Back to Question Center
0

Top 3 tapaa parantaa nopeasti johtamistasi

1 answers:
.
.
. softwareunternehmen.jpg?center=0.45345345345345345,0.534&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131605844490000000" alt="Top 3 Ways to Quickly Improve Your Leadership Skills">

Pienten yritysten johtaminen on monimutkaista työtä, ja on epäilyttävää, että kuka tahansa syntyy, kun kaikki tarvittavat taidot ovat onnistuneet.

.

Tämä tarkoittaa sitä, että voit oppia olemaan huippuluokan johtaja, mutta siihen liittyy paljon työtä ja aikaa saada nämä oppitunnit alas. Mutta on myös tapoja parantaa johtajuuttasi juuri nyt. Tässä on kolme tapaa, joilla voit tulla johtajaksi, jonka olet tarkoitus olla.

.

Arvostele taitojasi

.

Ole avoin arvioimaan johtajuustesi. Vaikka voi olla vaikea nähdä vikoja, ei ole muuta keinoa parantaa, jos et ymmärrä heikkouksia.

.

Jos sinulla on vaikeuksia päästä alkuun, monet organisaatiot tarjoavat online-tietokilpailuja arvioimaan taitojasi. Heistä on Harvard Business Schoolin ilmainen lyhennetty kahdeksan minuutin testi, jolla saat aluksi tunteen johtajuustasi ja vertailusta vertaisarvioijasi. Voit ilmoittautua testiin täällä .

.

Verkkokokeen suorittamisen jälkeen sinulla on jotain eteenpäin, mutta todellinen arviointi vaatii muiden panosta. Paras arviointi, sisältää näkemystesi entisten pomojen, työntekijöiden, työtovereiden ja muiden kanssa, joiden kanssa olet työskennellyt vuosien varrella.

.

Jotta saisit palautetta vertaisiltäsi ja muilta, lähetä lyhyt sähköpostiviesti, jossa kerrotaan, että olet kiinnostunut parantamaan johtamistaitoasi ja arvostamaan rehellistä palautetta. Seuraavassa on joitain alueita, joista voit pyytää ihmisiä sijoittamaan sinut 1-10.

.
  • johtaminen
  • .
  • Viestintä ja ihmissuhteet
  • .
  • järjestäminen
  • .
  • Luovuus
  • .

Saatuaan palautetta, älä unohda lähettää kiitospäivää, kun tarvitset aikaa auttamaan sinua. Kun tarkistat vastaukset, katso, miten ne geeliävät omalla perspektiivillä. Sen pitäisi antaa sinulle lähtöpiste työstäsi paremmaksi johtajaksi.

.

Lisää viestiä!.

.

kommunikoida koko henkilöstön kanssa. Voit aloittaa viikoittaiset kokoukset tällä viikolla. Varmista myös, että olet mukana myös yksittäisiä keskusteluja, kokeile online-uutiskirjeen julkaisemista ja muita tapoja. Muista olla kaksisuuntainen keskustelu, ei monologi. Tämä tarkoittaa sinun tarvitsee puhua ja todella kuunnella, mitä ihmiset sanovat. Tutkimuksen jälkeen on käynyt ilmi, että ihmiset haluavat työskennellä, kun heitä kohdellaan oikeudenmukaisesti ja mielipiteitä arvostetaan.

.

Hyvä johtaja luo ilmapiirin, jossa työntekijät eivät pelkää huonoja uutisia, kuten ei täytä neljänneksen myyntitavoitteita. On parempi tietää aikaisemmin kuin myöhemmin, jotta voit ryhtyä nopeisiin toimiin tilanteen parantamiseksi. Mutta jos työntekijät ovat enemmän huolissaan emotionaalisesta reaktiosta, he voivat yrittää välttää huonoja uutisia. Vaikka tunteenne voi olla äärimmäisen vaikea hallita, todellinen johtaja tietää, miten ei anna tunteiden omaksua työpaikalla.

.

Pidä oppiminen

.

Sinun aikaa ja rahaa on rajoitettu pienyrittäjänä. Mutta sinun on asetettava etusijalle terävöittämään johtamistaitoja. Uudet teoriat ja menetelmät ovat aina syntymässä, joten sinun pitää pysyä ajan tasalla varmistaaksesi, että olet kehittymässä. Vaikka sinun pitäisi tehdä se kohta lukea uusimmat kirjat ja artikkelit aiheesta, se myös auttaa äärettömän osallistua ammatillisiin seminaareihin ja muihin tapahtumiin.

.

On myös paljon laadukkaita verkkokursseja. Seuraavassa on joitain parhaita online-kursseja, jotka voit ottaa oman aikataulusi mukaan:

.
  • Taso 5 Johtajuus : Tämä yhden tunnin kurssi tarjoaa yleiskatsauksen siitä, miten tulla taso 5 -johtajalle ja joka perustuu Ann Arbor SPARK -yrittäjyyden Boot Camp -ohjelmaan. Käsite luotiin yritystiedottaja Jim Collins ja se perustuu ajatukseen, että ihmiset, jotka johtavat henkilökohtaisella nöyryydellä ja ammattitaidolla saavuttavat erinomaisia ​​tuloksia. Voit tutustua viimeisimpiin johtaviin teorioihin ja käsitteisiin.
  • .

Alison. com on verkkosivusto, joka tarjoaa ilmaisia ​​kursseja yrittäjille. On olemassa monia johtamiskursseja, kuten "Leadership Skills in Business". ”.

.
.
. Erica Stone
.
.

Erica on veteraani toimittaja ja toimittaja, jonka kokemus sisältää Dow Jones Newswires ja Associated Press. Hän on kirjoittanut monenlaisiin aiheisiin urheilusta monimutkaisiin taloudellisiin kysymyksiin.

.
April 11, 2018