Back to Question Center
0

Optimismi rakeet näkyvät Franchising-rahoituksen tilassa

1 answers:
.
.
.
- уличная мягкая мебель. State of Franchise Financing

Nykyisessä kilpailukykyisessä toimintaympäristössä marginaalit ovat edelleen puristettuja kaikilta osin. Palkat jatkavat piristymistä, hyödykkeet jatkavat nousuaan ja hyödyllisyyskustannukset vaihtelevat voimakkaasti. Vuoden 2013 Multi-Unit Franchising -konferenssin painopiste oli "Liikevoitto." Ryhmänä tunnistamme haasteet, joita kohtaamme joka päivä franchising-yritysten omistajina. Yhdessä voimme kehittää strategioita, jotka jatkavat voittoa alimmalle tasollemme!

Usean yksikön franchiset omistajat kaikkialta maasta vastasivat puheluun ja pääsivät hyödyntämään oppimista ja inspiraatiota,. tulevat tästä konferenssista. Yksi suurimmista piirteistä, kuten aina, oli FRANdata , joka tutkii ja raportoi franchise-alan yrityksestä, Darrell Johnsonin .

Johnson on usein puhuttelija franchising-konferensseissa, ja kun hän puhuu, ihmiset kuuntelevat. Häntä on kutsuttu franchisingrahoituksen guruiksi, viranomaiseksi, saliksi, punditiksi, analyytikoksi, asiantuntijaksi. Ja hyvästä syystä: Hän oli todennäköisesti 95 prosenttia oikeassa ennustuksessaan franchising-rahoituksen tilasta . Hän ei ole koskaan päällystetty totuudella. Kun hän sanoi, että asiat pahenisivat, he tekivät. Ja kun hän sanoi, että asiat menisivät tasolle, he tekivät.

Mikä vie meidät tälle vuodelle 2013 ja se, että tällä kertaa hänen viestinsä oli hieman erilainen siitä, miten asiat ovat kehittymässä. Vaikka talous ei vielä ole hyvä, se alkaa kääntyä vain vähän. Johnson kuvaili sitä, miten laajat taloudelliset tekijät vaikuttavat edelleen liiketoimintaan ja erityisesti franchising-teollisuuteen. Kuluttaja ei ole vielä tarpeeksi alhainen;. siellä on vielä liikaa sitä. Asuntomarkkinat parantavat mutta tarvitsevat enemmän aikaa. Kuluttajien luottamus on edelleen alhainen, ja vaikka vähittäiskaupan menot ovat nousussa, se ei juuri nouse tarpeeksi nopeasti. Pienyrittäjien luottamus on kuitenkin alkanut kasvaa hieman.

Kuinka pienyritysten luotonanto pinoa tätä laajaa taloudellista maisemaa vastaan?. Pääsy pääomaan paranee, ja on totta, että pankit ovat lisänneet luotonantoaan, koska talletukset kasvavat. Luottamusmiehet löysivät myös vähän. Mutta halukkuus lainata ei ole juuri siellä.

Vaikka SBA auttaa joitakin, se antaa vähäriskisille kauppiaille, joilla on jo rahaa. Luottoriski on edelleen tiukka. Vuosina 09 - 11, SBA: n vikaantumisaste nousi 13 prosentista 18 prosenttiin. Tämä on valtava!

Johnson sisälsi yhden Winston Churchillin suosikkikirjeistani: USA saa sen heti kun kaikki muut vaihtoehdot on poistettu. Tietenkin tämä sanotaan kielekkeeksi, mutta nämä ovat tosiasioita: Kyllä, talous on parantumassa. Et voi nähdä sitä tai tuntea sitä vielä, mutta numerot sanovat, että se paranee. Talous ei ehkä koskaan palaa tapaan, mutta se on parasta.

Â

Image courtesy of  jscreationzs / FreeDigitalPhotos. netto .

.
.
. Scott Kantor
.
.

Scott Kantor on BFS Capitalin liiketoiminnan kehittämisen johtaja. Keskittymällä Franchising Developmentiin, Scott työskentelee BFS Capitalin kanssa tavoitteenaan tarjota käyttöpääomaa pienten ja keskisuurten yritysten omistajille. BFS Capital on ylpeä siitä, että se on akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus. Seuraa BFS Google+ , Twitter ja Facebook .

.
.
April 13, 2018