Back to Question Center
0

Miten ylläpitää yrityskulttuuria franchising-aikana

1 answers:
.
.
.
. comprar dofollow backlinks.jpg?anchor=center&mode=crop&width=250&height=250&rnd=131575732800000000" alt="Corporate Culture Franchising">

"Voit opettaa jotain melko paljon, mutta et voi opettaa häntä olemaan ääliö. â € ??

.

Tämä, sanoo Nedal Ahmad, Miami-pohjaisen Pincho Factoryn perustaja, on tärkeä asia muistaa, milloin franchising-liiketoiminta .

.

Sillä, kun opettaa potentiaalisia franchising-edustajia, miten tehdä hampurilasi on vain koulutuksen aihe, kaksinkertainen yrityskulttuuri on paljon suurempi haaste. Vaikka lopputuote onkin paikallaan, tuotemerkkikulttuuri on ilmeinen asiakkaille, ja franchising-yritykset todennäköisesti epäonnistuvat.

.

Joten miten kaksinkertaistetaan yrityskulttuuri, kun annat vastuun hallitukselle organisaation ulkopuolelle?. Kaikki alkaa löytää oikeita ihmisiä.

.

Donâ € ™ t olla vauhdissa franchising-palkkio

.

Et voi olla niin innoissaan, että joku haluaa franchise yrityksesi että youâ € ™ ll hyväksyä vain kuka tahansa. Pitkällä aikavälillä, että on nopein tapa tehdä franchising-katastrofi. Joten franchising-valmistajien huolellinen valinta on ratkaiseva ensimmäinen askel.

.

Esimerkiksi kun Ahmadin Pincho Factory - Miami Fast-Casual-paikka, joka on erikoistunut grillattujen lihojen ja hampurilaisten kanssa - voitti South Beach Wine and Food Festivalin Amstel Light Burger Bashin viime vuonna,. Bobby Flay, kuten Ahmad, sai yli 400 pyyntöä franchising-mainoksista. Hän on myöntänyt vain kuusi ravintola-franchisingta .

.

"Ensin etsimme persoonallisuutta,". Ahmad sanoo. "Me etsimme ihmisiä, jotka ovat ennakoivia ajatteluja ja joilla on sama intohimo ruokaa ja palvelua varten kuin me. Laitimme myös terveydenhuollon hyödyt työntekijöillemme, mielestämme tämä oli tärkeä osa säilyttämistä ja jos franchising ei ole samaa mieltä, he lähtevät. â € ??

.

Franchise-edustajien valinnassa ei voitu hidastaa kasvua lainkaan. jos jotain, se nopeuttaa sitä, kun franchising-rakentamisen prosessi sujuu paremmin oikeilla ihmisillä paikallaan.

.

Harjoittele kulttuurillasi

.

Franchisingn avaaminen on paljon enemmän kuin lähettää joku näyttää kuinka paljon kastiketta panna pizzaa. Ità ¢ â, ¬ â "¢ s noin osallistuminen työntekijöiden palkkaaminen ja varmistaa, että ihmiset, franchisee tuo on sopivat yrityksesi kulttuuria.

.

Onko tämä aikaa kuluttava?. Tietenkin se on, mutta kuka tahansa, joka on koskaan franchising heidän liiketoimintaansa kertoo, että franchisor isnâ € ™ t vain allekirjoittamalla sopimuksen ja antamalla rojalteja rullata sisään. Ja osallistuminen työntekijöiden valintaan ja koulutukseen on valtava osa. kaksinkertaistaa menestys muualla.

.

"Koulutuksen johtaja on voimakkaasti mukana laittamaan miehistön yhteen,". Ahmad sanoi. â € œSo kouluttaa henkilökuntaa ja saada tunne siitä, kuka meillä liiketoimintaa hyvin etukäteen. Mutta myös painotamme kumppania ja selitämme, että tämä on se, kuka olemme aloittaneet, ja odotamme sinua ylläpitämään tällaista vuokrausta. â € ??

.

Seuraa franchise-verkostoa ja -henkilöä

.

Oli aika, ei niin kauan sitten, että jos haluat nähdä, olisiko franchising-yritys antautunut odottamasi palvelun taso, tarvitsisi käynnistää kalliita kyselyjä ja / tai odottaa P / L-raportteja. Kuitenkin sosiaalisen median ja verkkokatselun ikässä voit tehdä muutoksia paljon aikaisemmin.

.

Aseta erilliset sosiaalisen median tilit franchise-käyttäjille ja seuraa, mitä ihmiset sanovat heistä, ja tee samoin online-tarkistuskohteilla. Aluksi sinun on oltava erityisen tarkkaavaisia, jotta näet, mitä alueita on tarpeen säätää ennen kuin ne tulevat vakaviksi ongelmiksi. Voit olla aktiivisempi korjauksissa kuin reaktiivinen.

.

Seuraa myös franchising-yrityksen ääniä verkossa ja varmista, että se vastaa mitä teet. Jos se ei ole, voit käsitellä sitä nopeasti. Ahmad sanoo, että Pincho Factory: llä on myös 300 pisteen tarkastus, jonka tiimi läpäisee varmistaakseen, että franchising-sijainnin ja yrityksen välillä ei ole eroa. Ja yhtä usein, hän laittaisi omat myymälät samaan valvontaan.

.

Pysy yhteydessä Franchise-omistajiin

.

"Yksi suurimmista väärinkäsityksistä (noin franchising) on ​​joku muu aikoo tehdä työtä sinulle, â €?. sanoi Ahmad. â € œItâ € ™ s yhtä paljon vaivaa, jos ei enempää, on franchising tallentaa omia. â € ??

.

Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse ainoastaan ​​varmistaa, että oikeat ihmiset käyttävät franchiseja, sinun on näytettävä ja annettava kumppanien tietää, että sinä välit. Koska jossakin vaiheessa sinä annoit saman hikeä ja pahenemista jokaisen työntekijän franchiseesi on ja jos he tietävät, että toimitusjohtaja, joka voi empatiaa, rakentaa työntekijän uskollisuutta.

.

Kulttuurilla on myös paljon rohkeutta kuunnella, mitä etupuolella olevat ihmiset sanovat, koska heillä on joskus paremmat käsitykset siitä, miten hallinto käyttäytyy kuin haluat.

.

"Annamme miehille äänen kommunikoida nimettömästi meille,". sanoo Ahmad. "Meillä on backend-sivusto, jossa ihmiset voivat kertoa meille ilman pelkoa jälkivaikutuksesta. â € ??

.

Lopuksi Just Let Go

.

Jotkin mikromaksuprosentit ovat välttämättömiä onnistuneen franchisingn luomiseksi. Mutta jossakin vaiheessa sinun on luotettava siihen, että sinulla on oikeat ihmiset paikallaan ja annettava heidän tehdä omat päätöksensä. Jos olet tehnyt oman osan valitsemalla hyviä kumppaneita, auttanut heitä tuomaan parhaan henkilökunnan ja tekemään menettelyjä yrityskulttuurin seuraamiseksi, sinun ei pitäisi koskaan olla ongelma. Ja varmasti ei ole kenenkään sinun täytyy opettaa olemaan ääliö.

.
.
April 13, 2018