Back to Question Center
0

3 tapaa ylläpitää työ-elämän tasapainoa loman aikana

1 answers:
.
.
. plowing in aaco.644&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575730110000000" alt="Holiday Season Work Life Balance">

Lomakausi on vuoden paras aika ja vuoden pahin aika. Kiireisen vuoden loppupuolella työtä kohti viime hetken asioita valmistautuessa uuteen vuoteen voit nauttia hyvää ruokaa ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Mutta joskus, kiire tulee liian ylivoimaiseksi ja laatu aika näyttää ulottumattomana.

Tänä vuonna yritetään tehdä muutamia asioita eri tavoin löytääksemme iloinen keskitaso.

Benjamin Franklin sanoi kerran: "Jos et aio suunnitella, aiot epäonnistua. "Tämä pätee sekä kotiin että työhön. Kehitä järjestelmä, joka toimii sinulle. Jos olet sellainen henkilö, joka tarvitsee suunnitella asiat hetkeksi, tee se. Jos haluat asettaa muistutuksia puhelimeesi, tabletteesi, tietokoneeseesi tai kaikkiin edellä mainittuihin, tee se. Yritä suunnitella päivittäiset tehtävät, viikoittaiset tehtävät ja kuukausittaiset tehtävät. Jätä muutamia tilaa, kun muut velvollisuudet tulevat esiin, tai kun jotain ei mene suunnitelmaan, kuten silloin, kun lapset tulevat kotiin koulusta kylmällä tai tärkeällä lähetyksellä viivästyy huonojen sääolosuhteiden vuoksi. Tämä on jotain, mitä monet ihmiset kokevat;. ja pahimmillaan. Onko valmiussuunnitelmia valmisteltu ja suunniteltu, jotta et menetä täysin mielesi, jos jokin menee pieleen.

Okei, joten järjestäminen yleensä ei ole ongelma. Se on saada pois radan, joka saa meidät vaikeuksiin. Jotkut sanovat, että ei ole paras idea avata sähköposteja aamulla, koska se vain viivästyttää työpäivää. Jos sinulla ei ole itsekontrollia, tämä voi olla sinulle vaihtoehto. Jos kuitenkin voit avata sähköpostiviestejäsi ja tietää, että viestin otsikkorivillä "TARJOUS TARJOUKSESSA" on jotain pysyä poissa, jatka sitten aamurutiiniasi.

Työssä ollessasi työskennellä. Keskity työhön liittyviin tehtäviin, ei surffailla internetissä lahjaksi mukavalle naapurillesi kadulla, jossa sinulla on ehkä ollut yksi tai kaksi vuorovaikutusta. Kun olet kotona, ole kotona. Laita tietokone pois ja sulje soittoääni puhelimesta. Keskity perheellesi ja asioihin, jotka auttavat saamaan kaikki lomailuun.

Tätä voi olla vaikea tehdä, koska se edellyttää jonkin verran luotettavuutta muiden kanssa. Olipa kyseessä työntekijöiden tai muiden koripallomaiden ja isien kanssa, määritä "on" ja "off" tunteja. Nämä ovat aikoja, jolloin voit soittaa tai auttaa. Jos valitset tiistai-iltoja 6 p. m. klo 7.30 saakka. m. antaa lupaasi lapsesi pelille, niin työntekijän on kunnioitettava sitä aikaa. Jos ilmoitat, että olet toimistossa ja et voi ottaa puheluja pois 10 a: sta. m. 4 p. m. , ihmisten on kunnioitettava tätä. Jos saat puhelun "off" tunteina, anna sen siirtyä puhepostiin. Kiinnitä oma aikataulu. Jos vastaat aina "pois" tunteina, ihmiset huolehtivat ja soittavat aina. Nyt olet 24/7 aikataulussa.

Työn ja elämän välisen tasapainon säilyttäminen lomien aikana on tärkeää. Ei vain omaan terveellisiisi vaan myös rakkaisiisi. Se on melkein kuin Catch-22. Haluat työskennellä kovasti perheidesi kanssa, mutta et voi nauttia laadukkaasta ajastasi perheesi kanssa, jos työskentelet liian kovaa. Suunnittelet, että asiat menevät yhdellä tavalla, ja ne saattavat tuntua siltä kuin ne harvoin menisivät suunnitellusti. Mutta se voisi olla todella yksinkertainen kuin järjestää aikataulu, joka toimii, ja vaihtoehtoisia suunnitelmia on otettu käyttöön;. pysyä radalla, vaikka kiusaukset ovat houkuttelevia;. ja pysyvät kunnossa aikataulun "on" ja "off" kertaa. Tietenkin jotain muistoa lomista sekä työstä että elämästä: loma-kausi ei kestä ikuisesti. Hänet tunnetaan henkilökohtaisten ja yritysten rahoitus- ja velkajärjestelyjen kattamiseksi. Yhdistä Cecillia päälle Twitter .

.
April 11, 2018