Back to Question Center
0

Highlights monen yksikön franchising-konferenssista 2013

1 answers:
.
.
.
. cassandra json.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725880000000" alt="Multi Unit Franchising Conference 2013">

Monen yksikön franchising-konferenssi oli jälleen menestys. Olemassa oli erinomaisia ​​puhujia, upeita paneelikeskusteluja ja erittelytapaamisia, puhumattakaan verkottumisesta maailman absoluuttisten ihmisten kanssa.

Tämän vuoden konferenssissa oli jokaiselle jotakin. Kuten tavallista, neuvoa-antava hallitus vetosi kaikki pysähdykset ohjelmoinnin yhteydessä. Osallistujina ei ainoastaan ​​oppinut lisää monen yksikön franchise-operaattorista , mutta myös inspiraatiota ja monia elämänkokemuksia oli paljon.

Tässä on vain muutamia kohokohtia:

.
  • Capt. Mark Kelly , Keynote Speaker (kuvassa yllä), avaruusaluksen komentaja Endeavourin viimeinen tehtävä, U.S. Navy Aviator, kirjailija
  • .

Capt. Kelly oli ehkä suosikkini eikä vain sen suuren kuvan tähden, jonka olin ottanut hänen kanssaan!. Hän oli niin suloinen, säännöllinen kaveri, jolla oli todellinen nöyryyden tunne - huolimatta hänen monista saavutuksistaan. Ja tietenkin on hänen vaimonsa Gabby Gifford, joka on traagisesti ammuttu päähän hieman yli vuosi sitten.

Capt. Kelly puhui hänen 39 taisteluvaltuuskuntansa taistelijana ja voittojen torjumisesta, erityisesti perheen tragedian takia. Hän kuulosti paljon kuin kukaan meistä, kun hän kuvaili valittavansa tuskallista kyynärpäätä aamiaisen aamulla - ja hänen vaimonsa kohonnut kulmakarvavastaus, joka nopeasti palautti hänen näkökulmansa.

.
 • Peter Gruber , Keynote Speaker, Elokuvan tuottaja, Tekijä, .

Gruber puhui siitä, kuinka tärkeää on kertoa tarinoita liiketoiminnassa ja yhdistää toisiin kertomusten kautta. Sure sosiaalinen media palvelee tarkoitusta, mutta jos me vain rajoitetaan vain 140 merkkiä Twitterissä, menetämmekö ihmisen kosketuksen ja kyvyn muodostaa yhteyden?. Päivän lopussa meidän on pystyttävä kertomaan tarinoita, puhua toisilleen ja harjoittaa.

.
  • FRANdatan toimitusjohtaja Darrell Johnson
  • .

FRANdata franchising-alan tutkimukset ja raportit, ja Johnson on usein puhuttelija näissä konferensseissa. Viime vuosien aikana Johnsonin uutiset eivät ole olleet hyviä. Mutta tänä vuonna, ensimmäisen kerran, oli jonkin verran huonoja optimismia peering läpi. Pysy ajan tasalla tulevasta postista kaikista Johnsonin ja FRANdatan uutisista.

.
  • David Akers , kuusi kertaa Pro Bowler ja NFL Kicker
  • .

Akersin inspiroivan viestin teema oli "Vaihda yksi elämä;. sinun ei tarvitse muuttaa koko maailmaa, ". kun hän puhui Franchising Caresista.

Palauttaminen on erittäin tärkeää franchising-alalla. Akers muistutti meitä siitä, että autamme yhtä kerrallaan, autatko veteraaneja, muita tarvitsemiaan tai asiakkaitamme yleensä.

Ja jos puhujat eivät olleet tarpeeksi, kaikki mukana olleet olivat innoittaneet ja muutti Rocco Fiorentino, Jr. Little Rockin säätiö sokeille ja näkövammaisille, joka lauloi Jumalaa siunaa Amerikkaa.

Mutta aivan kuten olen aiemmin kokenut, osa parhaista inspiraatiosta ja oppimisesta tuli monen yksikön franchise-operaattorilta itseltään. Se on todellakin yksi franchising-alan ainutlaatuisista näkökohdista kokonaisuutena, että kilpailijat voivat tulla yhdessä jakamaan menestystarinoitaan, tietämystään ja kokemustaan ​​toistensa kanssa. En voi puhua heitä, mutta minulle sanoma on, että nämä ovat ihmisiä, jotka uskovat niin vilpittömästi franchise-teollisuudessa, että he haluavat kaikkien menestyä ja itse asiassa juurtuivat toistensa menestyksistä. Keskittymällä Franchising Developmentiin, Scott työskentelee BFS Capitalin kanssa tavoitteenaan tarjota käyttöpääomaa pienten ja keskisuurten yritysten omistajille. BFS Capital on ylpeä siitä, että se on akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus. Seuraa BFS Google+ , Twitter ja Facebook .

.
.
April 13, 2018