Back to Question Center
0

Pienyritysten web-suunnitteluesimerkkejä - kuka tekee sen oikein

1 answers:
.
.
- cheapest windows server hosting. Small Business Web Design Examples Who’s Doing Right

Jos sinulla ei ole verkkosivustoa, ihmiset alkavat ihmetellä sinua.

.

"Millaisella yrityksellä ei ole verkkosivustoa?"

.

"Mitä he piiloutuvat?"

.

"Miksi ainoa paikka, josta löydät tietoja tästä liiketoiminnasta, on Facebook-sivu, jossa on yksi viesti ja kolme kauheaa kuvaa?"

.

Et halua, että ihmiset ajattelevat, ja pienyrityksellä verkkosivusto on välttämätön.

.

Verkkosivusto on nyt lähes yhtä tärkeä kuin kauppapaikka, ja jos käytät verkkokauppaa, se on kirjaimellisesti IS-kaupassasi. Mikä tarkoittaa tehokasta, esteettisesti miellyttävää sivuston suunnittelua, on yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä yrityksellesi. Web-suunnittelija on hyvä sijoitus, mutta väistämättä he kysyvät, mitä haluat sivustollesi näyttämään. Ja koska tarvitset inspiraatiota, tässä on muutamia parhaita pienyritysten sivustoja, jotka olemme löytäneet.

.

Zeroez

.

http: // www. zerorezatlanta. com /

.

Tämä 2016 Webawardin parhaan pienyritysten verkkosivujen voittaja pääsi Atlanta-alueen matonpesuyhtiöön huomattavan suoraviivaisesti. Ensimmäinen asia, joka näkyy, kun laskeutuu sivustolle, on kirkas, näkyvä kuvake, joka selittää hyvin selvästi, mitä Zeroez tekee. Jokainen kuvake johtaa yksityiskohtaiseen sivulle, joka kertoo, miksi kukin siivouspalvelu on tärkeä, prosessi, jota Zeroez käyttää tekemään sen, ja nopea video näyttää kaiken.

.

Hauska osa tulee vierittämällä sivua alaspäin, kun animaatio, joka on suunniteltu jäljittelemään jokaista puhdistusmenetelmää, vie vierailijat prosessin läpi vierittämällä. Sivulle tulee "puhtaampaa" vierittämällä, mikä osoittaa tehokkaasti Zeroezin suurta työtä. Se on hauska, yksinkertainen, helppokäyttöinen sivu, joka selittää liiketoimintaa ja samalla antaa potentiaalisille asiakkaille visuaalista apua, miksi palvelu on tärkeä.

.

UVE Huoneet ja viinitilat

.

http: // www. uvelanghe. se / se /

.

Kun omistat maalaismainen majatalo ja viininmaistelutilaa italialaisessa maaseudulla, sinun ei todellakaan tarvita paljon muuta kuin kuvia, jotka myyvät tuotetta. Mutta tämän sivuston kuvat tekevät kirjaimellisesti jokaisen, joka vierailee, haluaa mennä Italiaan ja pysyä tässä perheomisteisessa majatalossa. Suuret, panoraamakuvat viinitarhojen kukoista kutsuvat välittömästi kävijöitä, joita seuraa yhtä vaikuttava kuva sisällytetystä aamiaisesta, viinitilasta ja kylpylästä.

.

Suunnittelu on yksinkertaista, mutta tekee hetkellisen vaikutelman. Hyväksytty, sivusto on italiaksi ja jos kielitaito on ruostunut navigointi voi olla temppu. Mutta olettaen, että kohdemarkkinat ovat italialaisia, jotka etsivät viikonloppua pois, visuaaliset ja ilmeiset tiedot tekevät viikonlopun viihtyisiksi.

.

Craftcoffee. KOM

.

https: // www. craftcoffee. com /

.

Paljon kuin minkä tahansa uutisen tai blogikirjoituksen kanssa, hyvä verkkosivusto tarvitsee koukkua tarttumaan yleisöön. Tämä New York Cityn pohjalta perustettu kahvilehden tilaus saa vierailijat, jotka ovat kiinnostuneita heti rohkeasta vaatimuksesta: "Tee parempaa kahvia. Maksa ruokakaupan hinnat. "No, kuka ei halua tietää enemmän tästä?

.

Tämän logiikan jälkeen seuraava osa (näkyvissä ilman vieritystä työpöydällä) on "Miten se toimii", joten kävijöillä on suurin vastaus kysymyksiin ilman edes hiiren siirtämistä. Sivusto käyttää no-nonsense phrasing, joka todella myy tuotteen - Tuore paahdettua kahvia, kätevästi toimitetaan, hinta-ottelu takuu. Vierailijoita myydään ilman, että heidän tarvitsee napsauttaa linkkiä, ja katsomalla, että he ovat kiinnostuneita yleisöstä ja antavat heille haluamansa, tämä sivusto on täydellinen esimerkki.

.

4 Joki Smokehouse

.

https: // 4rsmokehouse. com /

.

Liha on aina hyvä piirre. Ja yksinkertaisella sanalla "18 vuotta hallita. Herkulliset kuvat kertovat ravintolan tarinaa ja saavat kävijöitä innoissaan oppimaan, mistä he löytävät tällaisen herkullisuuden.

