Back to Question Center
0

Ravista kylmä ja aloita valmistautua kevään!

1 answers:
.
.
. Preparing Business for Spring

Monille on ollut kova talvi, joka ei ole vielä ohi. Kuka voi vastustaa ajatuksia siitä, että pujottavat taloa, tekevät kaikki ne pois hankkeet ja menevät ulos?
Yritysten omistajat eivät ole eroja - us tech companies in Portland. Kevään katseet tuovat ajatuksia saada tavaraa valmiiksi!. Mutta vuodenaikojen muuttaminen ei tarkoita vain narsissia, lämpimää säätä ja pitempiaikaisia ​​päiviä. Talvella on viimeiset yllätyksensä, sillä yritysten omistajat voivat olla täydellinen aika kevätpyyhkeiden ja ruiskujen yritystoversion toteuttamiseen. Yleensä nämä hankkeet kuuluvat neljään laajaan luokkaan:

.
  1. Talvivaikutusten peruuttaminen.
  2. .

.
  1. Freshening up.
  2. .

.
  1. Varojen ennakointi.
  2. .

.
  1. Uudet alkuvuodet.
  2. ..


Riippumatta siitä, missä olet, tiili- ja laastinne näyttää todennäköisesti viimeisten kuukausien säävaikutuksia, olivatpa se alhaisempaa lämpötilaa, lunta ja jäätä, voimakkaita tuulia, rankkasadeita tai jotain. yhdistelmä. Ota aikaa arvioidaksesi rakennuksen ja ympäröivän alueen ulkopuolelle tikkuja, lehtiä ja muita roskia ja kaikkea särkynyttä tai rikkoutua, myös jalkakäytäviä. On vielä vähän aikaista aloittaa korjaukset, mutta voit tehdä luettelon ja aloittaa alihankkijat tekemään työtä, jos tarvitset. Ja kun olet siinä, tarkista kyltteesi, katosi, ikkunasi ja sisäänkäynti, varmista, että kaikki on ehjä.

Ja älä unohda parkkipaikkaa, jos sinulla on yksi. Pohjoisessa, keskilännessä ja itäpuolella tämä oli erittäin suuri talvi kuoppalinnuille!. Pyydä heitä kiinnittämään mahdollisimman pian, jotta vältytään suurilta asiakkailta kiusaamisesta.


Ulkopuolella ja sisäpuolella on mahdollisuuksia suihkuttaa. Täytyykö maalata uudelleen?. Korjaus?. Järjestää uudelleen?. Miten aiotte tehdä asiakkaillesi tuntuu, että kevät on alkanut lähestyä yrityksesi tai kävellä ovessa?. Jos sinulla on näyttöikkunat, hanki jotain ylimääräistä huomiota tänä vuonna. Ditto näytöille. Entä muiden pienten yritysten lähentyminen yhteen?. Voitteko tarjota yhden suuren kevätkampanjan yhdessä?. Matka annettava?. Freshening voi tarkoittaa paitsi kohentamalla ympäristösi myös ottamalla uuden näkökulman.


Tämä on olennainen osa kevään tarkistuslistallemme: Varmistamme, että katastrofisuunnitelmasi päivitetään ja järjestetään, mukaan lukien liiketoiminnan jatkuvuus. Jos et tee mitään muuta, mene preparemybusinessiin. org , jota Small Business Administration (SBA) tarjoaa. Joka kuukausi valmistaudu My Business -palveluun järjestetään ilmaisia, opetusalan webinar-kursseja liiketoiminnan jatkuvuuden ja katastrofien elvytyksen suunnittelussa. Webinaarit kattavat kaiken, mitä haluat harkita ja sisällyttää kirjalliseen elävään suunnitelmaan, viestinnästä säähän (mukaan lukien hurrikaanit) työntekijöille. Yksi kriittinen kohta yrityksille voi jättää huomioimatta: jakaa suunnitelma kaikkien muiden kanssa liiketoiminnassa ja määrittää yksilölliset vastuut sen toteuttamiseksi, jos sinulla on.

Liitä asiaan liittyvä huomautus, poista vakuutuksesi ja tarkista ne. Itse asiassa, jos et ole mennyt yli heidän kanssa vakuutusasiamiehen jonkin aikaa, ajoittaa kokous nyt. Tarkista kattavuus ja säädä se tarvittaessa. Viime vuosien äärimmäiset sääolot ja katastrofit ovat aiheuttaneet muutoksia teollisuudessa.

Ja kun olet siinä, tee luettelo niistä asioista, jotka on tarkistettava kulumisesta ja / tai toimintahäiriöstä. Tässä on vain muutamia:

.
  • Ilmastointi on tarkistettava ja viritetty.
  • .

.
  • Tarkista palovaroitin / sprinklerijärjestelmä.
  • .

.
  • Tarkista valaistus;. on optimaalinen tilasi?
  • .

.
  • Tarkista sähköliittimet ja sulakekaapit. Käytä toimivia sammuttimia kätevissä paikoissa. Jos olet ajatellut uuden tuotteen tai palvelun käyttöönottoa, keväällä on erinomainen aika rullata sitä - tai ainakin kokeilla sitä. Jos sinulla ei ole asiakkaan kanta-asiakasohjelmaa, käynnistä nyt yksi tai päivitä nykyinen. Jokin mieliala keventää odotuksia kauan odotetuilla kevätkausilla. On aika tuoda esille parhaat uudet ideasi - asiakkaasi ovat vastaanottavampia kuin koskaan!
   Kuva Serge Bertasiuksen valokuvauksesta / FreeDigitalPhotos. netto

   .

   Kuinka usein olet valmis vaihtamaan vuodenaikaa

   .
.
.
.

BFS Capital on suora rahoituslähde ja johtava yritysrahoituksen tarjoaja. Vuonna 2002 perustettu BFS Capital tarjoaa käyttöpääoman pienten ja keskisuurten yritysten omistajille kaikissa 50 valtiossa. Rahoituksen lisäksi BFS Capital pyrkii työskentelemään yritysten omistajien kanssa antamalla vinkkejä ja resursseja auttamaan yrityksiä menestymään. BFS Capitalilla olemme ylpeitä siitä, että olemme akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus. Seuraa meitä Google+ , Facebook ja Twitter ! .

.
April 11, 2018