Back to Question Center
0

Miten vähimmäispalkka voi vaikuttaa pienyrityksiinne?

1 answers:
.
.
. Minimum Wage Hike Small Business

- melhor hospedeiro de site.

8 kysymystä kysyä itsesi ennen panicking

.


Vaikka senaatin äänestys tosiasiassa tappoi presidentti Obaman suunnitelman nostaa liittovaltion minimipalkka 10 dollariin. 10 vuoteen 2016 mennessä, älä usko, että se on viimeinen, josta me kuulemme. Vaikka lähes 75 prosenttia amerikkalaisista tukee vähimmäispalkkausta, viimeisen CNN Money -tutkimuksen mukaan vain 43 prosenttia pienyritysten omistajista teki. Ensisilmäyksellä näyttää siltä, ​​että Wal-Mart ja Gap voisivat omaksua tällaiset kulut paljon helpommin kuin yrityksesi voisi. Mutta ennen kuin aloitat suunnittelun, kenen aiot jättää pois, tässä on kahdeksan asiaa, jotka sinun pitäisi ottaa huomioon, kun selvität, kuinka paljon lisäys voisi todella maksaa.

.
  • Onko teollisuutesi todella vaikuttava?
  • . Vaikka jotkut ravintolat ja vähittäiskauppiaat saattavat olla perusteltuja syitä pelotella, monilla toimialoilla rakentaminen (

. 11) ja automaattinen korjaus - ei vaikuta kovin paljon, koska kyseisten alojen työntekijät ovat jo selvästi yli minimipalkan. Mukaan findthedata. org, ainoat, jotka ansaitsevat alle 10 dollarin. Rakentamisen alalla 50 tunnissa työntekijöitä, jotka kokoavat viihdepuiston ratsastaa. Automaattisen kunnossapidon kenttä maksaa myös korkeamman, sillä jopa keskimääräinen korjauksen jälkeinen puhdistaja jo maksaa 11 dollaria. 20.

.
  • Missä yrityksesi on?
  • .Kaksikymmentä valtiota ja District of Columbia ovat jo vähimmäispalkkoja korkeammat kuin liittovaltion vähimmäismäärä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että pääkaupunkiseudulla, jossa elinkustannukset ovat korkeammat, ne, jotka ansaitsevat tuntipalkkojen alapuolella 10 prosenttia, olivat jo lähellä 10 dollaria tunnissa, jos ei enempää. Paljon kuin teollisuuden riippuvuudella saatat jo maksaa - tai sen täytyy maksaa - enemmän kuin palkankorotus valtuutettaisiin.

.
  • Kuinka paljon maksat veroista?
  • .  Jos nyt olet kuumeisesti yrittää laskea, kuinka paljon $ 2-tunnin korotus saattaa maksaa sinulle, älä unohda ottaa huomioon toista 8. 65 prosenttia. Medicare ja sosiaaliturva sekä mitä tahansa alueesi veloittaa vammaisuudesta, työntekijöistä ja työttömyydestä. CNN: ssä. com artikkeli , yksi päivähoitajan omistaja New Jerseyssä arvioi lähes 11 prosenttia enemmän hänen palkkasummaan menoja, kun hänen valtion nostanut palkka 7 dollaria. 25 - 8 dollaria. 25 tammikuussa.

  .
   • Mitä muut kustannukset todennäköisesti nousevat?
   • .  Sama CNN. com artikkeli myös lainattu Burger King franchising omistaja Wisconsin, joka pelkäsi hänen lisäkustannuksia, kuten lumen kyntö, CO2 toimitus, laitteiden korjaukset ja leivonnaiset voivat myös nousta. Ja vaikka tämä kurkottava pelko on kelvollinen, sinun on ensin harkittava, miten palkankorotus vaikuttaa myyjiisi. Esimerkiksi liikenteessä työntekijät ansaitsevat keskimäärin yli 10 dollaria tunnissa, samoin kuin raskaiden laitteiden korjaus ihmisille ja kuljettajille. Kuitenkin, jos olet riippuvainen vähimmäispalkasta maksavista myyjistä - kuten esimerkiksi yksityisestä siivouspalvelusta - nämä kustannukset voivat nousta.

  .
   • Mitkä ovat työllisyysmahdollisuudet?
   • .  Työntekijöiden vaihtuvuus on kallis. Ja kun työntekijöitä maksetaan enemmän, he eivät todennäköisesti lähde. A 2013 -tutkimuksessa todettiin, että maakunnat, joilla oli korkeampi vähimmäispalkka, saivat paljon vähemmän liikevaihtoa ja siten kasvua. Vastaavasti Georgia State Universityn vuonna 2011 tekemä tutkimus totesi, että korkeammilla vähimmäispalkkaisilla valtioilla oli suurempi pienyritysten kasvu erityisesti vähittäiskaupassa. Ja vuoden 2004 aikaisemmasta tutkimuksesta veropoliittisista instituutioista löytyi sama tulos. Tärkeintä on, että jos sinulla on onnellisempia työntekijöitä, enemmän (ja enemmänkin) saatat päätyä tekemään enemmän kuin aiemmin. Economic Policy Institute -tutkimus , joka osoitti, että vuoteen 2016 mennessä 27,8 miljoonaa amerikkalaista sai palkankorotusta, oli vain 16,7 miljoonaa vähimmäispalkkaajia. Loput olisivat korkeampia palkkakeskittymiä saaneet ihmiset, jotka saavat samanaikaisesti korotuksia, jottei todennäköisesti tarvitsisi budjetoitua tai menettää pitkäaikaisempia ja ammattitaitoisempiin työntekijöitä.

  .
   • Miten muuten voit hallita kustannuksia?
   • .  Kongressin budjetista käsittelevä virasto arvioi, että vähimmäispalkkojen nousun seurauksena vähennettäisiin 500 000 miljoonasta työpaikasta. Mutta on olemassa muita tapoja leikata kustannuksia, jotka eivät edellytä ihmisten menetettävää työtä. Vuoden 2011 Georgian osavaltion selvityksessä vain 8 prosenttia johtajista mainitsee leikkaamisen työpaikkojen olevan paras tapa vähentää kustannuksia. Suosituin: Tehostamaan suorituskykyä. He myös mainitsivat asioita, kuten työaikataulujen mukauttamista, osa-aikatyön ja kokopäivätyöntekijöiden palkkaamista sekä ruokajätteiden ja energiankustannusten vähentämistä.

  .
   • Kuinka paljon tarvitset hinnankorotuksia?
   • .  Ilmeisin ratkaisu työvoimakustannusten nousuun on hintojen korottaminen. Pelkkä pelko on kuitenkin se, että saatat menettää liiketoiminnan seurauksena. Mutta ensinnäkin, mieti, kuinka paljon sinun täytyy nostaa. Vuonna tutkija. com artikkeli , yksi Reno kahvila omistaja lasketaan, että lisäys on 10 dollaria. 10 vain aiheuttaisi hänen nostamaan keskimääräisen hinnan 5 senttiä kuppia. Vaellus useimmat ihmiset ostivat kahvia 4-5 dollaria tuskin edes huomaa.

  Kuva courtesy of nongpimmy / FreeDigitalPhotos. netto .

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkintotodistus UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
April 11, 2018