Back to Question Center
0

Milloin hammaslääkäreiden tulee hankkia hammashoidon?

1 answers:
.
.
. duenyanin en iyi protein tozu.69333333333333336&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575733090000000" alt="When Should Hire Dental Hygienist Dental Practice">

.

Ohjeet. Kuka tarvitsee?

.

No, luultavasti, jos sinulla on jotain terveellistä hammashoitoa . Kun olet ripustanut tutkintotodistuksen ja saanut jonkun tulvan oven läpi, saatat löytää itsesi hieman ylivoimaiseksi. Kuten varmuuskopioidaan niin paljon ihmisiä ei voi tehdä tapaamisia, kun he haluavat. Ja kun he menevät muualle, jätät rahan pöydälle.

.

Miten korjaat tämän?. Antamalla hammaslääkäri hammaslääketieteelliselle toimistolle. Hammaslääketieteellisiä ovat ne suun terveydenhuollon ammattilaiset , joiden kanssa olet varmasti tuttu, mutta eivät ole harppaillut. Ja on järkevää: kun aloitat heti, heidän keskimääräinen palkkansa noin 70 000 dollaria voi olla suuri kustannus. Mutta älä vuokraa yhtä ja voit rajoittaa käytäntöjen kasvua. Niin miten tiedät, kun on aika palkata hammashoitoa?. Seuraavassa on muutamia vinkkejä.

.

Kun hammaslääkärissäsi on tietty määrä potilaita

.

American Dental Associationin lehdessä mukaan noin 76 prosenttia itsenäisistä hammaslääkäreistä ja 26 prosenttia itsenäisistä erikoislääkäreistä käyttää hammaslääkäreitä. Noin puolet niistä, jotka eivät maininnut olemaan tarpeeksi kiireisiä takaamaan yhden tärkeimmän tekijän palkkaamisen, ja yli 40 prosenttia mainitsi kustannukset. Mutta tämä kustannus voi olla investointi.

.

Dentistryiqin artikkelissa. com , Kristine A. Hodsdon RDH, MSEC, ehdottaa, että jos löydät itsesi seitsemän tai kahdeksan jatkuvaa hoitoa potilailla viikossa aikataulussa, sinun pitäisi tuoda hygienisti yksi päivä viikossa. Sitten ekstrapoloi tämä kaava moniin nähtäviin, aina täysipäiväisesti. Jos teet viisi puhdistusta päivässä, tarvitset päivittäin hygienistin.

.

Nyt saatat olla rypistyä numeroita ja ajattelua "Ei ole tavalla minun hammaslääkärin toimisto aikoo tehdä tarpeeksi puhdistuksia vuodessa perustelemaan 70.000 dollaria palkka. hyötyjä. "Ja tavallaan, olet oikeassa: puhtaan hygienistitilojen määrä ei todennäköisesti tuota riittävästi rahaa palkan kattamiseen. Mutta se on huomattavasti liikaa yksinkertaisempi asia, ja hampaidenhoidon palkkaaminen voi tarjota, kuten antaa sinulle paljon tarvittavia helpotuksia, jotta voit tehdä muita (ja mahdollisesti kannattavampia) hammashoitoa . .

.

Kun hammaslääketieteellisen hygienian vuokraaminen antaa sinulle enemmän aikaa kalliimmille hammashoidon menetelmille

.

Kun hygienisti tekee puhdistusta ja jatkuvaa hoitoa, se vapauttaa sinut tekemään enemmän korjaavaa ja kosmeettista hammaslääketieteellistä hoitoa. Näiden korkeamman hinnoittelun suorittaminen on aikasi arvokkaampaa käyttöä ja laajentaa käytäntösi kannattavampiin alueisiin. Samoin, kun potilas työskentelee kokenut hygienisti, hän pystyy diagnosoimaan ja suosittelemaan toimenpiteitä kuin mitä he tekevät.

.

Potilaat kehittävät säännöllisesti säännöllisiä hygienistiryhmiä ja pitävät heitä suosituksianne "toisena lausuntona". Joten kysyvät hygienistiltä, ​​mitä he ovat löytäneet, kun tulet tapaamaan potilasta, on hieno tapa saada tämä ylimääräinen toimenpideajoneuvo liikkuvalle.

. tai kosmeettisia hammaslääketieteellisiä menetelmiä, koska et pysty sovi siihen aikatauluun,. voi haluta tarkastella hygienistin palkkaamista.

.

Kun Cash In vs Cash Out sallii hygienistien palkkaamisen

.

Kun otetaan huomioon, "Pitäisikö minun palkata hammaslääkäri?" On se, miten se vaikuttaisi käytäntöön taloudellisesti. Toisin sanoen, haluat tarkastella käteistäsi käteistä vastaan.

.

Ihannetapauksessa haluat, että työntekijöiden kokonaispalkat ovat 19-22% bruttotuloksesta. com kertoo, että hammaslääkärin keskimääräinen vuotuinen palkka on 69 882 dollaria 30. toukokuuta 2017 . Ja se on iso taloudellinen hitti.

