Back to Question Center
0

Rakennustyön osaamisalueiden kohtaaminen

1 answers:
.
.
- private umzugshelfer. Skills Gap in Construction Industry

Jos et ole tuntenut sen vaikutuksia jo, olet ainakin kuullut siitä: Skills Gap. Ei, se ei ole myymälä kauppakeskuksessa, joka on kiinnitetty Foot Lockerin ja Sbarron väliin, missä sinä menet oppiaksesi hitsaamaan. Taitovaje on erittäin valitettava todellisuus, kun yrityksellesi on erikoistunut työtä, joka on tehtävä, mutta ei riittävästi ihmisiä, joilla on taitoja tehdä se. Ongelmana on se, että rakennusteollisuus kasvaa (McGraw Hillin hankkeet, jotka muissa kuin asuinrakennuksissa lisäävät 73% tulevana vuonna vuonna 2011). Kun arvioidaan, että 19 prosenttia rakennustyöntekijöistä eläkkeelle jää seuraavan vuosikymmenen aikana, työntekijän ja käytettävissä olevan poolin välinen kuilu on vain kasvamassa. Mutta se ei ole väistämätön kohtalo. On olemassa asioita, joita sinun rakennusliiketoiminta voi tehdä - yhdessä muun rakennusalan kanssa - helpottamaan taitojen eroa ja varmista, että sinulla on tehokas työvoima tulevina vuosina.

.

Vanhojen työntekijöiden säilyttäminen

.

Ikääntyvien työntekijöiden säilyttäminen on tosiasiallisesti tärkein askel osaamisvajeen ratkaisemisessa. Vaikka saatat olla halukas keskittymään uusien, nuorten kykyjen löytämiseen välttämättömien taitojen hallintaan, vanhempien työntekijöiden pitäminen on ratkaisevan tärkeää kahdesta syystä: Ensinnäkin, koska heillä on edelleen alan paras asiantuntemus. Toiseksi, koska he voivat pysyä nuoremmilla työntekijöillä ja opettaa heitä. Mutta miten pidät vanhempia työntekijöitä palkattuna ja palkattuna?. Erityisesti niin, että niin monet lähtevät teollisuudesta 2000-luvun loppupuolella, kokeneen työntekijän säilyttäminen tai houkutteleminen uudelleen on tullut erityisen haastava. Kuten minkä tahansa teollisuuden, palkki, mitä sinun on tarjottava on nostettu. Tarjoa uudelleenkoulutusohjelmia niille, jotka ovat lähteneet. Ja vielä rakentajille, tarjoavat joustavampia työaikatauluja ja parempia etuja . Auta myös vanhempien työntekijöiden suunnittelemaan eläkkeelle asioita, kuten 401K ja taloussuunnittelu. Tämä antaa heille mahdollisuuden lopettaa uraansa yrityksenne kanssa ja rakentaa uskollisuutta ja pitkäikäisyyttä enemmän kokeneiden työntekijöiden keskuudessa. Aikooko tämä kasvattaa liiketoiminnan kustannuksia?. Tietenkin, mutta taitojakauman tilassa sinulla on muutama muu vaihtoehto. Edistyksellisillä tekniikoilla, kuten 3D-tulostuksella, joka tekee muut rakentamisen näkökohdat halvemmaksi , voit tarkastella sitä resurssien yksinkertaisena siirtämisenä. Ja tietenkin, jos tarvitaan nopeasti käteistä rahaa, BFS Capital on aina olemassa sinua varten.

.

Investoida koulutukseen

.

Taitojakauman yleisimmin mainittu ratkaisu on koulujen tavoittaminen ja nuorten kouluttaminen urakehityksestä rakentamisessa. Sama McGraw Hillin tutkimus totesi, että 62 prosenttia kauppiaista katsoi, että niiden kauppa ei vetohtanut nuoremmalle sukupolvelle, ja 56 prosenttia totesi, että nuoren sukupolven koulutus on riittämätöntä. Osana yrityksen sosiaalista vastuuta työskentele muilla teollisuudenaloilla muuttaaksenne uraa rakentamisen näkökulmasta. Kuten tai ei, monet keski- ja lukion oppilaat ovat kuolleet, kun he menevät yliopistoon ja eivät tiedä kaupankäynnin ansaintapotentiaalia. Nuoren sukupolven ohjelmien, kuten teini-ikäisten oppisopimusten, lukion oppimisohjelmien ja lapsesi työpäivien luominen voivat altistaa nuoremman sukupolven kaupalle ja rakentamiselle, toivottavasti ohjaavat heitä ammattitaidon puutteellisiin toimiin. Voit jopa tarjota koulutustukea opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan kauppakorkeihin. Vaikka se ei takaa, että he tulevat työskentelemään puolestasi, se on älykäs julkinen politiikka ja tuo varmasti etulyöntiaseman rekrytoinnissa.

.

Vuokraus väliaikaisten työntekijöiden

.

Toinen kysymys, joka pakottaa osaamisvajeen, on kokeneita ammattitaitoisia työntekijöitä, jotka siirtyvät tekniseen tai hallintokenttään, kun he edistyvät urallaan. Työkyvyttömyys ei ole teknisen ja hallintokentän puutteessa, ja usein löydät väliaikaisia ​​työntekijöitä tekemään tämän projektin pohjalta. Sen sijaan, että siirrät enemmän kokeneita työntekijöitänne näihin rooleihin, tarjoa heille saman korvauksen, jonka he saivat, jos he liikkuvat, mutta pitävät heitä työskentelemässä heidän kaupoissaan. Tällä tavoin sinulla on edelleen taitojasi, he ansaitsevat enemmän rahaa, ja sinulla on joku siellä opettamaan nuorempia työntekijöitä. Taitovaje ei ehkä ole aiheuttanut välittömästi menettämistä, mutta se on hiipivä huolenaihe, jonka on oltava ennakoiva. Jättämällä ikääntyvä työvoimaasi ja kouluttamalla nuorempia työntekijöitä kaupoista ja rakentamisesta, sinun ei vain auttaa yritystäsi vaan koko rakennusteollisuudesta. Ja toivottavasti sinulla on taitavia, uskollisia työntekijöitä rakennustyöntekijän palkkalistoilla lähitulevaisuudessa.

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkintotodistus UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
April 11, 2018