Back to Question Center
0

Pienyritysten omistajilla on paljon sanottavaa tämänhetkisten kuumien aiheiden suhteen

1 answers:
.
.
.
. backlink co.jpg?center=0.49145299145299143,0.58270676691729328&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575725910000000" alt="Small Business Owners on Todays Hot Topics">

Pääoman saanti ja terveydenhuolto

.

Pienillä yrityksillä on aina paljon sanottavaa. Todellinen muoto, he sanoivat melko vähän tällä kertaa viime vuonna - ja ovat olleet selkeitä vuonna vuodesta. Â Itse asiassa viime vuoden kaupungintalo aloitti Small Business Weekin, jonka SBA: n hallintovirkamies Karen Mills ilmoitti, että edellinen vuosi oli ennätys SBA: lle, joka oli saanut 30 miljardin dollarin luotot pienyrityksille.

Vaikka tämä oli huomattava parannus useiden vuosien ajan, pienyritykset olivat ääniä jatkuvasta kärsimyksestä talouden laskusuhdanteen takia. Heidän # 1 huolenaiheensa oli "ja isâ €" pääsyn pääomaan . Sen lisäksi, että pienyrittäjät ovat vakuuttuneita siitä, että heitä on ryhmiteltävä saada pääsy pääomaan - sekä ymmärtää, mikä valtava vastuu saada pienyritysten lainaa , ja myös oppia lisää. mistä löytää luotettavia paikkoja lisärahoitukselle.

Toinen suuri huolenaihe ei ole vähentynyt voimakkaasti joko: rahoittamalla työntekijöiden terveydenhuoltoa. Kohtuullisen terveydenhuoltolain vaikutukset pienyrityksiin ovat edelleen suurelta osin tuntemattomia, vaikka näyttää siltä, ​​että kaikilla on mielipide siitä, miten kaikki voivat toimia. Terveydenhoito on vähintäänkin taloudellisen rasituksen aiheuttaja yritysten omistajille, mutta se voi olla myös häiritsevä, luottamusta herättävä tekijä työntekijöille, mikä tekee kaikista hermostuneista.

.

Talouden elpyminen

. MarketWatch kertoo, että PNC Financial Services Group Inc.:lta juuri saadut uudet tiedot osoittavat jatkuvan varovaisen optimismin pienyrittäjien keskuudessa . PNC-tiedot osoittivat pienyrittäjyyden optimismia, joka liittyi myynti-, voitto- ja asuntohintoihin. Samaan aikaan monet osallistujat ilmoittivat viivästyttävän vuokrausta, luultavasti lainaa tai luottorajoitusta eivätkä todennäköisesti käyttäneet pääomasijoituksia. Jopa optimistisen liekkojen myötä elpyminen on ollut liian hidasta useimmille, erityisesti pienille yrityksille, jotka ovat voimakkaasti riippuvaisia ​​kuluttajamenoista ja / tai muista pienistä yrityksistä myynnistä.

.

sosiaalisessa mediassa

.

Pienyrittäjät ovat myös avoimia sosiaalisen median suhteen. WSJ. com ilmoitti aiemmin tänä vuonna, että kuusi kymmenestä pienyritysten omistajasta ajattelee sosiaalisen median välineet ovat arvokkaita liiketoiminnan kasvulle. LinkedIn johti pakkauksen (lähes 40 prosenttia keräsi sen);. YouTube ja Facebook seurasivat. Se on hyvä uutinen. Pienyritysten sosiaalisen median haaste on ilmeisesti Twitter, joka vain ei ole vaikuttanut monien yritysten omistajille erinomaiseksi tavaksi tavoittaa asiakkaita sen 140-merkkinen viestimuoto. Twitter sanoo, että se on vasta alkamassa oikeasti pienyrityksiä, ja se on lisännyt ponnisteluja osoittaa Twitterin arvo heille.

.

Poliittisista syistä

.

Samaan aikaan kukaan ei olisi yllättynyt siitä, että tuhannet pienyrittäjät ottavat aikaa osallistua poliittiseen prosessiin ja esittävät mielipiteensä lainsäätäjille. Esimerkiksi ajattelutapa. com ilmoitti helmikuussa, että ryhmittymien ryhmät edustavat yli 150 000 amerikkalaista yritystä ja 9 dollaria. 5 biljoonaa kollektiivista varallisuutta allekirjoitti kirjeen, jossa hän ylisti presidentti Obaman vahvan linjansa ilmastopolitiikasta.

Toinen esimerkki (yksi monista): pienyritysten omistajat painottivat kovaa kauppakamaria vastaan ​​ja toiset, jotka he sanovat eivät . verot. Jälleen he nostivat äänensä yhteisen verokirjan avulla, jolla tuettiin verotusta koskevia strategioita. Nämä yrittäjät haluavat, että menojen leikkaukset pysäytetään koulutuksessa, terveydenhuollossa ja infrastruktuurissa - kaikki alueet, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä vahvan talouden rakentamiseksi. netto .

.
.
.

BFS Capital on suora rahoituslähde ja johtava yritysrahoituksen tarjoaja. Vuonna 2002 perustettu BFS Capital tarjoaa käyttöpääoman pienten ja keskisuurten yritysten omistajille kaikissa 50 valtiossa. Rahoituksen lisäksi BFS Capital pyrkii työskentelemään yritysten omistajien kanssa antamalla vinkkejä ja resursseja auttamaan yrityksiä menestymään. BFS Capitalilla olemme ylpeitä siitä, että olemme akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus. Seuraa meitä Google+ , Facebook ja Twitter ! .

.
.
April 13, 2018