.

Ihannetapauksessa se ei ole pysyvä, ja kahden kuukauden kuluessa hygienistisi tuottaa tarpeeksi lisätuloja saadakseen nämä numerot takaisin normaaliksi. Mutta kunnes he ovat, voit odottaa hammaslääkärisi budjetista laskevan noin 5% brutto. Ja jos se ei ole taloudellisesti toteutettavissa, saatat joutua pitämään kiinni, kunnes se on.

.

Kun hygienisti voi kasvattaa tulojaan

.

Kuinka paljon hyvää hygienistiä voi lisätä tulojaan, mikä auttaa korvaamaan kustannukset?. Lopulta ammattitaitoisen hygienian pitäisi tuoda 1500 dollaria päivässä tai noin 300 000 dollaria vuosittain perustuen 4. 5 päivän työviikkoon yli 45 viikon ajan. Keskimäärin, kuten sanoimme, on noin 600-900 dollaria viikossa, mutta se ei tarkoita sitä, ettet voi painostaa enemmän.

.

Sinun taseesi hygienistisi vastaa neljännes kolmannesta kokonaistuotannosta ja sen on tuotava vähintään kolme kertaa bruttotuotantoaan. Tämä tietenkään ei sisällä lisätuloja, joita saat suorittamasta edistyneempää menettelytapaa , koska hammaslääkäri on palkannut enemmän aikaa .

.

Hygieenistyöntekijöiden palkkaaminen

.

Jos olet valmis ottamaan hyppysellinen ja palkkaamaan hygienistin, joka auttaa sinua paremmin ylläpitämään tai kasvattamaan hammaslääkärisi käytäntöä, on muutamia asioita, joista on ensin ajateltava.

.

Ilmeisesti vähemmän kokenut hygienisti on halvempi, mutta todennäköisesti myös tuottaa vähemmän tuloja. Joten katsokaa kokemusta kuin investointi: sinun on käytettävä rahaa tehdä rahaa. Vielä tärkeämpää on etsiä sosiaalisia ihmisiä ja tehdä sellaisia ​​asioita, jotka tekevät silmäkontaktia ja antavat perusteellisia vastauksia haastatteluissa. Hygieniasta tulee yhteyttä yli 98%: iin potilaistasi, ja monet viettävät äärettömän paljon aikaa hänen kanssaan kuin sinuun.

.

Sinun potilaiden pitää pitää hygienistisi enemmän kuin he pitävät sinusta, sillä he käyttävät suurimman osan ajastaan. Tämä suhde on avain menestykseen ja kun haluat palkata jonkun, joka tietää, mitä he tekevät, niin tarvitset jonkun, joka on hyvää ihmisten kanssa ja tarjoaa. hyvä asiakaspalvelu . . Kun haet ehdokkaita hammashoitokäytännöstäsi, on tärkeämpää esittää kysymyksiä siitä, miten he ovat vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa kuin heidän teknistä osaamistaan. Taidot voidaan aina opettaa. Persoonallisuus ei voi.

.

DentReps , jolla on hammaslääketieteellinen työpaikka, jakaa muita ominaisuuksia, jotka voivat tehdä hammaslääketieteellistä hoitoa palkattaessa. Näihin kuuluvat:

.
 • kärsivällisyyttä ja ymmärrystä
 • .
 • Ottaen myönteinen asenne
 • .
 • Kyky kommunikoida tehokkaasti hammaslääketieteellisiä menettelyjä tavalla, joka tekee niistä helposti ymmärrettäviä
 • .
 • kykenee motivoimaan ja inspiroimaan ihmisiä tekemään oikeaa hammashoitoa ilman, että he aiheuttaisivat heille huolta, ahdistusta tai huolta
 • .
 • Riittävän fyysisen kestävyyden ollessa "koko päivän ajan liikkeellä"
 • .
 • Erityistä huomiota on kiinnitettävä erityisesti siksi, että suu on niin pieni tila eikä se jätä paljon työtä
 • .
 • Kun on intohimoa suun terveyteen, laatu, joka voi hieroa potilaita ja saada heidät intohimoisiksi
 • .

"Pitäisikö minun hankkia hammaslääketieteellisen hygienian?"

.

Hygienistien palkkaaminen on suuri askel hammashoidon kasvattamisessa. Mutta jos haluat laajentaa ja hyödyntää parhaiten oppimistasi taitoja, tarvitset apua, joka on täsmälleen mitä hammaslääkäri antaa. . Se on huomattava taloudellinen sitoumus, eikä ehkä ole sellainen, jolla on taloudellista asemaa. Mutta hygienistin vuokraaminen on terve liiketoiminnan tavoite ja investointi, joka hyödyttää pitkälti käytäntöäsi ja potilaitasi. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkintotodistus UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
April 11, 2018