Back to Question Center
0

Onko kukaan todella tietävät ObamaCaren faktoista?

1 answers:
.
.
. ObamaCare and Small Business

Oletko väsynyt, koska olemme loputtomassa kiistämässä Yhdysvaltain edustajainhuoneen muuttamalla, viivyttämällä tai kumoamalla kohtuuhintaista lakia (ACA) eli "ObamaCare"? Riippumatta siitä, missä olet, potilasasiat. ja edullinen hoitolaki (virallinen nimi) on ollut lakia maaliskuusta 2010 lähtien - autohooldus tallinn. Ja tänään (1. lokakuuta) merkitsee virstanpylvästä: Sairausvakuutusmarkkinat ovat auki: yksityishenkilöt ja yritykset voivat aloittaa ostoksen terveydenhuollon kattavuudesta, jos heillä ei vielä ole.

Emme ole terveydenhuolto- tai vakuutusasiantuntijoita, emmekä todellakaan tarkoita, että voisimme leikata kaikki Obamacaren ympärillä olevat pyörimisnopeudet, tunteet ja väärät tiedot. Mutta tänään olemme yrittäneet löytää joitain puolueettomia tietoja, ainakin viitata tiettyihin tosiasioiden suuntaan, joten voit tehdä omia johtopäätöksiä.

Vähän taustaa: ACA hyväksyttiin tarkoituksena saavuttaa joitakin korkeita tavoitteita. Heidän mukaansa heille tarjottiin vakuuttamattomille amerikkalaisille kohtuuhintaisia ​​sairausvakuutuksia;. poistamalla ennalta olemassa olevat olosuhteet syyksi terveydenhuollon kattamisen estämiseksi;. ja yrittäen ryhtyä nopeasti kasvavaan terveydenhuollon kustannuksiin. Lain tarkoituksena oli myös saada osa työnantajien terveydenhuollon kattavuudesta. Obamacare-verohyvityksiä, tukia, vakuutusvaihtoja on kaikenlaisia ​​liikkuvia osia, mutta myös toimeksiantoja, paljon raportointivaatimuksia ja sakkoja sääntöjen noudattamatta jättämiselle sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

ACA: lla on etuja ja haittoja, riippumatta siitä, miten katsot sitä. Ja itse asiassa kaikki, presidentiltä kongressille yritysten omistajille yksityishenkilöille, ovat yhtä mieltä siitä, että ACA ei ole täydellinen: on kehityksiä, joita on kehitettävä ja tarkistuksia, jotka on tehtävä matkan varrella. Sillä välin yksi tärkeimmistä kysymyksistä on ymmärtämyksen puute siitä, mitä ACA todella on, mitä se tarkoittaa ja mitä toimia yritys (tässä tapauksessa) tarvitsee tehdä. Joten kannustamme yrityselämän omistajia oppimaan mahdollisimman paljon. Seuraavassa on joitain tietolähteitä: .


http: // obamacarefacts. com / Obamacare-SmallBusiness. php .

Aloita tästä joitain perustietoja. Hyvä, ObamaCare-kriitikot väittävät monista näistä kohdista, mutta jälleen - yritysten omistajat ovat sen velkaa itselleen ja heidän työntekijöilleen lukemasta niin paljon kuin he voivat ja tehdä johtopäätöksiä. Tämä sivusto käsittelee joitain yleisimpiä valituksia ja väärinkäsityksiä suoraan, kuten myönteisiä ja kielteisiä vaikutuksia pienyrityksiin, sekä verohyvitykset ja avustukset vakuutuskustannusten korvaamiseksi. Luettelomerkin yhteenveto on myös hyödyllinen pikakuvakkeena tärkeistä kohdista.


http: // www. poliittis. com / story / 2013/09 / miten-Obamacare-vaikuttaa-yrityksiin-suuren ja-pieni-97460. html Politico. com on julkaissut sarjan Obamacaren ymmärryksestä, joka on kattava opas, jonka avulla yrityselailijat lukevat tosiasiat. Nykyään on ote - Miten ObamaCare vaikuttaa yrityksiin Suuret ja Pienet , mutta on myös linkkejä koko sarjaan ja oppaaseen.


http: // www. smallbusinessmajority. org / hc-reform-faq /

Pienyritysten enemmistö on pienyritysten perustama ja ylläpitämä edustajaryhmä käsittelemään ja ratkaisemaan avainasiat, joita pienet yritykset kohtaavat työntekijöiden ja yksinliikkeiden kanssa. Napsauta yllä olevaa linkkiä sen FAQ-kysymyksistä verohyvityksistä, vakuutusvaihtoista ja muista.

Tietenkään sinulla ei ole mitään vaikeuksia etsiä kaikkia mahdollisia näkökulmia, mukaan lukien intohimoiset vastustajat lain. Tässä on vain yksi tuhansista: Op-ed on forbes. com väittää , että Obamacare-tosiasiat pienyritysten puremiseksi . Mutta sinun kannattaa myös tarkastella tätä analyysia kohdassa cnn. raha. com ( http: // rahaa cnn. com / 2013/05/21 / smallbusiness / obamacare / index.html ). Vuonna 2002 perustettu BFS Capital tarjoaa käyttöpääoman pienten ja keskisuurten yritysten omistajille kaikissa 50 valtiossa. Rahoituksen lisäksi BFS Capital pyrkii työskentelemään yritysten omistajien kanssa antamalla vinkkejä ja resursseja auttamaan yrityksiä menestymään. BFS Capitalilla olemme ylpeitä siitä, että olemme akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus. Seuraa meitä Google+ , Facebook ja Twitter ! .

.
April 13, 2018