Back to Question Center
0

VIDEO: Terveempiä pienyritysten lainanottajia Horisontissa vuonna 2013

1 answers:
.
.
.
.

Viimeisen kuun lopulla BFS: n toimitusjohtaja Marc Glazer sai tilaisuuden istua Colemanin raportin puhuessani terveellisemmästä ja optimistisemmasta pääkadusta - online business support in Portland. Coleman-raportti tarjoaa verkkosivuja pienyritysten pankkiin ja järjestää useita rahoitusalan eri markkinapaikkoja. He antavat kaksi päivittäistä sähköpostiviestiä yli 23 000 pienyrityksille ammattilaiselle.Lähde: http: // www. colemanreport.

Kun tarkastellaan taaksepäin viimeisen vuosikymmenen aikana, on helppo unohtaa lukemattomat muutokset teollisuuden alalla. , pienyritykset ja maa ovat käyneet läpi, kun Marc alusta lähtien muutti pienen yrityksen portaalin, 4SmallBusiness. com , erityisrahoitusyhtiöksi BFS Capital .
Vaikka hän teki vuonna 2008 suuren sitoutumisensa vakavasti kasvavaan BFS Capital -yritykseen, hän ei olisi koskaan voinut ennakoida monia "taloudellisia ja muuten" tapahtumia, joilla olisi niin valtava vaikutus asiakkaillemme. ) pienyritysten maisemaa eri puolilla Yhdysvaltoja. Puhumattakaan siitä, miten ainutlaatuisella tavalla BFS Capital sijoitettaisiin auttamaan monia heistä pääomaratkaisuilla , kun he tarvitsivat eniten.

Viime vuosina olemme alkaneet nähdä pienyrityksiä, jotka todella haluavat ottaa rahaa lähinnä kasvuun. Itse asiassa kuusikymmentä prosenttia kyselyyn osallistuneista pienyritysten omistajista on joutunut vaikeuksiin saada lainoja perinteisiltä lainanantajilta kasvun tarpeisiin, joten monet joutuvat etsimään vaihtoehtoisia rahoitusratkaisuja.

Mutta entä yritysasiakkaidemme terveydestä ja niiden sopimusten laadusta, joita voimme tehdä heidän kanssaan?. Hyvä uutinen on, että (BFS Capital) -maksukorot ovat laskeneet hieman. Marc uskoo, että se on yhdistelmä makrotaloudellisista olosuhteista U. S: n ympärillä mutta että se rahoittaa laadukkaampia ja suurempia yrityksiä, jotka ovat perspektiivistämme vakaampia. Ja mistä Business Financial Services sijoittuu pienyritysten rahoituksen tähtikuvioon, niin "perinteinen"?. ja â € œalternative? â €?. Ja onko BFS: llä "tyypillinen"?. lyhyen aikavälin tuloihin perustuvien yrityslainojen ja kauppiaiden käteisrahoituksen avulla yrityksemme . niin vähän kuin $ 5,000 ja jopa miljoona dollaria, siellä on joitakin paikkoja jatkuvuus, jossa meidän käsitellään klusterin. Meidän â € œsweet spotâ €?. kauppojen koon ollessa $ 25,000 - $ 75,000. Liiketoiminta-alueet - ravintolat, vähittäismyyjät ja palvelut muodostavat suurimman osan liiketoiminnastamme. Kuitenkin, kun pieni yritysluotto on tullut pari vuotta sitten, olemme nyt valmiita valmistukseen, jakeluun ja niin edelleen.

Entä takaisinmaksu?. Suurimmaksi osaksi asiakkaamme tekevät yleensä päivittäisiä, automaattisia maksuja. Jos yritysomistaja käyttää kauppiaan käteismaksua, palautus on kiinteä prosenttiosuus päivittäisestä luottokorttimyynnistä. Jos yritys hyödyntää laina-tuotetta, takaisinmaksu on päivittäinen kiinteä summa, vaikka se voi olla myös viikoittain.

Tuotteemme auttavat pienyritysten omistajia liiketoiminnan tarpeisiin, aikaa herättävistä kasvumahdollisuuksista hätätilanteisiin, jotka tarvitsevat nopeasti käyttöpääoman. Olemme todella pienyritysten mestareita ja omistautuneet auttamaan heitä menestymään.

Lisätietoja pienyritysten lainoista ja kauppatavaroiden ennakoista tai siitä, kuinka voimme auttaa sinua kasvattamaan yritystäsi, ota meihin yhteyttä tänään. Soita 1-866-905-4334 tai täytä sivulla oleva hakulomake ja edustaja ottaa sinuun yhteyttä pian. Yli 13 vuoden kokemuksella merkittävistä rahoituslaitoksista, mukaan lukien JP Morgan Chase, Capital One ja Bank One, Alison ymmärtää pienten yritysten omistajien arjen tarpeet ja rahoituksen tärkeän roolin kasvavassa liiketoiminnassa. Sen sisältö keskittyy pienyritysten markkinointistrategioihin ja -resursseihin sekä vinkkejä siitä, miten rahoitus voidaan rahoittaa liiketoimintakustannuksille. Yhdistä Alisonin LinkedIn ja Google+ -palveluun .

.
.
3 days ago