Back to Question Center
0

Boost Capital täyttää Yhdistyneen kuningaskunnan yritysten rahoitusrajan

1 answers:
.
.
. Boost Capital Fills the Business Funding Gap in the UK

Käyttöpääoman hankkimattomuus ei ole vain ongelma, jota pienyrittäjät kärsivät Yhdysvalloissa - peru travel machu picchu. U.K: n pk-yritykset kohtaavat samat esteet rahoituksen saamiseksi yrityksilleen kuin amerikkalaiset vastapuolet.

Tämän vuoksi luotiimme Boost Capital . Kesäkauden alusta tarjosimme rahoitusratkaisuja U. K.: n pk-yrityksille koepohjalla Boost Capitalin kautta. Näimme tarpeen ja halusimme auttaa. Itse asiassa yli kolmannes U. K.: n 5 miljoonasta pk-yrityksestä odottaa käyttävänsä ulkopuolista pääomaa kasvattamaan yritystään tänä vuonna. Ja kun yli miljoona U. K. pk-yritystä hylättiin pääomaksi ensimmäisestä pankkilainahakemuksestaan, päädyimme pääsemään markkinoille yrittäen sulkea liiketoiminnan rahoitusvaje ja tarjota pk-yrityksille tarvittava käyttöpääoma kasvulle.

Yli 10 vuoden kokemuksella U.:ssä ylivoimaisella tuella olemme päättäneet osallistua vaatimukseenmme U.K: n rahoitustilaan. Loppujen lopuksi U. K.: n pk-yrityksillä on samat tavoitteet kuin pienyrittäjät Amerikassa - kasvu - samoin kuin yhteinen haaste - pääoman turvaaminen.

Kun käynnistimme BFS: n vuonna 2002, aloimme rahoittamalla yrityksiä, joilta ei myönnetty lainoja perinteisiltä lainanantajilta. Siitä lähtien olemme nähneet siirtymistä sellaisten kauppiaiden tyypeistä, joita rahoitamme U.S.-alueella ja niiden syistä, jotka tarvitsevat liiketoiminnan rahoitusta. Yhä enemmän näemme yrityksiä, jotka voivat ja voivat saada pankkilainoja, mutta jotka eivät yksinkertaisesti kykene odottamaan kuukausia tarvitsemaansa pääomaa.

Rahoitamme amerikkalaiset yritykset käyttävät pääomaamme saneeraamaan, täydentämään inventaariota, investoimaan markkinointiin tai tarjoamaan vain kassavirran tyyny hitaamman vuodenaikoina. Ja olemme optimistisia, että näemme samankaltaisia ​​tuloksia U. K.

Käyttöpääoman virran voi joskus tehdä tai katkaista liiketoiminnan. Pk-yritys ei pysty hankkimaan tavanomaista lainaa pankilta tai tarvitsevat rahoituksen saatavuutta nopeammin kuin pankit voivat tarjota, Boost Capitalin rahoitus voi olla juuri rahoitusratkaisu, jonka U. K. -yrityksen omistaja tarvitsee.

Marc Glazerin toimitusjohtaja sekä Boost Capital että Business Financial Services ,

.
"Niin monet U. K.: n pk-yrityksistä kamppailevat saada rahoitusta perinteisten lainanantajien kautta. Huolimatta hallituksen ehdotuksista, joiden tarkoituksena on auttaa, ei ole vielä havaittavissa merkittäviä vaikutuksia. Uskomme, että kasvupotentiaalisille pk-yrityksille on tärkeää päästä rahoitukseen - ilman pitkää, vaikeaa prosessia. Siksi tavoitteemme on tarjota pääomaa niin vähän kuin viisi arkipäivää. ”
.Vaikka mikään yritys ei rahoita perustaa, pyrimme rahoittamaan. korkean kasvun yrityksille, jotka ovat aikaisemmissa liiketoiminnan vaiheissa. Sekä U.S.- että U. K.-pankit pitävät tyypillisesti tällaisia ​​yrityksiä riskialttiita, olipa kyseessä sitten heikko luotto tai joilla ei ole merkittävää taloudellista historiaa. Pankit ovat huolissaan siitä, miten he voivat suojella tappiotaan. Siinä missä ero on. Sekä Boost Capitalissa että Business Financial Servicesissa tarkastelemme yrityksen talouden terveyttä ja vakautta sekä niiden kasvumahdollisuuksia.

Me todella katsomme kauppiaille, joille rahastoimme, riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat, liikekumppaneina. Jos yrityksellä on pääsy pääomaan kasvaa, voimme olla heille erinomainen kumppani. Päivän lopussa olemme pienyritysten mestareita, ja päätavoitteemme on auttaa pienyritysten omistajia selviytymään ja menestymään.

Jos haluat lisätietoja Boost Capitalista tai Business Financial Servicesista, olisimme halukkaita kuulemaan sinulta. Anna meille rivi tai soita meille;. tiimimme jäsen voi vastata kysymyksiin, joita sinulla voi olla. Yli 13 vuoden kokemuksella merkittävistä rahoituslaitoksista, mukaan lukien JP Morgan Chase, Capital One ja Bank One, Alison ymmärtää pienten yritysten omistajien arjen tarpeet ja rahoituksen tärkeän roolin kasvavassa liiketoiminnassa. Sen sisältö keskittyy pienyritysten markkinointistrategioihin ja -resursseihin sekä vinkkejä siitä, miten rahoitus voidaan rahoittaa liiketoimintakustannuksille. Yhdistä Alisonin kanssa LinkedIn ja Google+ .

.
April 12, 2018