Back to Question Center
0

9 tapaa tehdä ravintolasta terveellisempi

1 answers:
.
.
. 9 Ways to Make Your Restaurant Healthier

Terveysruoka. Hyi - travel tours bolivia.

Nämä kaksi sanaa herättelevät mielikuvituksettomia jyvien yhdistelmiä ja vihreitä vihreitä juttuja, joita sinun oli pakko syödä lapsena, eikä varmasti koskaan maksa syödäsi.

Ja tämänkaltaiset asenteet saivat meidät lihavuuden suolistossa, johon olemme.

Niin paljon, että terveelliset ruokavalion vaihtoehdot ovat tullut valtava tekijä, kun ihmiset päättävät syödä. National Restaurant Associationin viimeisimmän ravintolateollisuuden ennuste osoitti, että 71 prosenttia aikuisista yrittää syödä terveempää . ravintoloita kuin kaksi vuotta sitten.

Mikä tarkoittaa luonnollisesti ravintolatoiminnan tarjontaa terveellisiä vaihtoehtoja maukkaiden lisäksi. Miten teet tuon?. Tässä on yhdeksän nopeaa asioita, joita voit tehdä, jotta ravintolasi olisi terveellisempi.

Näet paljon ketjuravintoloita, jotka laittaa vähän "sydämiä" vierekkäisten ruokalistojensa vieressä näinä päivinä. Se ei ole siksi, että he varmasti rakastavat heitä, koska loppujen lopuksi se on ketjuravintola. Tarkoituksena on, että tuotteet täyttävät RAND Healthin antamat ohjeet , mukaan lukien:

.
  • ≤ 700 kaloria
  • .
  • ≤ 10 prosenttia tyydyttyneestä rasvasta peräisin olevista kaloreista
  • .
  • & lt;. 0,5 grammaa keinotekoista transrasvaa ateriaa kohden
  • .
  • ≤ 35 prosenttia kaikista sokereista saatavista kaloreista
  • .
  • Ei sokeriumia sisältävät juomat
  • .
  • ≤ 770 milligrammaa natriumia
  • .
  • ≥ 1. 5 kuppia vihanneksia ja / tai hedelmiä (enintään 1/2 cup valkoista perunaa) .
  • Kokonainen vilja, soveltuvin osin
  • .


Joten kun suunnittelet valikkoasi - tai ehkä uudistat sitä - anna pisteessä vähintään yksi terve keskiarvo jokaisessa valikkoryhmässä, joka täyttää nämä kriteerit. Sitten merkitse se miellyttävällä kuvakkeella valikossa. Tai sydän.

Käytä luonnonmakuista parannuksia

Kyllä, ok, teknisesti suola on luonnollista, koska se tulee merestä. Mutta sen sijaan, että annat ruokasi natriumin kanssa, löydät voimakkaasti maustetut yrtit ja vihannekset, jotka voivat tuoda makuja terveellisemmällä tavalla. Lime, inkivääri, sitruunaruoho, korianteri ja sitrushedelmät ovat vain muutamia alkupaloja. Ja vaikka luulet, etteivät ne perinteisesti sovi ruokaan, jota käytät, kokeile sitä. Sitä kutsutaan innovaatioiksi ja ihmisille, jotka pitävät siitä.

Käytä kirkkaanvärisiä vihanneksia

Nämä kirkkaat värit eivät ole pelkästään näyttelyt. Ne ovat merkkejä siitä, että vihannekset ovat paljon ravintoaineita tiheitä ja tekevät terveellisemmästä aterian. Joten sen sijaan, että palvelee kukkakaalin ja perunoiden sivuja, mene tavaraa, kuten puna- ja keltapaprikat, parsakaalia ja pinaattia. Et voi syödä lapsia, mutta hei, ainakin yritit.

