Back to Question Center
0

Infographic: Pienyritysten rahoitusratkaisut

1 answers:
.
.
.
- fitness protein tozu fiyatlari. Small Business Financing Solutions Infographic

Yksi suurimmista asioista pienyrityksissä on, että kukaan ei ole samankaltainen. Pienyritykset muodostavat monipuolisen maailmankaikkeuden ainutlaatuisista tuotteista ja palveluista, toimintamalleista, tavoitteista ja tavoitteista. Jopa â € œsmallâ €?. in â € œsmall businessâ €?. voi merkitä monenlaisia ​​kokoja vuosittaisen tulon tai työntekijöiden lukumäärän osalta.

Vaikka kaikilla pienillä yrityksillä on erimielisyytensä, on yksi yhteinen asia, ja se on suuri:

Pienyritysten on käytettävä pääomaa.

Jossakin vaiheessa - tai todennäköisemmin, useammassa kuin yhdessä pisteessä liikesyklin - useimmat, jos ei kaikki, pienyritykset tarvitsevat pääomaa . Nämä tarpeet voivat tulla kaikenlaisilla tavoilla, joista osa on onnellisia mahdollisuuksia, kuten laajentamista, uudistamista tai lisäämällä kuumaa uutta tuotetta.

Käyttöpääoman tarve voi kuitenkin olla myös kovia haasteita: kriittinen laite rikkoo ja on korvattava. Kausivaihteluiden vaihtelut ovat ennakoitua heikompaa ja kassavirta hidastuu. Tai kun äiti luonto pakottaa lyönnin, sinun on ryhmiteltävä uudelleen ja avauduttava uudelleen.

Kun pienet yritykset tarvitsevat pääomaa, he myös huomaavat, että heillä on jotain muuta yhteistä:

Useimmat pienet yritykset eivät voi saada pääomaa perinteisiltä lähteiltään.

Todellisuus on, että viime vuosina "perinteinen". Pääomalähteet (kuten pankit) ovat vetäneet takaisin pienyritysten rahoitusta. Useimmat yritykset - kaikki, mutta kaikkein kalliimpia ja hyvin vakuudettuja - huomaavat, että pankit eivät juuri ole siellä, kun he tarvitsevat niitä. Ja vaikka he sanovat, että heillä on lainananto, hyväksyntäprosessi on pitkä, rahoitus on hidasta, ja rajoituksia on paljon. Mutta

Pienten yritysten pääomaa on uusia, ei-perinteisiä lähteitä.

Nykyään lähes kaikki muodot ja koot omaavat pienet yritykset etsivät uusia, perinteisiä pääomanlähteitä, jotka tarjoavat heille helpon hakuprosessin, joustavuuden ja nopean rahoituksen, yleensä viiden arkipäivän.

Liiketoiminnan rahoitusratkaisut pelastukseen.

Olemme kasvava pääomanlähde pienille yrityksille kaikkialla Amerikassa. Uskomme pienyritysten olevan olennainen osa maan tulevaisuutta. Työskentelemme satoja yrityksiä ensin ymmärtämään niiden tavoitteet ja etsimään pääomasijoituksen, joka sopii mainiosti pienyritysten lainaa tai kauppiaan käteismaksua . Teemme kaikkemme, jotta koko prosessi on mahdollisimman nopea ja helppo.

Seuraavat infografiat osoittavat kahden tarjotun rahoitusratkaisun väliset erot ja osoittavat, miten tuote on ihanteellinen yrityksellesi:

.

Infographic: Small Business Financing Solutions

Ä .

.
.
. Jose Terrier
.
.

Jose Terrier on digitaalisen markkinoinnin johtaja BFS Capitalissa. Hän kirjoittaa SEO, PPC, sosiaalinen media, sisällön markkinointi ja muut digitaalisen markkinoinnin aiheet, jotka liittyvät pienyritysten omistajille. Yhdistä Jose päälle Twitter  ja Google+ .

.
.

3 days ago