Back to Question Center
0

Tehtävät ja ne eivät ole ulkoistamisen sisällön luomisessa

1 answers:
.
.
. Outsource Content Creation

Olemme kertoneet kerran tai kahdesti sen merkityksen, että online-läsnäolo ei ole pelkästään sosiaalista mediaa vaan myös säännöllisesti päivitetty kattava verkkosivusto - car apraisal. Ja kun olet yhtä loistava kuin ajattelimme ja otimme neuvoja, koko se "pitämällä sitä päivitettynä" saattaa olla kaatunut tien päällä. Koska olet pieni yritys, niin "ylimääräinen aika" ei ole oikeastaan ​​käsite.

Mutta sinulla ei ole verkkosivustoa, jossa on sisältöä kuusi kuukautta sitten.

.
"Pienyritykselle, jolla ei ehkä ole paljon mainosbudjetteja, olet riippuvainen liikenteestä ja haun osumisesta ajaa ihmisiä yritykseesi", sanoo Brette Bennett, joka hoitaa omaa sisällön ulkoistamisyritystä New Yorkissa. "Ja kun sinulla on tuore sisältö, SEO näkökulmasta, se on mikä ajaa liikennettä. ”
.


Joten mitä ajanhukainen pienyrittäjä tekee?. Ulkoista, paitsi säästää aikaa, mutta saada ulkopuolinen perspektiivi yrityksellesi ja toiselle luovalle mielenkiinnokselle, jotta asiat muuttuvat.


Sinun on selvitettävä, mitä tarkalleen yrität päästä irti sisällöstä. Jopa jotain yksinkertaista kuin valikkokopio ravintolassasi , sinun on määritettävä, mitkä kriteerit aiot käyttää nähdäksesi, onko se ollut sen arvoista. Teetkö tämän lisätäkseen verkkosivuston liikennettä tai sosiaalisen median seuraajia?. Vai onko se suunniteltu tuottamaan asiakassuhteita tai positiivista palautetta?

Kun olet selvittänyt, mihin olet menossa ja mitä haluat, nyt sinun täytyy löytää joku. Ja sinulla on kaksi vaihtoehtoa: virastot ja freelancerit.

Sisällön ulkoistamiseen on olemassa koko virastoja, joiden kirjoittajien verkot sopivat juuri etsimäänsi. Agentuurit ovat kuitenkin yleensä kalliimpia ja niillä ei ole aikaaherkkiä, viime hetken ominaisuuksia, joita freelancer voisi.

Freelancers puolestaan ​​voi tulla hieman halvempaa, ja jos rakentaisit riittävän hyvän suhteen heidän kanssaan, voit antaa sinulle johdonmukaisen tuotoksen, joka toimii yrityksellesi. Bennett ehdottaa Craigslistia, uskovat sen tai ei, hyvänä alana etsiä hyviä freelancereita. Mutta myös koko sivustot, kuten Elance , oDesk ja People per Hour , voivat olla melko hyvä resurssi.

Muista vain, kuten jokin elämässä, saat sen, mitä maksat. Joten jos näet freelancerin tarjouksen tehdä 500 sanaa $ 5, no, saat $ 5 sisältöä.


Voisit palkata Charles Dickensin itse (tiedä, jos hän olisi elossa) kirjoittamaan sisältöäsi, mutta jos et ilmoittanut, mitä häneltä halusit, se olisi edelleen kauheaa. Joten tärkein askel oikean sisällön luomisessa yrityksellesi?. Se tulee sinusta.

Ohjeesi on oltava tiivis, mutta samalla kattava. Ja jos et ole parasta kirjoittaa näin, tämä voi olla vaikeaa. Ajatelkaa vain harvoista sanoista, joita voit käyttää ilmaisemaan pituutta, mitä haluat peittää ja sopivan sävyn yrityksellesi. Esimerkiksi:

.
    • Huonoja ohjeita : Kirjoita yrityksen nimi sivun pääsivulle
    • .

.
    • Hyvät ohjeet : Kirjoita 150-sanan kuvaus yrityksestämme, joka käsittelee kumpaakin tarjottavaa palvelua,. valtakirjat ovat. Käytä kevyttä, ammattimaista ääntä niin, että se on luettavissa, mutta silti vakava.
    • .Molemmat lyhyesti. Mutta kun toinen voidaan luultavasti ymmärtää 8 th luokkalainen, ensimmäinen voi netto sinua 1000 sana pala, joka keskittyy historian tai rakennuksen olet.


Tietenkin pyydät kirjoittamaan näytteitä. Kuinka selvität tämän?

Kokeile jotain ulos. Anna näytteitä useille ihmisille (ja oikeastaan, sinun pitäisi maksaa ne) ja katso, kuka sopii sinulle parhaiten. Muista, että ilman näitä ytimekkäitä, kattavia ohjeita, pääset lopettamaan kävelyn, pudistelemaan pääsi ja sanomalla: "Voiko kukaan kirjoittaa enää?" .


Kun olet saanut ihmiset paikalleen ja kertonut heille tarkalleen, mitä etsit, sinun täytyy kouluttaa heitä vähän yrityksellesi, jotta he voivat todella kuvata, mitä sinä olet.

.
"Sinun tarvitsee ensin keskustella yrityksesi tavoitteista", Bennett sanoo. "Tavoitteet ovat aina entistä enemmän tuloja ja enemmän asiakkaita, mutta sinun täytyy kaivaa hieman syvemmälle. Onko olemassa tiettyjä alueita?. Mikä on sinulle tärkeä? "
.


Esimerkiksi, jos tavoitteesi on web-liikenne ja SEO-käyttöinen otsikko on tärkein asia kappaleessa, anna kirjailija tietää, että. Tai jos sisältö on enemmän myyntityökalu, kun ihmiset ovat jo sivustossasi tai blogissa, heidän täytyy tietää se myös. Tärkeää on viestintä, ja vaikka se on mitä maksat sisällöntuottajille, se on viestintänne, joka viime kädessä ajaa kuinka onnistunut tämä on.
Image courtesy of ponsuwan / FreeDigitalPhotos. netto .

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkintotodistus UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.

April 11, 2018