Back to Question Center
0

10 vinkkejä uusien potilaiden rekrytointiin lääketieteelliseen käytäntöön

1 answers:
.
.
. tienda de corbatas online.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575733020000000" alt="10 Tips Recruiting New Patients Medical Practice">

On todella häpeällistä, että lääketieteellinen käytäntösi ei voi tarjota 2-to-1 happy hour -tarjouksia korvatutkimuksissa.

.

Houkuttelemalla uusia asiakkaita baariin tai ravintolaliiketoimintaan voi olla suhteellisen yksinkertainen, jolloin houkuttelemalla uusia potilaita lääketieteelliseen käytäntöön on hieman haastavampi. Ottakaa esimerkiksi sosiaalinen media, mitä aiot tehdä, ajaa hauskaa Instagram-kilpailua, jotta ihmiset voivat lähettää kuvia heidän suosituimmista kolonoskopiikoistaan?. Vaikka tämä hashtag olisi melko hauska, se ei silti ole kovin ammattimainen.

.

Markkinointi uusille potilaille on lääkäreiden erityistilanne, sillä terveydenhuollon etiikka ja herkkyys tekevät itsensä edistämisestä tahmea tilanne.

.

Miten palkata uusia ihmisiä käytäntöön?. Tässä on kymmenen vinkkejä uusien potilaiden rekrytoimiseen lääketieteelliseen käytäntöön.

.

Scout Your Kilpailu ja Etsi Your Niche

.

Sinä tiedät paremmin kuin kukaan, että lääketieteellinen hoito ei ole kuin kuntosalojen ostaminen: se ei ole hyödyke, vaan erittäin erikoistunut, henkilökohtainen kokemus. Ensimmäinen vaihe uusien potilaiden löytämisessä on tarjota jotain, jota kukaan muu ei tee. Tämä voisi olla markkinointi itsellesi ryhmälle, joka ei näytä saavan paljon huomiota, hallitsemalla menettelytapaa, jota muut alueellasi eivät tarjoa, tai edes jotain yksinkertaista, kuten antamalla markkinointityöstänne ainutlaatuinen ääni.

.

Ryhdy paikallinen media "asiantuntija"

.

Ok, joten et tiedä Oprahia. Ja vaikka olisi hyödyllistä saada toistuva segmentti näyttelyssään, se ei ole todennäköistä, ellei sinun nimesi ole tohtori Oz. Mutta tämä ei tarkoita sitä, ettet voi tavoittaa paikallisia tiedotusvälineitä ja ehdottaa hyvää terveydenhuollon tarinoita, joista voit tarjota asiantuntevaa neuvontaa. Kesä tulossa?. Tarjoa puhumaan kesän ihonhoitovinkkejä. Lomat kulman takana?. Keskustele loma-ruokavalion vinkistä tai hedelmäkakkujen terveysvaikutuksista. Aivan sama. Aseta itsesi asiantuntijaksi ja potilaat seuraavat lisääntyneestä altistuksesta.

.

Onko avoin talo

.

Kaikki rakastavat ihmisiä, jotka antavat heille jotain ilmaiseksi. Niinpä kuten Jimmy John's tekee sandwich-näytteitä, voit yksinkertaisia ​​juttuja, kuten verenpainetestit, kävelytarkastukset, rokotukset ja muut palvelut, jotka eivät ole erityisen kustannustehokkaita. Se ei vain suosi sinut yhteisöön, mutta se saa nimesi ja kasvosi edessä kymmeniä potentiaalisia uusia potilaita samoin.

.

Verkko, verkko, verkko

.

Pieni puhua ihmisten kanssa, jotka tuskin tiedät, on sellainen kuin mennä kuntosalille: Tuskallinen, monille tylsiä, mutta välittömästi hyödyllinen, jos sinulla on riittävän kurinalaista tehdä se. Joten ehkä vakuutusmeklari, jolle keskustelitte kauppakamarissa, ei ollut aivan kuin puhu Jimmy Fallonille. Mutta kun hänen uuden työntekijänsä kysyy, voiko hän suositella hyviä lääkäreitä, hän muistaa sinut.

.

Streamline Your Website

.