.

Suunnittelun ansiosta tiedot ovat tuskallisen helppokäyttöisiä, ja "sijainnit" -välilehdellä, joka ei vain vie kävijöitä sivulle, jossa on lueteltu kaikki 4 Rivers-paikkaa, jokaisella paikkakunnalla on myös valokuva sen kanssa. Yläasennuksessa on yksinkertaiset välilehdet, joiden avulla voit tutustua valikkoon ja saada tietoa cateringista. Jotkut, jotka ovat kiinnostuneita kuluttamaan loistavaa lihaa tärkeimmissä kuvissa, ei tarvitse mennä kauas löytääkseen sitä.

.

kääntyi nousuun

.

https: // www. teamupturn. com /

.

Grillattua lihaa tai italialaista maata myyvät ihmiset eivät edes tarvitse sanoja. Niiden myynti teknologia-alan konsultoinnille organisaatioille, jotka ovat tärkeitä sosiaalisia kysymyksiä, on hieman monimutkaisempi. Tämä yritys on kouluttanut Maailmanpankin järjestöjä Yhdysvaltain edustajainhuoneelle siitä, miten tiedot ja teknologia vaikuttavat siihen, mitä he tekevät, ja miten he voivat hyödyntää tätä teknologiaa hyödyksi. Silti ääni monimutkainen

.

Sivusto jakaa paitsi isojen nimien asiakkaiden Upturn toimii, mutta menee yksinkertaisesti sanoitettuihin yksityiskohtiin siitä, miten he ovat auttaneet. Fontti on suuri ja luettavissa, kopio on puhdas ja helppo ymmärtää. Ja hieman monimutkaisen käsitteen Upturn tekee hienon työn selvittääkseen itsensä ilman, että tarvitsee koskaan poistua aloitussivusta.

.

Chopping Block Chicago

.

https: // www. thechoppingblock. com / boot-leirit

.

Ilmeettömän kävijän mielestä tämä ruoanlaitto koulu voisi olla jotain pihvirakennuksesta veitsivalmistajaksi, kuten "Chopping Block". Mutta kysymyksiin vastataan toisen kävijän silmät sivustolla, jossa navigointipalkki sivun yläosassa selittää tarkalleen, mitä leikkauslohko tekee: "Luokkiot, juhlat, kauppa, juoma, Boot Camp. "Lähes kaikki kuulostavat hauskaa, paitsi ehkä käynnistysleirin osaan.

.

Näiden välilehtien mukava vierailu vie kävijöitä täysvärikuviin yksinkertaisilla, yhden virkkeen selityksillä. Olipa kyse ruoanlaittoluokista, yksityisistä juhlista, viikon kestävistä intensiivisistä "boot camp" -kursseista tai myymästä ruoanlaittovälineitä verkossa. Yksinkertaisuuden ja yksinkertaisuuden yhdistelmä selittävien valokuvien kanssa tekee tästä yhden parhaista sivustoista, jotka olemme löytäneet monimutkaisten tietojen yksinkertaisesta järjestämisestä.

.

Hotelli Andra

.

http: // www. hotelandra. com /

.

Vaikka et puhu englantia, seattinen boutique-hotelli kertoo koko tarinansa jättämättä aloitussivulle. Ensinnäkin se näyttää hotellin sijainnin auringonlaskun kuva rakennuksessa vain muutaman korttelin päässä Space Needle. Kuvat siirretään sitten kutsuvaan aulaan, jossa on polttopuut koristeet, sitten tilavat huoneet moderniin tyylikkääseen toimistotilaan. Sinun tarvitsee vain tarkistaa yhdestä arvostelusta tarkalleen, mitä Hotel Andra odottaa.

.

Puhelinnumero ja varaukset -linkkiä ei voida jättää väliin, ja aloitussivulta mainittu ensimmäinen linkki on valokuvia. On selvää, että Andra ymmärtää, mitä ihmiset haluavat ulos hotellin verkkosivustosta, antaa heille ja antaa kävijöille mahdollisuuden päättää lähes välittömästi siitä, onko kyseessä kyseinen hotelli.

.

Cat-liitäntä

.

http: // www. thecatconnection. com /

.

Jos olet kissa tai joku, joka rakastaa heitä, tällä sivustolla voi olla kaikkien aikojen suurin sähköpostiosoitteen ponnahdusikkuna. Kun olet käynyt läpi sivuston, paria kauhistuttavia kissa silmät ponnahtaa ruudulle sanoilla "Kutsukaa kissasi - Älä tee kitty hullu" rohkaisee kävijöitä rekisteröitymään tämän kissan toimitussivun sähköpostiosoitteeseen. Ja kuka tahansa, joka tuntee kissan pahat hypnoottiset voimat, tulee heidän sähköpostiisi ilman toista ajatusta.

.

Suunnittelukimppa sivuutettuna, muualla oleva sivusto on niin yksinkertainen, että kissa itsessään voisi luultavasti ymmärtää sen. Cat Connection tunnistaa selvästi sen yleisön ja kuinka puhua sen kieltä. Ja houkuttelevana asiakkaille, joilla on juuri heille suunniteltu sivusto, tämä on erinomainen esimerkki.

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkintotodistus UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
April 11, 2018