Back to Question Center
0

Uudet pienyritysten markkinointityökalut

1 answers:
.
.
- commercial appraisal companies.
. New Small Business Marketing Tools

Pienyritysten omistajat saavat enemmän markkinointityökaluja kuin koskaan aiemmin. Haaste on päättää, mitkä ovat järkevämpiä yrityksesi kannalta ja mitkä toimivat yhdessä tehokkaimmin.

Tämän ei pitäisi olla "yksi ja tehnyt". useimmille pienyrityksille. Sen sijaan markkinointityökalujen määrittäminen tulisi olla jatkuva, avoin prosessi, jossa otetaan huomioon liiketoiminnan tavoitteet. uusia uusia välineitä;. â € œtried-ja-trueâ € ??. työkalut, joita on syytä harkita uudelleen;. ja nykyinen käsitys työkaluista, joita kilpailijasi käyttävät.

Markkinatutkimus on kriittinen työkalu kaikenlaisille yrityksille, mutta se on usein yksi pienimmistä yrityksistä suurimmista markkinointihaasteista . Onneksi SBA ( sba. Gov ) on tullut pelastukseen. Myöhemmin viime vuonna se otti käyttöön uuden online-markkinoinnin tutkimusväline pienyritykselle nimeltä SizeUp. Jos aika ja raha olivat aiemmin pienten yritysten markkinatutkimuksen esteet, SBA sanoo, että ne on nyt poistettu: Pienyrittäjien on hyvin vähän aikaa käyttää palvelua, joka on ILMAINEN.

Web-pohjainen SizeUp tarjoaa hyvin täsmällisiä tietoja maan lähes kaikilla toimialoilla ja maantieteellisillä alueilla, mukaan lukien tulot, palkat, sairausvakuutuskulut, toimittajat ja muut. Ajattele, miten tällaiset tiedot voisivat vaikuttaa päätöksiinne pienyrittäjinä - esimerkiksi hinnoittelua, markkinointitapaa, jopa etuja, joita tarjoat työntekijöille. Lopuksi voit saada selkeän kuvan siitä, miten pienyrityksesi pinoa markkinoilla, mikä on historiallisesti ollut vaikeaa, ellei mahdotonta.

Uudet markkinointityökalut pienyrityksille ovat suuria, mutta joskus vanhoja suosikkeja voi olla "uusi". uudelleen. Ota esimerkiksi uutiskirjeitä. Yrittäjä Dave Dee on vakuuttava argumentti pienille yrityksille suunnattujen uutiskirjeiden usein riittämättömyydestä. Avain on luoda uutta sisältöä ja sitten tietäen, miten "reikiä"?. ja palauttaa se moninkertaiseksi vaikutuksestasi monta kertaa. Itse asiassa Dee luetellaan viisi suurta tapaa tehdä tämä, mukaan lukien ranking korkeampi Googlen;. lisää tilauksiasi;. saada alan hyväksyntä;. saada ilmaista mainontaa;. ja kirjoittamaan kirjan.

Kun katsot ympärillesi, on markkinointiideoita kaikkialla. Joskus on helppo erottaa ne "jo otettuina. â € ??. Mutta todellinen tarina tässä on, että hyvä idea voidaan reinkarnaatiota uudestaan ​​ja uudestaan ​​uudella kierroksella tai sopeutumisella. Thatà ¢ â, ¬ â "¢ s miksi pidämme 124 ei-niin-tylsää Markkinointi Ideat Small Business alkaen todella Smart Bloggers, kokoelma, joka ilmestyi valpak. com. Se sisältää hämmästyttäviä ideoita bloggaajilta kaikkialla verkossa kaikesta strategiasta käytännön vinkkeihin, jotka voidaan toteuttaa flashissa.

Siellä on inspiraatiota, ajatusruokaa ja "helpoa"?. tietoa yllin kyllin. Ja tieto on helppo päästä käsiksi ja pilkkoa, lähinnä siksi, että se on järjestänyt 3 M: n markkinoinnista: markkinoista, viestistä ja mediasta. Kirjoittajat ehdottavat, että pidät kahvia, potkitaan ja vietän aikaa nauttia laaja kirjo ajatuksia herättäviä tietoja. Vuodesta â € œahaâ €?. strategiat â € œkick-in-the-pantsâ €?. realiteettitarkastukset todellisiin esimerkkeihin, siellä on todella jotain jokaiselle pienyritykselle.

Â

Kuvan kohteliaisuus  jannoon028 / FreeDigitalPhotos. netto .

.
.
.

BFS Capital on suora rahoituslähde ja johtava yritysrahoituksen tarjoaja. Vuonna 2002 perustettu BFS Capital tarjoaa käyttöpääoman pienten ja keskisuurten yritysten omistajille kaikissa 50 valtiossa. BFS Capitalilla olemme ylpeitä siitä, että olemme akkreditoitu BBB-yritys, jolla on A + -luokitus. Seuraa meitä Google+ , Facebook ja Twitter ! .

.
.
3 days ago