Back to Question Center
0

SOLOMO: Brändit kohtaavat asiakkaita missä he ovat

1 answers:
.
.
. android teleprompter.48496240601503759,0.58&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725790000000" alt="SOLOMO Brands Meet Customers">

Vaikka epäilet, ettet voi oppia vielä yhtä lyhennystä, älä hylkää SOLOMOa!. Pienyrittäjänä sinun on tehtävä SOLOMO osaa sanastosta ja liiketoimintakäytännöistä - se on ratkaisevan tärkeää näkyvyydelle ja myynnille.

SOLOMO on sosiaalinen, paikallinen ja mobiili leikkaava: sinun on saatava sosiaalinen, ajatteltava paikallisesti ja varmistettava, että olet yhteydessä asiakkaisiin, jotka vievät suuria määriä aikaa sosiaalisen median verkkoihin . ja ne kaikki liikkuvat koko ajan älypuhelimilla ja tablet-laitteilla. Ja se lisää paikallisia tietoja hakuun, joka tuo nämä kolme dynaamista elementtiä yhteen.
Asiantuntijat sanovat, että SOLOMO ei ole mikään muu kuin vallankumous ja yksi, joka mullistaa digitaalisen markkinoinnin maisemaan.

Joten mikä on uutinen täällä?. Jokainen näistä alueista on kasvanut viime vuosina. Erityisesti uusi kysyntä pienyrityksille on tarve saada integroitu strategia, joka sisältää kaikki kolme koukkua ja varmistaa, että ne täydentävät toisiaan. Kun teet tämän, voit hyödyntää asiakkaiden tottumusten ymmärtämistä - kirjaimellisesti "tavata heidät missä he ovat. "

Mikä on voimistunut työntö SOLOMOlle?. Lähes 120 miljoonaa älypuhelinta käyttävää käyttäjää aloittajat, joista kolme neljäsosaa käyttää erilaisia ​​vähittäiskauppaan liittyvää sisältöä älypuhelimissaan, jotka auttoivat heitä tekemään ostoksia viime vuonna lähes 160 miljardia dollaria!. He päivittävät jatkuvasti ja jakavat sisältöä sosiaalisissa verkostoissa ja käyttävät yhä enemmän paikallisia sisäänkirjautumista selvittääkseen, mitä lähistöllä on.

Näin SOLOMO hajoaa:

SO = sosiaalinen . Tämä on foorumi, johon sinun täytyy sitouttaa asiakkaita ja työntää viestisi. Näin he saavat henkilökohtaista tietoa ja puhuvat toisilleen. Esimerkkejä ovat Facebook, Twitter ja yrityksille, sisällön markkinointi. Tutkimus kertoo, että yli puolet markkinoijista sanoo tekevänsä Facebookin # 1 valintansa mainontaa varten.

LO = paikalliset . Kuinka lähellä / käytettävissäsi olet asiakkaillesi - joko verkossa vai paikallisesti?. Yhä useammat kuluttajat merkitsevät sosiaalisen median viestit ja päivitykset ja valokuvien lataukset sijaintiinsa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun tarjoat asiakkaille kannustimia sisäänkirjautumiseen Foursquare, Yelp tai Facebook -palveluun, tuot myös yrityksesi maksuttoman myynninedistämisen.

MO = liikkuva . Tuotemerkkiasi asiakkaiden ja näkymien yhdistämiseen tarkoitetun välineen on sisällettävä asioita, kuten varmistamalla, että sivustosi on optimoitu mobiilimainontaan, mobiilimainontaan ja mobiilisovelluksiin. Käyttäjät näkevät mobiilimainoksia ja tekevät ostoksia seurauksena. Monet kuitenkin sanovat, että he eivät vielä näe joitain heidän suosikkimerkkinsä matkapuhelimissa.

Vaikka SOLOMO tarjoaa tilaisuutta, monet sanovat, että yritykset eivät vain riitä tai liikkuvat riittävän nopeasti asiakkaiden sitouttamiseksi. Digitaalisen median guru Brian Stoller on yksi heistä. Eikö me kaikki ole oppinut, että kuluttajat odottavat ketään?. Jos he haluavat jotain, he löytävät sen - kuitenkin ja missä he tarvitsevat. Stoller sanoi äskettäin adweek.com ), että markkinoijat eivät juuri pidä kiinni kuluttajista, koska yksinkertaisesti uusien alustojen ja teknologioiden käyttöönotto ei riitä. Sen sijaan hän sanoo, sinun on tultava mukautuva markkinoija tunnistamalla ensin, että mobiilikäyttäjät ovat vastaanottavaisia ​​muuhun kuin räätälöityyn ja nopean toiminnan markkinointiin. Hän sanoo, että hän toimittaa tietoja nopeasti, analysoi saamasi tiedot, selvittää otsikon ja työntää viestisi ennen kuin asiakkaasi päättävät siirtyä eteenpäin.Kuva sippakorn / FreeDigitalPhotos. Vuonna 2002 perustettu BFS Capital tarjoaa käyttöpääoman pienten ja keskisuurten yritysten omistajille kaikissa 50 valtiossa. Rahoituksen lisäksi BFS Capital pyrkii työskentelemään yritysten omistajien kanssa antamalla vinkkejä ja resursseja auttamaan yrityksiä menestymään. BFS Capitalilla olemme ylpeitä siitä, että olemme akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus. Seuraa meitä Google+ , Facebook ja Twitter ! .

.
April 11, 2018