Back to Question Center
0

Vinkkejä ravintolan valinnan uudistamiseen vuonna 2016

1 answers:
.
.
. Revamping Restaurants Menu

Ravintolan menu on erilainen kuin vaatekaappi: Toki sinulla on vanhoja klassikoita, joita et koskaan pääse eroon, mutta joka kerran kerralla sinun on annettava se vakava huolto.

- arçelik müşteri servisi.

Tietenkin, jos et päivitä vaatteita, pahimmillaan olet se henkilö, joka vielä pukeutuu neon-spandex-ja jalka warmers. Päivitä valikko uudelleen, ja voit nopeasti löytää, että ravintolasi on pois liiketoiminnasta. Ellet ole klassinen paikka, joka tunnetaan tietyistä erikoisvalikoista kuten tämä hummeri- ja hampuriliitoksesta , lopulta sinun on muutettava ravintolasi tarjouksia. Ja uudella vuodella ei ole parempaa aikaa aloittaa tuoreita. Tässä muutamia vinkkejä ravintolan valikon uudistamiseen vuonna 2016.

.

Päätä mitä pysyy ja mitä tapahtuu

.

Jos olet uusi ravintola peli ja ole tehnyt valikko remontti ennen, älä kummaja ulos. Se ei tarkoita sitä, että romutat kaiken, mitä olet työskennellyt kovasti, jotta voisit luoda juuri uudenlaisuuden vuoksi. Ajattele valikkoasi jatkuvasti kehittyvänä, joten pidä mitä toimii ja romuttaa, mitä ei ole.

.

Mistä tiedät, mikä toimii?. Konsultointi POS- ja varastosovellusjärjestelmien kanssa, jotta näet, mikä on myyntiä, on yksi tapa. Mutta saatat löytää asioita, kuten hampurilaiset myyvät hyvin yksinkertaisesti siksi, että ne ovat hampurilaisia, ja oletuksena vähemmän vauhdikkaille ruokailijoille. Tämä ei tarkoita, että se on valikon kohokohta.

.

Kommenttikortit ovat myös hyödyllinen työkalu, mutta ne luovat pari esteettä: Ensinnäkin, vaikka pieni palkkio, useimmat asiakkaat eivät vie aikaa täyttääkseen niitä, ellei heitä puhaltaa tai erittäin pettynyt. Toiseksi, monet ihmiset vain kertovat, että kaikki on erinomaista olla mukavia, eikä anna mitään yksityiskohtia siitä, mitä he nauttivat.

.

Sama pätee henkilökohtaisesti kysymään pöydät, mitä he nauttivat. Useimmat ihmiset eivät sano mitään negatiivisia kasvoillesi, ja kerro vain, että kaikki on hienoa. Vaikka pyydätkin tiettyä, he voivat vain valita jotain, jota heillä on, eikä selittää, miksi se todella erottui. Joten hyödyntäkää teknologiaa, joka auttaa uudistamaan ravintolan valikkoa: Ensinnäkin katso online-arvostelujasi ja näet, mitkä valikkokohdat ihmiset lähestyvät eniten. Ota aikaa lukea ne kaikki, jotta voit saada yleisen yksimielisyyden ja pitää tavaraa, joka saa eniten hypeä.

.

Toiseksi, etsi sosiaalisen median kuvia elintarvikkeista. Aluksi tämä saattaa kuulua narsistiseksi, mutta katso sitä kuin jättiläinen tarkennusryhmä: Asiakkaat lähettävät kuvia ruokastaan, heidän seuraajansa antavat palautetta ja opit, mitä ihmiset ovat mukana. Tutustu ja näe, mitkä kohteet saavat eniten "tykkää", ja mitä kommentteja ihmiset lähtevät.

.

Mitä minun ravintolani tarvitsee uuden valikonsa?

.

Erinomainen kysymys ja yksi kansallinen ravintolayhdistys pyrki vastaamaan kyselytunnilla 1,575 keittiömestaria elintarviketrendeistä, joita he näkivät tulevina vuosina. Voit tarkistaa koko elintarviketuotannon raportin , mutta tässä on tärkeimpiä:

.
 • .

  Etniset mausteet ja mausteet tulevat olemaan valtavia ainesosia vuonna 2016 - kuten käsityöläiset, epätavalliset nesteet ja paikallisesti hankitut tavarat.

  .
 • .
 • .

