Back to Question Center
0

9 myyttejä Millennials Yritysten omistajien pitäisi Unlearn

1 answers:
.
.
.
- best peru travel guide. 9 Myths About Millennials Business

Lapset näinä päivinä.

Monet meistä ovat kuin vanha mies kuistilla tuhatvuotiaan työntekijämme , huutaa heitä irtautumaan nurmikoistamme ja lopettamaan tuijottaen älypuhelimiinsa. Kutsuvat heitä laisaksi ja tech-pakkomielle .. ja epälojaaleiksi.

Mutta kuten kaikki stereotypit, paljon asioita, joita kuulet millennials vain arenâ € ™ t totta. Tässä on 9 yhteistä myyttiä millennials että yritysten omistajat pitäisi unohtua. Työntekijöiden nuorimman sukupolven väärinkäsitysten selvittäminen voi auttaa sinua kommunikoimaan heidän kanssaan muulla tavoin kuin kuulemisen ääneen kuuluvia huutoja.

Myytti # 1 - Millennials Arenâ € ™ s Yritys Loyal

Tavallinen viisaus sanoo, että tämä sukupolvi on enemmän uskollisuutta Burrito ketjuja kuin ne työnantajille. Ellei kyseinen työnantaja sattuu olemaan burrito-ketju, heidän päänsä räjähtävät. Mutta tosiasiallisesti räjähtävät päät eivätkä työnhaastattelevat tuhatvuotiset stereotypit ovat totta.

IBM Business Value Institute -instituutin tutkimuksessa todettiin, että vuosituhannet vaihtavat työpaikkoja samoista syistä kuin Baby Boomers ja Gen-Xers. Ja vuosituhannet vaihtavat työpaikkoja vain useammin, koska he ovat nuoria ja aloittivat uraansa - ominaisuus, jota kaikki sukupolvet jakavat.


Suosituimmat vuosituhat suuntaukset kuten käsiteollisuuden cocktaileja, korkealaatuista ruokaa ja teknologiaa ei ole. tule halvemmaksi. Ja vaikka elinkustannukset ovat taivaanrantaa toivottavissa kaupungeissa, millennials ovat todellakin keränneet enemmän kotiomaisuutta, osakepääomaa ja käteisrahaa kuin mikään muu 25-vuotiaiden sukupolvi ennen heitä. Tämä tarkoittaa, että he eivät välttämättä ole niin epätoivoisia tulotason palkasta kuin uskot.

Myytti # 3 - Millennials vain kommunikoida tekstiviestin

Työnantajien usein tekemä valitus on,. hyvin. He näyttävät unohtavan, että he ovat nuoria , eikä se ole kuin Boomers ja Xers kiihdyttivät shakespearealaista proosaa ensimmäisessä työpaikassaan. Teksti saa paljon syyllisyyttä. Kuitenkin Bentley-yliopiston tutkimuksessa kävi ilmi, että yli puolet tuhatvuotiaista mieluummin puhui yhteistyössä työntekijän kanssa , ja vain 14% valitsi viestinnän ensisijaiseksi viestintämenetelmäksi. Lisäksi IMB: n tutkimus osoitti, että kun uutta työtä osaavat oppia, millennials valitsevat paljon henkilökohtaista yhteyttä digitaalisiin formaatteihin.

Myytti # 4 - Millennials tarvitsevat jatkuvaa vakuutusta

Tämä isnâ € ™ t nuorten jalkapalloa enää, ja millennials tietävät siitä. Kyllä, he pyytävät palautetta siitä, mitä he tekevät, mutta se on enemmän, jotta he voivat työskennellä tehokkaasti ja tehdä tehtäviä vain kerran kuin "kovimman tryerin" tarve. myöntää. Saatat joutua tavata heitä useammin kuin kerran vuodessa, mutta sinun ei tarvitse mennä pois sinun tapa sanoa mukavia asioita.

Myytti # 5 - Millennials Donâ € ™ t Arvo Rahaa

Kyllä, tämä sukupolvi kasvoi Christopher Wallacen salaperäisellä viisaudella kertoen heille,. voi johtaa, hyvin, moâ € ™ ongelmia. Mutta se ei tarkoita sitä, etteivät he kaltaiset rahaa. Thatâ € ™ s melkein kuin sanoa ettet halua suklaata. Ja Fast Companyn kyselytutkimus osoitti, että "enemmän kuin mikään muu sukupolvi" millennials arvostaa korvausta työstä yli työturvallisuuden.

Myytti # 6 - Millennial Workers Tule Halvat

. Punaiset tuhatvuotiset työntekijät ovat halpoja. Tällä sukupolvella on enemmän tietoa siitä, mitä he arvostavat, ja he tietävät sen. Katso Myytti # 2, miksi hyvät voittivat säästää liiketoiminnan rahaa. Yrityksen Amerikan entistä sivusuuntaisesta organisaatiorakenteesta huolimatta Creative Leadershipin Creative Leadershipin World Leadership Survey -yrityksen keskus totesi, että 41% millennialistisista työntekijöistä uskoo, että työntekijät tekevät mitä johtaja kertoo heille, vaikka he eivät. ™ t tiedä miksi, verrattuna 30% Boomers ja Xers.


Myytit # 8 - Millennials ovat Social Media Obsessed

Samassa IBM: n tutkimuksessa todettiin, että Millenials, enemmän kuin Baby Boomers tai Xers. työtä / henkilökohtaista linjaa sosiaalisen median alustoilla . Ja toinen Fast Companyn tutkimus osoitti, että lähes puolet millennials pitää "ääretön". , ja lähes viidesosa sanoi, että heidän sosiaalisen mediansa eivät heijastaneet niitä lainkaan.

Myytit # 9 - Millennials ovat laiska
Millennials donâ € ™ t ole työtä etiikkaa. Heillä ei ole eettisyyttä tehdä työtä, jonka he pitävät tylsäksi. Sukupolvi, joka ikuisesti altistuu luovuudelle, ei juuri pyöritä dataa syötettäessä. Lisäksi he etsivät aina nopeinta ja tehokkainta tapaa päättää tehtävä, eikä heitä pyydä lisää töitä. Ità ¢ â, ¬ â "¢ s että työ-elämän tasapaino he etsivät, ja kun työ on valmis, niin ne ovat.

Pienyrityksenäsi on tärkeää pitää mielessä, että vuosituhat ovat huomisen johtajia ja ne muodostavat noin 75 prosenttia työvoimasta vuoteen 2025 mennessä. Haastaen nämä 9 yhteistä myyttiä. vuosituhannet, annat nuorempien työntekijöiden valtuudet ja asetat yrityksesi menestykseen monien vuosien ajan.

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden korkeakoulututkinto UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestari-viestinnän mestarit.

.
.
April 11, 2018