Houkutus tuoda mukanasi hienoja laajennuksia, animaatioita ja grafiikkaa sivustoosi, joka näyttää suoraan Frank Miller -elokuvasta, saattaa olla voimakasta. Mutta he myös ikuisesti kuormittavat ja törmäävät useammin kuin Mr. Magoo. Ja koska monet uudet potilaat ovat iäkkäämpiä, eivätkä heillä voi olla nuorempien vastapuoltensa loimi nopeusyhteyksiä, haluat tehdä sivustosi melko yksinkertaiseksi. Varmista, että lääketieteellisen käytännön verkkosivusto näyttää ammattimaiselta , mutta kaikki tiedot ovat helppokäyttöisiä, nopeasti ladattavia ja joiden tarkoituksena on antaa enemmän tietoa kuin viihdyttää.

.

Yksinkertaistettava viittausprosessia

.

Jossain tällä planeetalla täytyy olla joku, joka tykkää paperityötä. Muuten maailma ei olisi niin täynnä. Mutta olettaen, että potentiaaliset potilaasi ovat kuin useimmat ihmiset, ja mieluummin viettää iltapäivällä roskapostia kuin tehdä paperityötä, sinun on pidettävä viittausprosessin mahdollisimman yksinkertaisena. Mikään ei käännä mahdollisen viitekehyksen nopeammin kuin logistiset vaikeudet, ja kun olet menettänyt tämän henkilön, mahdollisuudet heidän tulemisestaan ​​ovat vähäisiä.

.

Vapaaehtoiset lääketieteellisiä palveluja

.

Vapaaehtoistyönne lääketieteellisillä palveluillasi on selvä käsky siitä, tekeekö se pro-bono-työtä, vetää muutamia vuoroja paikalliseen vapaa-klinikaan tai käy kouluissa skolioosinäyttelemiseksi. Mutta se rajoittaa edelleen altistumista hoidon tarpeisiin. Vapaaehtoistyö voi olla verkostoitumisen laajentaminen, jonka avulla voit tavata muita ihmisiä, jotka tarvitsevat lääketieteellistä hoitoa, tai tuntea ihmisiä, jotka tekevät. Se myös tekee sinusta tuntuu paremmalta ja antaa sinulle ja lääketieteelliselle käytännölle näkyvän paikan yhteisössä .

.

Kysely olemassa olevilta asiakkailta

.

Suu suus on enemmän kuin pelkästään tarjoamaan loistavaa lääketieteellistä hoitoa. Kyse on siitä, että potilaat tuntevat olevansa arvokkaampia kuin heidän tuottamansa tulot. Niinpä olemassa olevien potilaiden tutkiminen palvelee kahta tarkoitusta: Ensinnäkin voit löytää alueita, jotka saattavat tarvita parannuksia, jotta voit käsitellä kaikkia potentiaalisia potilaita, jotka tarvitsevat. Toiseksi se osoittaa, että välität potilaiden mielestä.

.

Käytä paikallisia työnantajia

.

Koska useammat yritykset ovat velvollisia tarjoamaan sairausvakuutusta, työpaikka on tullut ensisijaiseksi rekrytointimaaksi uusille potilaille. Kehitä suhteita paikallisiin työnantajiin ja luo heille resurssi. Puhu HR-yksikön kanssa tekemästä seulontaa, rokotuksia tai jopa lyhyitä opetusseminaareja. Erityisesti alueilla, joilla suuret työnantajat rekrytoivat ihmisiä uuteen kaupunkiin, ollessaan ensimmäinen lääkäri, nämä uudet asukkaat näkevät on erinomainen tapa allekirjoittaa ne toistuvina potilaille.

.

Valvojan online-arvostelut

.

Ravintolat seuraa Yelpia!. sivuja uskonnollisesti varmistaakseen, etteivät ihmiset ole valittaneet kuinka hyvin he kokki parsaa. Tiedätkö mikä on hieman tärkeämpää kuin parsa?. Terveytesi. Ja jos ihmiset puhuvat verkossa siitä, etteivät he voi hoitaa terveyttään kunnolla, niin se on paljon suurempi ongelma kuin vihannesten salaaminen. Joten seurata kuten RateMDs ja Healthgrades käsitellä huolenaiheita ihmisillä on oman käytännön. Jos haluat lisää vinkkejä online-arvostelujen hallinnoinnista , tutustu vinkkeihimme .

.

Jos etsit todella aggressiivista harjoitustyönne potilastietojen rekrytoinnissa, lisää markkinointitoimintoja sekoittaen samalla edellä kuvattuihin taktiikoihin. Toivomme, että nämä vinkit auttavat rekrytoimaan uusia potilaita lääketieteelliseen käytäntöön ja kasvattamaan yritystäsi.

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkinto UM: stä sekä Floridan yliopiston massatapaa.

.
April 7, 2018