  Myös Lähi-idän ja Afrikan keittiöt ovat suuria. Ja vaikka emme suosittele, että pizzan paikka muuttuisi kebab-taloksi, saatat katsoa maapähkinäpizzaa.

  .
 • .
 • .

  Nestemäiset typen jälkiruoat ovat poissa. Kuten verimakkara, vaahdot, flatbreads ja pekoni-maustettu suklaa. Joten voit mennä eteenpäin ja heittää pois molekyyligeneraattorisarja.

  .
 • .
 • .

  Kale, quinoa, epätavalliset kala ja gluteenittomat elintarvikkeet ovat myös menossa valikosta. "Mutta kestävyyden kollektiivinen tietoisuus ja elintarvikejätteen rajoittaminen on ruokalistalla myyntipiste, ja asiakkaat arvostavat pihvejä tai pihvejä, joita käytetään keittoon.

  . Liukusäätimet : Pieni koko tekee niistä paljon helpompaa kokeilla kuin suuret hampurilaiset. Diners haluavat nyt kokeilla pienempiä määriä enemmän asioita. Pelaa noin makuja ja tarjoile näytteenottolautasuja uusilla liukusäätimillä. Jos ei ole mitään muuta, se voi olla hyvä testauspaikka uusille voileipäideoille.

  .

  Vihannekset : Vihdoin terveellistä trendiä , joka säästää rahaa!. Veggies on tulossa suosittu proteiinilähde valikoissa, mutta älä vain laita salaattia ja luule, että olet valmis siihen. Diners etsivät luovia tapoja palvella näitä vihanneksia. Kokeile sous vide veggies antaa ihmisille yllättävän tekstuurin. Ja itäisten makujen suuntaus huomioon ottaen kurkumien odotetaan olevan vuoden 2016 "it" -kasvin.

  . Mausteinen ruoka : Jos viime vuosien sriracha-räjähdys osoitti meille mitään, se on, että ihmiset ovat kuumaa ruokaa. Työnnä rajoja tämän kanssa ja tarjoa esiin asioita, joita ihmiset näkevät syömisenä haasteena. Tämä ei tarkoita sitä, että uusi ruokalistasi tulisi koostua elintarvikkeista, joita kukaan ei voi syödä yli 70, mutta ehdottomasti tarjoavat joitakin voimakkaasti mausteisia vaihtoehtoja, joilla voi olla kiinnostusta uuteen valikkoosi.

  . : Me puhumme samosaa, nyytit, kattiloita tai muuta etnistä ruokaa, jossa on lihaa tai vihanneksia, herkullisen kotitekoisen taikinan ympäröimänä. Vaikka he voivat olla työvoimavaltaisia, he ovat toinen tapa pelata kaikenlaisia ​​kekseliäitä liha- ja kasvisyhdistelmiä ja upottaa ne eksoottisiin kastikkeisiin.

  .

  Kun olet päättänyt, mitä ruokia on lisättävä valikkoosi, on myös hyvä idea päivittää ravintolan valikkorakenne. Yllätyit kuinka paljon vaikutat käyttämiisi väreihin ja materiaali, johon valikkosi on painettu, on asiakkaidesi ruokavalintoihin. Tässä on erinomainen resurssi, joka hahmottaa kuusi valikon suunnittelun temppuja , jotka auttavat asiakkaitasi käyttämään enemmän rahaa ravintolassasi.

  .

  Uuden valikon avulla voit tuoda uusia ihmisiä ravintoloitsiisi, eikä sitä pitäisi tarkastella yksinkertaisella lisäys- ja vähentämismallilla. Pidä korvasi maahan ja lukea ravintolalubeja pysymään elintarvikekehityksen edellä. Selvitä, mitä ihmiset pitävät niin, että vanhat asiakkaasi tulevat takaisin, mutta houkuttelevat uuteen asiakaskuntaan kuuntelemalla kulinaarisia suuntauksia ja mukauttamalla valikkoasi vastaavasti. Ja jos ihmiset eivät pidä siitä?. No, se on paljon helpompi ottaa erä pois valikosta kuin se on hylätä koko komerossa arvo neon spandex.

.
.
.

Matt Meltzer on professori liiketoiminnan viestinnän University of Miami. Hän on Yhdysvaltojen merijalkaväen veteraani ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkintotodistus UM: ltä sekä Floridan yliopiston mestareiden viestinnän mestarit.

.
April 12, 2018