Back to Question Center
0

Huhtikuu Focus: aika kevätsiivous pienyrityksille!

1 answers:
.
.
.
- affordable vps hosting. Small Business Spring Cleaning

Kun sää leviää ja luonto alkaa uudistumisprosessista, niin me voimme. Itse asiassa olemme melkein luonnollisesti ohjelmoineet haluavansa irrottaa vanhan, selvittää hämähäkinseitit ja aloittaa uudestaan ​​huhtikuussa. Olemme optimistisia, valmiita kokeilemaan uusia asioita. Kaikki on mahdollista. Kaivamme kevätpuhdistukseen koston kanssa.

Pienyrittäjät eivät ole eroja. Vaikka tammikuussa ilmoitetaan uuden vuoden alkua, toisen vuosineljänneksen alku tuo mukanaan toisenlaisen mahdollisuuden. Se on vuosi, jolloin hedelmöitetään ja leimataan uuden liiketoiminnan kasvun edistämiseksi. "Teroittamalla liikeideoita, organisoimalla liiketoimintaasi tai markkinoimalla liiketoimintaasi eri tavoin.

Kun neljäsosa alas ja kolme mennä, on aika säätää ja hienosäätää tarvittaessa. Tällainen puhdistusprosessi vaatii kolmen R: n työn tekemistä:

.

heijastavat. Virkistää. Nollaa.

.
  • heijastavat. Pienyrittäjänä sinulla on tunne siitä, mikä toimii hyvin ja mikä voisi olla parempaa. Pienyrittäjät todella tulevat varsin taitaviksi käynnissä jatkuvasti henkinen tarkastus kaiken käynnissä niiden ympärillä. Joten kevätpuhdistuksessa keskityt niihin asioihin, jotka antavat sinulle suurimmat voitot ja lisäävät menestystekijääsi seuraavien kolmen neljänneksen aikana. Ä
  • .
  • Päivitä. Tämä voisi täysin uudistaa laskutusprosessia. Tai se voisi tarkoittaa tuoretta maalikerrosta. Mutta ennen kuin yrität korjata ja / tai muokata, tunnista, mikä on ohut. Onko jotain tarvetta mennä kokonaan vai yksinkertaisesti uudelleen käynnistettävä? Â
  • .
  • Nollaa. Nollauspainike on kaukana kuvitteellisesta ja voi olla pienen yrityksen omistajan paras ystävä. Kun olet tehnyt arvioinnit ja tunnistanut muutokset, sinun on tehtävä ne, aseta ne paikalleen ja paina nollaus. Se voi olla koko uuden ballgame-pelin alku.
  • .

Mutta kevätpuhdistus voi kestää omaa elämäänsä. Oletko koskaan alkanut puhdistaa vain yhden kaapin yhtäkkiä löytää itsesi siirtymässä keittiön kaapit?. Ja innostunut tekemään sen? Â Sama koskee pienyritysten omistajia. Vanhojen tai vanhentuneiden tai ei-pitempien hyötyjen tuhoaminen voi tuoda tällaisen suorituskyvyn tunteen, jota haluamme vain jatkaa. Mutta älä päästä pois. Paras hienosäätö tehdään huolella, huolella.

Joten jos et ole varma missä aloittaa, ota neuvoja muilta, jotka ovat olleet siellä. On joitain alueita, joilla useat, jos ei eniten, pienet yritykset voisivat käyttää kevätpuhdistusta.

.
  • Technology. Tämä osuu kotiin monille meistä! Asiantuntijat ehdottavat, että puhdistus ja teknologian järjestäminen ovat kuin ikkunoiden puhdistaminen, koska se vaikuttaa olennaisesti maailmaan. Hereâ € ™ s must-do teknologian tarkistuslista springâ € "yksinkertaisia ​​mutta tärkeitä tehtäviä oman turvallisuuden, varmuuskopiointi ja jopa tulostimen. Ä
  • .
  • Taloudellinen häiriö. Sopimukset, laskut, saamiset, taloudellinen tarkastus CPA: n kanssa, jonka olet laskenut pois - tämä on sellaista kamaa, joka on ollut mielesi takana, kuinka kauan?. Se voi todella kuluttaa sinua, vaikka et tiedä sitä tietoisesti. Kaikkeen ajankohtaan saaminen voi kestää hetken. Mutta ota pallo liikkeelle ja luo aikataulu sen tekemiseksi. Vain tekemällä , että antaa sinulle vauhtia ja vapauttamaan henkistä energiaa meatier tehtäviä. Ä
  • .
  • Fyysinen häiriö. Ilmeisesti fyysinen sotku muuttuu henkiseksi sekavuudeksi, siitä riippumatta siitä, tiedämmekö vai ei, estää meitä olemaan niin teräviä ja tuoreita kuin olisimme. Ä
  • .
  • ideoita. Kevään kynnyksellä on taipumusta herättää uusia ideoita ja tuoreita ajatteluja. Â Certified elämän valmentaja Jeanette Eleff ehdottaa, että kevät on täydellinen aika auttaa tätä prosessia tekemällä SWOT-analyysi. SWOT on strategisen suunnittelun muoto, jonka avulla voit arvioida yrityksesi vahvuuksia, heikkouksia (rajoituksia), mahdollisuuksia ja uhkia. Eleff sanoo, että SWOT on energinen, hauska, luova, silmät avaava ja tuottava tapa saada uusi perspektiivi mistä tahansa. Mistä voin parantaa johtamistyyliäni?. - Mitä hankkeen toteuttaminen edellyttää?
  • .

Â

Image courtesy of -Marcus- / FreeDigitalPhotos. netto .

.
.
.

BFS Capital on suora rahoituslähde ja johtava rahoitusratkaisuyritys. Vuonna 2002 perustettu BFS Capital tarjoaa käyttöpääoman pienten ja keskisuurten yritysten omistajille kaikissa 50 valtiossa. Rahoituksen lisäksi BFS Capital pyrkii työskentelemään yritysten omistajien kanssa antamalla vinkkejä ja resursseja auttamaan yrityksiä menestymään. BFS Capitalilla olemme ylpeitä siitä, että olemme akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus. Seuraa meitä Google+ , Facebook ja Twitter ! .

.
.
April 13, 2018