epäkunnioittava raportointi. Päinvastainen vaikutus yrittää mitata kaiken, mikä tarkoittaa, että suurin osa tiedoista on merkityksetöntä eikä koskaan käytetä.
  4. .

  Dawkins auttaa sinua pysymään keskittyneenä lähestymistavan mittaamiseen kolmessa vaiheessa, jotka varmistavat ohjelman toimivuuden, räätälöinnin ja tehokkuuden.

  .
  1. Esittele toiminnon sosiaalisen median palvelee, tarkoitettua yleisöä ja vastaavia liiketoiminnan tavoitteita jokaisessa tilanteessa tai kampanjassa, koska jokainen on erilainen. Jotta keskittynyt ja tarkka, luo laskentataulukko, joka dokumentoi ja vetää kaiken tämän yhteen.
  2. .
  3. Tunnista toimintaohjaimet. Mitä aiotte tehdä tietoja?. Määritä ensisijaisesti, mitkä tiedot toimivat, jotta voit ryhtyä toimenpiteisiin, jotka saattavat siirtää neulaa jotain, jolla voi olla merkittäviä vaikutuksia yritykseesi.
  4. .
  5. Liitä tietolähteet. Tämä ei välttämättä ole helppoa. Mutta Dawkins sanoo, koska hyvä, hyödyllinen data tulee monista eri lähteistä, ne täytyy jotenkin yhdistää. Aloita helpoimmilla. Käytettävissä on työkaluja ja resursseja, mutta yksin ei voi tehdä koko työtä. Voit silti edetä hyvin ja ottaa enemmän vaiheita.
  6. .

  Silloin kun olet sosiaalisen median analyysiohjelmassa, varmista, että arvioit jatkuvasti säännöllisin väliajoin, niin että saat parhaan arvosanan - ja eniten bang-pelisi. Meghan Keaney Anderson jakaa esimerkkejä sosiaalisen median metsistä, joita Hubspot keskittyy tavoitteidensa saavuttamiseksi:

  .
  • Kanavan raportit: Ovatko menemme aikaa ja rahaa oikeisiin paikkoihin?
  • .
  • Sijoitetun pääoman tuotto: Onko sosiaalinen media luovat johtajia ja asiakkaita?
  • .
  • Asiakaspalautteet: Tehdäänkö hyvää työtä vastata asiakkaille sosiaalisen median kautta?
  • .
  • Mahdollisuusvastaukset: Ovatko myyntiyritykset (tai muut johtajat) löytäneet sosiaalisen median mahdollisuuksia ja vastanneet niihin?
  • .
  • Reach ja "viral-kyky": Onko sosiaalinen media auttanut laajentamaan tavoitettamme?
  • .

  On hyödyllistä kestää muutamia minuutteja lukea läpi Andersonin hyödyllinen kertomus jokaisesta näistä kohdista.

  .

  Sosiaalisen analyysin avulla saat tietoa asiakkaista enemmän. Datify Toimitusjohtaja Ben Harper sanoo, että vaikka hän uskoo, että on yhä vaikeampaa olla sosiaalisesti menestyneiden sosiaalisten medioiden (sosiaalisten mediakanavien ja -alustojen) luonnollinen menestys, on olemassa käytännöllisiä tapoja käyttää sosiaalisen median tietoja kilpailijoiden tehokkaaseen analysointiin. Klikkaa tästä saadaksesi tietää, kuinka !

  .

  .

  Kohokohdat ja päiväkirja

  .

  Meillä on paljon tietoa ja näkemyksiä täällä, joten rikkoa se seitsemään avainhaulla tästä oppaasta auttamaan sinua miettimään sosiaalisen median strategiaa:

  .

  .
  1. Sosiaalinen media on suhteellisen edullinen markkinointimahdollisuus - kaikki, mitä tarvitaan, on vähän aikaa - ja se voi antaa sinulle digitaalisen läsnäolon, kun sinulla ei ole omaa verkkosivustoasi.
  2. .
  3. Tavoitteen tunteminen auttaa ymmärtämään, miten sinun pitäisi edistää sosiaalisen median läsnäoloa. Ja yleisösi tuntemus - tai paras asiakas - auttaa sinua ymmärtämään, mitä sosiaalisen median alustaa käyttää ja mitä sisältöä lähetetään.
  4. .
  5. Lahjoittaa joka päivä pienen määrän aikaa, jota voit käyttää sisällön lähettämiseen, vastaamiseen seuraajiesi kysymyksiin ja kiittää niitä, jotka ovat sinuun osallistuneet sinä päivänä.
  6. .
  7. Harkitse pienen budjetin kohdentamista sosiaalisen median mainontaan, jotta voidaan rakentaa brändin tunnettuutta ja yleisöäsi.
  8. .
  9. Vaikka sosiaalisen median julkaisemasi ja tarjoamasi sisältö saattaa vaihdella yrityksesi keskuudessa, yleismaailmallinen teema on löytää, mikä toimii yleisösi katsomalla tykkäyksiä, osakkeita, kommentteja jne. Kun tiedät, mikä toimii, tee. enemmän.
  10. .
  11. Määritä tulokset ja liitä ne tavoitteidesi mukaan, esimerkiksi lisäämällä tuloja, vähentämällä kustannuksia, parantamalla käsityksiä tai saamalla palautetta tuotteesta tai palvelusta.
  12. .
  13. Ja jos kaikki muu epäonnistuu, katsokaa kilpailusi ja näet, mitä heille tehdään. Se vie vaivaa, mutta se myös maksaa. Ja kun olet bootstrapped mainostusbudjetista, sosiaalinen media voi olla vastaus, jota tarvitset.

April 6, 2018