Back to Question Center
0

Morning Rituals Jokaisen pienyrittäjän pitäisi tehdä

1 answers:
.
.
. Morning Rituals Small Business Owners

Yrityksen omistajina päivillesi on tärkeitä tehtäviä - työntekijöidesi hallinnointi yrityksesi talouden hoitamisesta .

On tärkeää aloittaa päivä, jolloin olet valmis pienten yritysten johtamiseen. Seuraavassa on muutamia aamu-rituaaleja, joiden avulla voit aloittaa päiväsi positiivisella huomautuksella - farmakeio patra.

Varhaisen nousukorkeuden on muutamia etuja. Eräälle aamulla on eräänlainen rauha, jota et voi saada millään muulla päivällä. Voit miettiä asioita, jotka on tehtävä ilman, että sinulla on 10 erilaista ihmistä korissa muiden asioiden suhteen, erillään omasta tehtävästäsi. Voit keskittyä siihen, mitä sinun tarvitsee tehdä yrityksellesi tai itsellesi yksilöksi.

Monet menestyksekkäiden yritysten omistajat heräävät aikaisin. Mutta miksi kukaan ei halua päästä päähän päivällä, kun toiset taas nukkuvat?. Tietenkin varhaisessa heräämisessä on varmaan aika nukkua. Aikuiset tarvitsevat 7-9 tuntia nukkua ylläpitämään terveellistä elämäntapaa . Ette voi odottaa, että kehosi haluaa herätä neljän tai viiden tunnin nukkumisen jälkeen. Hanki loput tarvitset, herätä aikaisin ja aloittaa päiväsi.

Jotkut mieluummin nukkuvat vielä 10 minuuttia ja ohittavat aamiaisen. Se on huono tapa olla. Tarvitset polttoainetta mieltäsi ja kehossasi. Sen lisäksi, että se antaa sinulle energiaa aloittaa päiväsi, terveellinen aamiainen auttaa sinua pitämään keskittymisen pitkän työajan avulla. Et löydä itsesi tekemästä lukuisia taukoja tehtäviisi etsiä jotain syötävää, jos sinulla on hyvä aamiainen, koska kehosi on täynnä alusta alkaen. Tämä ei luonnollisestikaan tarkoita sitä, että polttoaineena käytetään sokeria tai sokeria.

Terveellisen aamiaisen tarjoaminen voi tarjota monia etuja: enemmän fyysistä toimintaa, kestävyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja sekä ravitsemuksellisesti täydellistä ruokavaliota, joka on korkeampi ravintoaineissa, vitamiineissa ja kivennäisaineissa. Syömisen jälkeen ravitseva aamiainen tuntuu paljon paremmalta koko päivän ja on valmis tekemään asiat.

Käytä hiljaista aamua ajatella liiketoimintatavoitteitasi - lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Karttaa päiväsi ja tee tarvittavat sivuhuomautukset, jotta päiväsi sujuisi hyvin. Jos olet sellainen yritysomistaja, joka haluaa kartoittaa viikon etukäteen, se on hieno. Mutta katsokaa päivittäisiä tehtäviäsi joka aamu. Joskus odottamattomat asiat tulevat esiin ja suunnitelmasi on rakennettava uudelleen tai uudelleenjärjestetty. Aamu on paras aika saada tämä tehtävä.

Ehkä haluat laittaa tehtävän, joka on huomannut pääsi viime päivinä tai viikossa luettelon yläosassa. Kuten Mark Twain kerran sanoi, "syödä elävä sammakko ensimmäinen asia aamulla ja mikään huonompi ei tapahdu sinulle loput päivän. " Syö sammakko ja hanki ne pois tieltä varhain, joten sinulla on loppu päivä käsitellä pienempiä tehtäviä määrätyllä tulella silmäsi.

Kuten terveellisen aamiaisen syöminen, aamuharjoitukset voivat antaa sinulle lisää energiaa aloittamaan päiväsi. Harjoittelu saa adrenaliinia pumppaamaan ja herättää mielesi ja kehosi. Kun aloitat työpäiväsi, olet valmis huolehtimaan ongelmista, jotka tulevat teille. Sen lisäksi, että olet liian väsynyt käsittelemään, ei ole paljon muita tekosyitä, joita voidaan käyttää aamulla. Jos et saa aamunurkastasi, se johtuu siitä, että et halua. Ei siksi, ettet voi. Kaikki mitä tarvitset on 10 minuutin kävelymatka tai viiden minuutin jog. Muutamia työntöjä tai rutistuksia saattavat jopa tehdä tempun. Alkaa tuntea eroa vain muutaman päivän kuluttua. Vain sivuhuomautus: harjoittelu (milloin tahansa päivällä) auttaa sinua nukkumaan paremmin yöllä;. joten kehosi on helpompi aamuisin herätä. Hänet tunnetaan henkilökohtaisten ja yritysten rahoitus- ja velkajärjestelyjen kattamiseksi. Yhdistä Cecillia päälle Twitter .

.
April 11, 2018