Käytä tuoretta mehua kaikessa

Kuten edellä mainitut makua edistävät aineet, tuore mehu ja makeus lisäävät voimakasta makua kaikelle. Myös luonnollinen sokeri tuoremehussa on paljon terveellisempi tapa sulata kaiken jälkiruokastasi leipääsi varastoihisi. Se myös antaa sinulle (tai keittiömestarinne) mahdollisuuden saada paljon luovampaa näillä makuilla.Joo, voin maistuu paremmin, mutta oliiviöljy on paljon terveellisempi rasva, joka laskee valintasi kolesterolitasoa huomattavasti. Viinirypäleöljy, vaikkakin kalliimpi kuin oliiviöljy, on terveellisempi vaihtoehto. Tai voit ohittaa rasvat kokonaan joissakin tilanteissa ja kausittavat pannuja. Tämä ei ainoastaan ​​tee ruokaa rasvaisemmaksi, vaan antaa ravintolan ravintolan valikkotuotteille erilainen maku, jota ihmiset eivät voi löytää muualta. Normaali, tietenkin, on suhteellinen, mutta antaa ihmisille tarpeeksi ruokaa niin, että he ovat tyytyväisiä, ei aio johtaa joukko huonoja Yelpia!. arvostelut. Käyttämällä kolme tai neljä unssia proteiinia pitäisi riittää, mutta tarjoamalla enemmän, ja vähemmän tärkkelyksiä todella jättää ruokailijat tyytyväisempiä samalla kun kuluttavat vähemmän kaloreita.

Salli ihmiset "Luo oma" -valikkokohde

Jos sinä menet, niin kykyä. veneet oma ateria on yksi asioita, jotka millennials etsiä ravintolassa . Mutta sen lisäksi, että se on suuri myyntipiste millennialsille, ravintolasi asiakkaat voivat luopua pekonista, juustosta, hapan kermasta, paistetuista tavaroista ja mitä muuta he pitävät "epäterveinä. "Ja se antaa sinulle melkein rajoittamattomia terveellisiä vaihtoehtoja ravintolan valikossa.
Vaikka Amerikka tunnetaan monista innovaatioista, jotka ovat hyötyneet maailmasta, autosta penisilliiniin lentomatkoihin,. innovaatiota kukaan ei kiittä meille, koska se on voimakkaasti jalostettua ruokaa. Paras esimerkki tästä on nimekkäinen juusto, joka valmistetaan maissitärkkelyksestä, osittain hydratuista öljyistä ja jäljellä olevista määristä ACTUAL-meijeriä. Siellä on paljon parempia vaihtoehtoja, ja kun kukaan ei siirrä niitä terveydellisiksi elintarvikkeiksi, he eivät ole diabeteksen magneetti, joka on amerikkalaista juustoa.

Korvaa terveellisemmät vaihtoehdot perinteisille ainesosille

Tämä on melko laaja lausunto. Niinpä OH: n Ohio State Universityn hyvät ihmiset tekivät oikean mukavan neljän sivun kaavion, jossa esitetään terveellisempää ainesosaa , joita voit käyttää ravintolan keittiössä.

Mutta yleismaailmallisella tasolla harkitse ruskean riisin sijasta valkoisen riisin, oliiviöljyn ja etikan sijaan kermavaahtoa, kreikkalaista jogurttiä smetanaa tai appelsiinimehua tai perunamyrkkyä voita ravintolassasi. Tämä on tietenkin enemmän, mutta se on hyvä alku.

Ravintolan omistajana on erittäin tärkeää, että pysyt ajan tasalla ravintoloiden viimeisimmistä elintarvike-suuntauksista ja resursseista, jotta voit mukautua vastaavasti. Vaikka on haastavaa luoda terveellisiä vaihtoehtoja ravintolan valikossa ja vieläkin ruuan ihmisiä kaipaavat, se ei ole mahdotonta. Katsokaa sitä luovuuden harjoituksena. Koska kerran voit luoda jotain, joka on maukasta ja ei monimutkaista syyllisyyttä, sinun mahdollisuutesi menestykseen on tullut välittömästi paljon suuremmaksi.

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkintotodistus UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
April 11, 2018